SNAPSHOT DIARY: 30/6

 photo Recently Updated234.jpg

 photo Desktop2822.jpg

Good morning! This is how we roll vandaag! Een trui van Maje en UGGS. Niets meer aan doen. Nog drie dagen tot Italië, er is werk aan de winkel. En veel ook.

Laten we beginnen met het editten van deze video met Roos, die hebben jullie gisteren natuurlijk allemaal kunnen zien. En vandaag natuurlijk nog steeds ;-).

 photo Desktop2822.jpg

Als ik klaar ben met editten en de video aan het uploaden is, vind ik dat ik mijn ontbijt verdiend heb. Een açaí bowl, what else. Of nou ja eigenlijk moet ik toegeven dat er weinig açaí te vinden is in mijn bakje. Ik gebruik altijd açaí poeder (de gevriesdroogde zakjes van Jumbo zijn al weken lang uitverkocht), maar die poeder was dus op en ik ben vergeten nieuwe te kopen. Nou ja, dit is ook best prima.

Bijna klaar met al mijn blog en gastblogs voor de komende drie weken. Sneak peak van wat er volgende week gaat komen.

 photo Desktop2822.jpg

Ik heb denk ik iets te vaak gezegd dat mijn huid zo ontzettend goed er uit ziet, twee puistjes op mijn voorhoofd. Waarvan een (degene die het minst opvalt op deze foto) een groot ei is. Nou ja…

Gelukkig is er met make-up weinig van te zien. Lange leve make-up.

 photo Desktop2822.jpg

En nog een video editten. Deze komt aanstaande zondag online! Een korte vakantie-update.

Zo blij met deze oordopjes van Motorola, het zijn de Verve Ones+. Ze werken met bluetooth en hebben dus geen enkel draadje meer, ook niet om de dopjes met elkaar te verbinden. Ik ging eventjes een korte dans work-out doen en kon mijn iPhone met de muziek gewoon in de oplader laten liggen terwijl ik gek aan het springen was op The Chainsmokers.

 photo Desktop2822.jpg

Toch maar even omgekleed. De broek is nieuw en kocht ik in de ZARA sale, shirt is van Tommy Hilfiger en de slippers zijn van ECCO.

Mijn hele studio is weer een grote ravage, zelfs mijn keukentafel/werkplek is een puinhoop. Zo erg dat een van mijn MacBooks nu balanceert op een camera, omdat er even geen plek was om hem neer te zetten. Zo ga ik met mijn spullen om dus.

 photo Desktop2822.jpg

Mijn lunch (een pasta die al op was voordat ik überhaupt aan het maken van een foto dacht) lijkt alweer uren geleden (in werkelijkheid was het een half uurtje) dus nu is het snack-tijd. Ik begin heel gezond met tomaten.

Maar ga al snel overpot de Cornetto’s… (meervoud inderdaad).

 photo Desktop2822.jpg

LORD! Alle 42 blogs voor mijn vakantie zijn ingepland en hebben beeld. Damn. De ontlading. Nu wil ik het liefst lekker gaan slapen. Maar er moeten nog vier Metro pagina’s afgemaakt worden en… ik heb vanavond een evenement van Runner’s World.

Maar eerst: meer eten! Caprese salade it is.

 photo Desktop2822.jpg

Offfff to Amsterdam voor het evenement van Runner’s World. Heb mijn slippers ingewisseld voor Adidas Stan Smith, jasje is van ZARA, tas van Marc by Marc Jacobs.

Moest tanken. Ontzettend goed excuus voor een Frappuccino. Toen ik hem bestelde zei ik drie dingen door elkaar en ik dacht dus echt dat ik gewoon een Espresso Frappuccino aan het bestellen was, maar mijn mond deed andere dingen dan mijn hoofd. Anyway. Heb maar een extra grote genomen want ik had het duidelijk nodig.

 photo Desktop2822.jpg

Fileleed.

 photo Desktop2822.jpg

Bij Run2Day – waar het Runner’s World evenement gehouden wordt – aangekomen, mag ik alweer eten. Ga gewoon voor de tweede keer op een dag voor een caprese salade.

We krijgen presentaties van Weleda, Saucony (spreek uit: sock-a-knee) en een ambachtelijk ijsmaker. Daarna gaan we een rondje lopen door het Vondelpark en krijgen we een fotografie workshop van Joyce. Laura en ik zijn allebei een beetje moe en skippen het rondje lopen. In de tussentijd maken we foto’s van onze nieuwe Saucony schoenen (we dragen allebei de Kinvara 7 uit de Runpops collectie). Maar dit kost waarschijnlijk meer energie dan het hardlopen want we hebben bedacht dat we een jump foto willen en dit alles willen we met de zelfontspanner vastleggen. Dan krijg je dus dit soort foto’s.

 photo Desktop2822.jpg

We sluiten de avond af met een ijsje van de ambachtelijk ijsmaker. De smaken? Aardappel, spinazie (met limoen) en vanille (die derde smaak had eigenlijk paprika moeten zijn, maar paprika ging me toch net iets te ver.. ik hou van paprika chips, maar verder ben ik geen fan en mijn maag ook niet!).

Ik kwam om elf uur thuis en wilde toen eigenlijk gaan slapen, maar zag dat de nieuwe Netflix film The Fundamentals of Caring (met o.a. Paul Rudd en Selena Gomez) online stond. Kon het niet laten om hem meteen te kijken, dus eh… ja ik sliep niet voor een uur (en mijn morning run heb ik vanmorgen dus maar geskipt).

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. juli 1, 2016 / 12:23

  Oei nog 3 dagen voordat je naar Italië gaat, echt heerlijk zeg. Ik ga pas over 5 weken naar het Gardameer, voor mijn gevoel duurt dat nog heel lang. Geniet er van!

 2. juli 1, 2016 / 13:48

  Dank u voor sock-a-knee! Ik sprak het dus al die tijd verkeerd uit.

  • Stefanie
   juli 1, 2016 / 14:06

   Hahaha ik dacht hetzelfde! Ik sprak het altijd uit als Saukoonie :O

 3. juli 1, 2016 / 13:51

  Die film was best leuk hè! Ik heb ‘m maandag gekeken toevallig.

 4. Krista
  juli 1, 2016 / 15:52

  Je had het een tijdje over een theorie voor waarom je huid er zo goed uitzag, nadat je de eieren-theorie verworpen had. Ga je dat geheim nog delen met ons? ;)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 1, 2016 / 22:13

   Morgen!

 5. juli 1, 2016 / 22:07

  Al die foto’s met kleurrijke schoenen zagen er zo gezellig uit! Knap dat je zoveel blogs ingepland hebt gekregen, nu kun je hopelijk met een gerust hart naar Italië!

 6. juli 1, 2016 / 22:07

  Al die foto’s met kleurrijke schoenen zagen er zo gezellig uit! Knap dat je zoveel blogs ingepland hebt gekregen, nu kun je hopelijk met een gerust hart naar Italië!

 7. Ilse
  juli 2, 2016 / 00:59

  Good job dat alle blogs zijn geschreven!
  En wat een leuke kleurrijke schoenen!

 8. Tessa
  juli 2, 2016 / 10:01

  Wat een fijn idee dat je alle blogs hebt ingepland. Is het je nog gelukt met de pagina’s voor Metro? Petje af hoor! Maar, zodra je de auto instapt bij je ouders en Roos heb je ook écht vakantie.