VIDEO: Foodbaby’s in Florence

We zouden niet naar Florence gaan.. want die stad hadden we nu al zo vaak gezien. Maar toen regende het de hele dag en was het veertien graden en was het in Florence droog en tweeëntwintig graden. Ja, dan is de keuze snel gemaakt toch?

Naast ons uitstapje naar Florence zie je in deze video ook nog een paar heerlijke zwembaddagen waarin ik ijsjes eet, samen met Roos op expeditie ga, tafeltennis en een berg beklim (met een auto).

Hoop dat jullie de video weer leuk vinden om te zien! Het is de een na laatste vakantievlog! Maar hé, vanaf volgende week maandag weer vlogs vanuit Nederland en als het weer een beetje mee zit, lijkt Scheveningen ook net een vakantieoord. Toch?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  juli 26, 2016 / 00:12

  Wat een leuke vlog en heerlijke beelden! En dat shirtje staat je goed!

 2. juli 26, 2016 / 09:57

  Ik ben echt zo jaloers op je bruine kleurtje! Is het geen regel dat blonde mensen melfleswit moeten zijn? Niet eerlijk, haha. Je vakantievlogs zijn leuk, ik heb al een paar steden opgeschreven waar ik graag zelf een keer naartoe wil! :-)

 3. juli 26, 2016 / 11:20

  Aiiiii, zo jammer van ’t weer. Gelukkig werd het uiteindelijk weer droog. Wij waren in mei in Firenze en het weer was echt top, op en top zomer. Vond het er echt prachtig. En het eten? Delicious! Ben al op veel plekken geweest, maar food-wise was Firenze echt DE beste reis voor mij. Elke dag pizza :-D