VIDEO: GET FIT WITH ANNEMEREL #1

Heb jij al 100.000 keer geprobeerd hard te lopen en is het nooit gelukt? Of wil je wel hardlopen, maar durf je niet te beginnen? Deze video is speciaal voor jou. In een kleine vijf minuten geef ik je vijf tips om te beginnen met hardlopen, deel ik mijn warming-up én hoop ik je te inspireren – weer of geen weer – gewoon lekker naar buiten te gaan.

De items die ik draag shop je via: Actiecode.nl/getfit-nike, anders dan ik vorige keer schreef (oeps, sorry, had het zelf ook verkeerd begrepen!) is er geen code om mijn kleding met korting te shoppen. Dit weekend is er wel een code waarmee je 25% extra korting op de sale krijgt van Nike. Ook deze code vind je op de actiepagina.

Op zoek naar het schema waarin je in 8 weken van 0 tot 30 minuten leert hard te lopen? Dat vind je hier.

Liefs,
Annemerel

(deze video is in samenwerking met Actiecode & Nike)

Delen:

2 Reacties

 1. Ilse
  januari 19, 2018 / 18:44

  Handige tips voor een beginner!

 2. Fred
  januari 22, 2018 / 18:14

  Superleuke video, Annemerel!
  Ik heb besloten: Ik ga HARDLOPEN!!!!!!!