VIDEO: Een lange, lange maandag

Vorige week maandag liep ik 32,5 kilometer hard, deed ik een hoognodig middagdutje, had ik op-tijd-kom stress voor een evenement in Amsterdam, haalde ik samen met Francien en Lienke mijn make-up eraf en sloot ik af met hamburgers en Netflix in bed. Voor de langere versie van dit verhaal verwijs ik je graag naar bovenstaande video.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. september 5, 2016 / 17:40

  Leuke vlog! En wat vervelend dat je eten moest bestellen zeg ;-)

 2. Ilse
  september 5, 2016 / 19:30

  Leuke vlog en ik begrijp je stress van te laat komen heel goed!

 3. Marion
  september 6, 2016 / 13:39

  :-) Je vlogs worden steeds leuker vind ik. Grappig hoe je jezelf gek kunt maken als je te laat komt, heel herkenbaar. Ik vond dat je het goed zei: “het IS niet anders”. Nu dat nog even zelf gaan voelen en geloven…

 4. sofie
  september 6, 2016 / 14:16

  Hoi Annemerel,

  ik had vroeger ook vaak last van kleine wondjes door mijn sportBH en hartslagmeter.
  Door vaseline te smeren heb ik daar nu totaal geen last meer van.
  Hopelijk heb je er ook wat aan.

  Liefs Sofie

 5. Chantal
  september 9, 2016 / 10:07

  Hoi Annemerel,

  Waar is dat leuke zwarte shirtje met die halflange mouwen van? Ik vind hem echt super tof namelijk :)

  Groetjes,
  Chantal

  • Annemerel
   Auteur
   september 9, 2016 / 11:20

   Volgens mij heb ik geen egaal zwart shirtje aan? Bedoel je het zwarte jasje? Die is van ZARA! Het zwart/witte streep shirtje is ook van ZARA. En het witte jurkje ook. Hahaha.