SNAPSHOT DIARY: 25/7

 photo Recently Updated235.jpg


 photo Desktop2834.jpg

Goedemorgen! Eerste ‘werk’dag in drie weken. Heel veel zin in! We beginnen de dag met twintig kilometer hardlopen. Ik ga de deur uit om zeven uur uit en wandel om kwart voor negen mijn huis weer in. Perfecte start van de dag toch?

Mijn favoriete ontbijt heb ik misschien wel het meeste gemist in Italië. Dit keer zonder granola omdat mijn ‘probleemkies’ gebroken is, de helft zit nu zeg maar los (zoals vroeger je tanden los zat als je aan het wisselen was) en ik kan dus niet echt kauwen.

 photo Desktop2834.jpg

OK. There we go. To-do-list klaar, laten we beginnen met een blog over mijn vakantie schrijven.

Klaar met mijn vakantieblog, 2000 woorden en 30 foto’s verder. Even naar de supermarkt want ik heb echt niets meer in huis op dit moment. Mijn camera gaat mee, want we zijn in Italië wel heel erg aan elkaar gehecht geraakt.

 photo Desktop2834.jpg

Sinds kort gebruik ik de zelfscanner bij Albert Heijn. Wel zo makkelijk en snel. Stop de boodschappen meteen in mijn tassen, even pinnen en klaar. Niet dat hele gedoe van je spullen op de band leggen, als een malle je tassen inpakken omdat er achter je alweer andere klanten staan. Heerlijk relaxt. Waarom ben ik dit niet eerder gaan doen?

Ben verliefd op mijn nieuwe pet van Topshop (gekocht online bij de Bijenkorf).

 photo Desktop2834.jpg

Natuurlijk kocht ik bij de supermarkt weer een bakje sushi. Ook dat heb ik heel erg gemist in Italië. Het is een van de weinige dingen die ik nu relatief makkelijk kan eten met mijn kapotte kies. Wel met mes en vork  en de sushi moet in kleine hapjes gesneden worden. Haha, gelukkig doe ik dit alles in de privacy van mijn eigen huis en sta ik dus niet voor jan met de korte achternaam in een restaurant.

Look of the day. Maje jurkje, nieuwe Stan Smith’s en mijn pet. Ik hou van die dagen waarop een jurkje en een paar schoenen gewoon een outfit zijn waarmee je naar buiten kunt zonder dood te vriezen.

 photo Desktop2834.jpg

Op naar Leusden voor een afspraak bij Adidas. Hebben jullie ook wel eens dat je naar buiten loopt en denkt, waarom heb ik dit in mijn handen. Die fles parfum, die had dus gewoon thuis mogen blijven.. Maar om de een of andere reden neem ik hem mee naar buiten.

De paar minuten die ik moet wachten bij Adidas spendeer ik met het bekijken van de geschiedenis van het merk. Die geschiedenis begint in 1900, wanneer Meneer Adidas geboren wordt in Duitsland.

 photo Desktop2834.jpg

File op de terugweg. Ik had niet verwacht dat er om vier uur file zou staan in de zomervakantie. Maar ja, wat doe je er aan he?

Avondeten! Ravioli met een paddenstoelensaus, rucola en kastanjechampignons.

 photo Desktop2834.jpg

Check mijn kin, ik had daar dus een puistje en daar ging ik aan zitten en nu zijn we drie weken en heel veel kleine puistjes verder.

Tijd voor een wandeling. Ik heb zin in een Frappuccino, maar wanneer ik na een half uur lopen bij de Starbucks aankom is hij helaas net gesloten. Dan maar een Magnum. Ik heb een telefonisch interview voor Run2Day Magazine en telefonische interviews doe ik het liefst wandelend. Als ik ze thuis doe, dan loop ik dus rondjes door mijn 35 vierkante meter tellende studio. Dus ja, dan kun je beter naar buiten gaan.

 photo Desktop2834.jpg

Ik maak ook nog even een rondje over het strand met mijn camera om een mooie time-lapse te maken. Vind hem zelf erg mooi geworden, de lucht was dan ook echt prachtig gisteravond. Ik ben bijna een uur op het strand geweest om foto’s en video’s te maken. En om zelf een beetje in het water te spelen. Het water is zo warm! Ik kan me niet herinneren dat de zee zo warm was en zulk mooi weer is het dit jaar toch nog niet geweest? Waarschijnlijk heeft de warme winter er mee te maken? (dit is een pure gok hoor, maar lijkt me aannemelijk…)

 photo Desktop2834.jpg

Als de zon al een half uur onder is besef ik ineens dat het misschien wel slim is om snel het strand te verlaten, moet nog een stukje door de duinen en ben helemaal alleen. Op het strand is ook niemand meer te bekennen. Ik ben niet echt een held als het aankomt op in mijn eentje in het donker op een verlaten strand of in de duinen te lopen.

Home sweet home. Ik kijk net zo lang YouTube video’s totdat ik in slaap val. Dat is pas om half een helaas en dat terwijl ik mijn wekker om half zeven gezet heb. Ik heb meer slaap nodig. Misschien niet meer met mijn MacBook naar bed gaan. Niet goed voor mijn nachtrust.

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Eva
  juli 26, 2016 / 12:10

  Leuk om weer een snapshot diary te lezen. Waar heb je het recept van de ravioli vandaan? Ziet er lekker uit!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 26, 2016 / 14:58

   Het is heel simpel, pasta en saus zijn kant-en-klaar van de Albert Heijn, alleen op smaak gebracht met wat extra peper en zout en de paddenstoelen en rucola heb ik er zelf doorheen gedaan.

 2. juli 26, 2016 / 12:18

  BAM 20 km en je begint de nieuwe week meteen goed. Ontzettend goed.

  Leuk dat je weer terug bent!

 3. juli 26, 2016 / 14:07

  Leuk dat je er weer bent Annemerel :) Ben je blij dat je ervoor hebt gekozen deze vakantie gastblogs te plaatsen? Ik vond het een toffe oplossing!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 26, 2016 / 14:57

   Ja heel blij! Zoveel leuke blogs opgestuurd gekregen ook!

 4. juli 26, 2016 / 17:23

  Random dingen mee naar buiten nemen is niet heel herkenbaar, maar het ijsberen tijdens het telefoneren wél. Haha zodra mijn telefoon naar mijn oor gaat sta ik op en begin ik rondjes te lopen ;)

  Oehh die foto’s van de zonsondergang gisteren: prachtig! Heb ik de timelapse gemist op instagram of komt die nog een keer voorbij?

  • Annemerel
   Auteur
   juli 26, 2016 / 18:23

   Mijn volgende vlog! Ik vond dat de kwaliteit op Instagram te veel achteruit ging dus heb hem niet geplaatst. Vond het zo zonde!

 5. Ilse
  juli 27, 2016 / 00:25

  Yes, you are back! Leuke diary en die zonsondergang ziet er prachtig uit!

 6. Eef
  juli 27, 2016 / 19:18

  Tijd voor een implantaat! Eindelijk van die vervelende kies af!