VIDEO: Glamour Health Event Vlog

Afgelopen vrijdag en zaterdag had ik weer twee leuke en spannende dagen. Op vrijdag mocht ik Kayla Itsines, de personal trainer met 3 miljoen Instagram volgers, interviewen in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Op zaterdag was ik aanwezig tijdens het Glamour Health Event in Amsterdam, waar Kayla een bootcamp gaf en waarin ik meeliep in drie ‘modeshows’.

Helaas heb ik het interview niet zo goed gefilmd omdat ik geen statief had om mijn camera op te zetten, ik heb er wel een klein bruikbaar stukje uit kunnen knippen, maar dat is eigenlijk al geen onderdeel van het interview meer. Tijdens het Health Event van Glamour heb ik zoveel mogelijk gefilmd, maar tijdens de modeshows zelf kon ik helaas niet met mijn camera lopen. Ik had nog voorgesteld om te vloggen op de catwalk. Cara Delevingne had in 2014 de primeur door een selfie op Instagram te plaatsen tijdens de Burberry show, op de catwalk.. het leek mij wel leuk om als eerste op de catwalk te vloggen, helaas was ik de enige die er zo over dacht ;-).

Maar ik had toch weer genoeg beeldmateriaal om een volle vlog te maken en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om hem te zien, als dat ik het vond om te maken. Ik vind vlogs terug kijken ZO leuk, alsof je het allemaal weer opnieuw beleeft. Het is maar goed dat ik geen Daily Vlogger ben, want dan zou ik heel de dag alleen maar mijn eigen filmpjes terug aan het kijken zijn!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. juni 11, 2015 / 17:41

  Leuke vlog! :)
  Kan me heel goed voorstellen dat je het leuk vindt vlogs terug te kijken! Ik vind foto’s en filmpjes terugkijken ook altijd heel leuk. Het haalt alle herinneringen weer boven :)
  Liefs, Kim

 2. juni 11, 2015 / 18:01

  Super leuke vlog weer! Enne je was absoluut niet te dik voor de outfit hoor! je zag er goed uit!

 3. juni 11, 2015 / 18:21

  Echt ontzettend balen dat je telefoon kuren kreeg zeg!! Misschien toch met de hitte te maken!? Vorig jaar deed mijn iPhone ook altijd moeilijk als het ontzettend warm weer was.. hij gaf dan ook een of andere melding met te warm :-)! Heb je nou meteen je nieuwe bikini aan op het strand, hihi! Leuk :-)!

 4. juni 11, 2015 / 20:23

  Hele leuke vlog! En leuk dat je ook evenementen enzo filmt!

 5. Floor
  juni 11, 2015 / 21:32

  Ik heb je filmpje vanochtend meteen gekeken, had ik iets te doen tijdens me examenuitslag. Ik vind het nog steeds zó leuk dat je ook aan Youtube doet, en je zusje haar filmpje heb ik ook gezien =D

  • Annemerel
   Auteur
   juni 11, 2015 / 21:39

   Thanks! Heb je het gehaald?!

 6. juni 11, 2015 / 22:04

  Superleuke vlog! Ik word er echt vrolijk van! :D

 7. juni 11, 2015 / 22:59

  Ik ga het nog zo vaak zeggen; maar ik vind jouw filmpjes zo ontzettend leuk! Echt tof dat je ons meenam achter de schermen!

 8. Ilse
  juni 11, 2015 / 23:09

  Wat een leuke vlog weer, leek me een toffe maar vermoeiende dag.

 9. juni 12, 2015 / 00:54

  Aaaah zo’n leuke video, ik was al benieuwd naar je dagen met Kayla! <3

 10. Wieke
  juni 12, 2015 / 11:48

  Huh, draag je nou geen autogordel of lijkt dat maar zo?

  • Heleen
   juni 12, 2015 / 18:39

   Ja dat viel mij ook al op!

 11. juni 12, 2015 / 12:53

  Wat een leuke vlog! Vind die bikini ook echt zo mooi, fijne kleurtjes!

 12. Laura
  juni 12, 2015 / 17:11

  Dat je iphone er mee ophoud op het moment supréme, heb ik ook gehad tijdens een belangrijk interview; sindsdien gebruik ik meerdere opname apparaat én mijn iphone ..

 13. juni 12, 2015 / 18:12

  Je make up leek me erg goed :)