VIDEO: Helweek Vlog

Mijn helweek zit er op, daar hebben jullie vorige week alles al over kunnen lezen. Maar ik heb er ook een vlog van gemaakt en dat was nog knap lastig. Want.. hoe prop je zeven dagen in één video?

En… hoe prop je zeven dagen in één video als je nogal lang van stof bent? Ik ga je nu alvast waarschuwen deze vlog duurt 27 minuten en als die Helweek je niets interesseert, ga je de vlog waarschijnlijk ook niet boeiend vinden. Maar hé, voor diegenen die wel graag wilde weten wat er in me om ging, en voor degenen die graag willen weten hoe ik praat en eruit zie als ik letterlijk twee minuten wakker ben en mijn hardloopkleding aantrek, kijk vooral de video!

Hebben jullie trouwens nog leuke ideeën voor nieuwe video’s? Ik wil er deze week een aantal voorbereiden omdat ik op vakantie geen video’s kan uploaden (ik kan amper een foto van 100kb uploaden in Italië, laat staan dat ik video’s van 2GB kan uploaden). Eén ding ga ik niet doen… De Bean Boozled Challenge

Liefs,
Annemerel

Delen:

31 Reacties

 1. juni 18, 2015 / 12:23

  Ah wat jammer geen Bean challenge.

  Ik wat sneller door je vlog heen gegaan en hier en daar weer terug gespoeld. Ik vind het knap dat je dit een week hebt gedaan. Ik was er eerst heel enthousiast over maar stiekem krabbel ik toch voor mijn gevoel terug.

  Het lijkt mij overigens geen slecht plan om zo een dag los in te plannen eens per week.

  • juni 18, 2015 / 22:39

   Een vlog over wat je meeneemt op vakantie lijkt me heel gaaf!

 2. juni 18, 2015 / 12:39

  Ik zou echt niet kunnen vloggen in de auto, ik zou gegarandeerd ergens tegenrijden, haha. Ik ben echt een man op dat vlak, kan maar 1 ding tegelijk doen. Knap hoe je echt aaaaalles filmt gewoon, wow.

 3. Lisa
  juni 18, 2015 / 12:42

  Misschien kun je iets doen met vakantie outfits of wat je mee neemt op vakantie? Vind what’s in my bag video’s ook altijd heel leuk! Of nog leuker misschien een dagje filmen wat je eet, vind ik ook altijd heel interessant!

 4. Roekiye
  juni 18, 2015 / 12:49

  Hoi lieve Annemerel,

  Lief van je dat je zoveel moeite en tijd hebt gestoken in deze video en zoveel inzichten met ons hebt gedeeld. Helweek betekent ook dat je je grenzen verkent en erkent. Als een nacht doorhalen voor jou niet werkt of weinig toegevoegde waarde heeft, dan is het ook belangrijk om dat te erkennen; wat je ook hebt gedaan. Ik heb nu vakantie en ik ben ook bezig om mij lichamelijk en mentaal uit te dagen en grenzen te verkennen. Dank je wel dat je zoveel tijd en moeite steekt in je blog. Ik moet je een keer ontmoeten en je knuffelen om je een beetje terug te geven wat jij aan je lezers geeft :) Dat komt vast wel een keer :) *hugs*

 5. Elvira
  juni 18, 2015 / 12:54

  Het lijkt mij nog steeds leuk om een “Koken met Annemerel”-vlog te zien! Of iets van hotspots in Den Haag/Amsterdam?

 6. juni 18, 2015 / 12:54

  Ik vind het echt bijzonder hoe weinig ‘verschil’ je in jouw gezicht bijvoorbeeld ziet. :) Je blijft gewoon fris, haha.
  Fijn deze video! Zo wordt het nog duidelijker hoe de helweek is. Bedankt!
  Liefs

 7. Mariette
  juni 18, 2015 / 12:59

  Yay! Ik hou van lange video’s! Ik vind “What I eat in a day” video’s heel leuk en een house tour

 8. juni 18, 2015 / 13:00

  Haha ‘zo het is voorbij dus nu geen make-up en geen jurkjes meer’ :’) zou ik gezegd kunnen hebben!

  Gewoon vlogs vind ik heel leuk om te zien en misschien inderdaad een Den Haag hotspot filmpje!

 9. juni 18, 2015 / 13:16

  Toen je voor het eerst schreef dat je een helweek ging doen dacht ik dat zoiets niks voor mij zou zijn. Maar nu ik elke dag je verslag heb gelezen en je vlog heb gezien denk ik dat ik het toch maar eens moet proberen. Ik kan wel wat meer focus gebruiken in mijn leven!

  Wat video’s betreft lijkt het me wel leuk om iets van een ‘apartment-tour’ of een ‘what’s in my bag’ te zien!

  • Karlijn
   juni 18, 2015 / 13:28

   Zie nu bij de link van de video die gedeeld is in deze blogpost ( https://www.youtube.com/watch?v=WcJn2917FcA ) dat er staat “Deze video wordt niet vermeld. Alleen mensen met de link kunnen de video bekijken”.

 10. juni 18, 2015 / 13:34

  Hahaha, ‘positieve energie, jeeee’. Stoer dat je het allemaal hebt opgenomen :) Heb het niet helemaal afgekeken want daar heb ik geen tijd voor maar leuk om je te volgen en knap dat je het gedaan hebt!

 11. juni 18, 2015 / 14:22

  Wat een leuke vlog! Erg leuk om te zien dat je het hebt volgehouden, super knap!

 12. Merin
  juni 18, 2015 / 16:02

  Leukk! Qua video’s: morning routine/avond routine, Q&A, hometour

 13. Vera
  juni 18, 2015 / 17:36

  Ik vind het leuk om te zien dat je ook in je filmpjes shameless bent! Ik zou je wel adviseren om de filmpjes en de blogposts niet dubbelop te doen. Na 5 uitgebreide blogposts hierover heb ik niet snel de zin om hier nog een half uur over te zien. Hetzelfde was met de Amsterdam run. Ik zou dus eerder óf een vlog óf een blogpost doen. Zo bouw je misschien de spanning ook wat op met de vlogs en is het geen herhaling van wat we al meegemaakt hebben voor ons gevoel. Wel top hoeveel moeite je hierin steekt, ik hoop dat je hier wat mee kunt.

  • Amber
   juni 18, 2015 / 19:38

   Hier ben ik het helemaal mee eens :)

   Vond die artikelen echt leuk om te volgen, dit is nog eens dubbelop een samenvatting van al je blogs.

 14. juni 18, 2015 / 18:25

  Ik vind het zo grappig dat je zegt..je moet goed voor jezelf zorgen en mee zie ik dat je volgens mij geen gordel draagt ;-)! Wel ontzettend fijn dat je wekker niet meer iedere dag zóó ontzettend vroeg gaat!

 15. juni 18, 2015 / 19:23

  Zo leuk en interessant om te zien dit! Had er totaal geen moeite mee dat de vlog bijna een half uur duurde, haha. Ik heb nu vakantie en ben daarna een semester in het buitenland, maar als ik over een half jaar m’n scriptie moet gaan schrijven zou die helweek misschien nog best eens iets voor mij kunnen zijn. Dan ben ik lekker laat met de hype, maar ik ga ‘m onthouden!

  • juni 18, 2015 / 19:24

   Oh ja, en zoals hierboven ook al gezegd wordt lijkt een video over wat je op een dag eet of iets anders met eten me heel leuk om te zien!

 16. A
  juni 18, 2015 / 20:15

  Haha heerlijk, tentamens staan voor de deur en elke keer lekker een break met een vlog van jou (of je zusje)! Iedereen verslaafd aan series, ik aan jullie vlogs hihi

 17. Sanne
  juni 18, 2015 / 21:30

  Leuke vlog! Ik vond het helemaal niet vervelend dat hij 27 minuten duurt. Ik heb het boek ook besteld, ben benieuwd!

 18. Marleen
  juni 18, 2015 / 21:33

  Het halve uur was zo om, dus saai was de vlog zeker niet! Ik vond het heel interessant om alles te horen over je Helweek, je hebt me alleen niet geïnspireerd om het ook te doen, want elke dag vijf uur opstaan en hardlopen vóór school begint? Dat gaat ‘m niet worden voor mij, haha ;)

 19. Celine
  juni 18, 2015 / 21:42

  Ik ga m ook doen over anderhalve week. Ik vond je blogs en video enorm interessant en het inspireert mij weer voor mijn versie van de week. Je video van een half uur vloog voorbij, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken hoor! Wat voor mij denk ik een belangrijk aspect is is het in perspectief plaatsen van mijn leven. Vooral doelen stellen, lange termijn doelen, hoge doelen etc. Die heb ik bij jou wel een beetje gemist. Toch wel benieuwd naar dit perspectief bij jou:)

 20. Maxime
  juni 18, 2015 / 22:33

  Heel onverantwoord zo autorijden.. Ook nog met je gordel half om… Dapper dat je dat online zet.

 21. juni 19, 2015 / 01:14

  Nou, dat half uur is omgevlogen! Saai was de vlog dus zeker niet, je hebt me juist erg enthousiast gemaakt om het ook eens te gaan doen! :-)

 22. juni 19, 2015 / 12:37

  Leuk om na al je Helweek blogs het nu ook een soort ‘live’ mee te maken haha.

 23. Ilse
  juni 19, 2015 / 14:09

  Leuk om het nu in beeld te zien hoe de helweek is geweest.

 24. Nadia
  juni 20, 2015 / 10:02

  Ik vond het leuk om dit te zien!

 25. juni 20, 2015 / 11:41

  Leuke vlog!