SNAPSHOT DIARY: 4/9

 photo Recently Updated248.jpg


 photo Desktop2954.jpg

Good morning! Time for breakfast! Ik zou vandaag eigenlijk een dertig kilometer hardloopwedstrijd doen in Amsterdam Noord, maar ik voel me niet 100% fit en besluit verstandig te zijn. Ik loop dus niet vandaag en verschuif mijn lange loop naar later deze week.

Ik voel me gelukkig wel fit genoeg nog om nog enigszins productief te zijn. Voor het eerst in lange tijd ruim ik mijn eettafel/bureau op. Dat was wel nodig, er lagen facturen en bonnetjes en belangrijke brieven van vier maanden opgestapeld en het was gewoon een zooitje. Alle belangrijke papieren hebben nu een juiste bestemming gekregen en mijn bureau ziet er weer opgeruimd uit. Klaar om aan gewerkt te worden. Ik probeer nu ieder weekend een of twee van die klusjes te doen waar ik al een tijdje tegen op hik, langzaam maar zeker wordt mijn huis/ik wel geordend. En als alle stomme klusjes gedaan zijn kunnen we gewoon weer opnieuw beginnen, vermoed ik zo.

 photo Recently Updated249.jpg

Ik heb iets stoms gedaan op mijn voorhoofd, zoals je misschien wel ziet.. Ugh… ik zei toch dat ik een hele rote puist had op mijn kaak? Je ziet hem nog een beetje maar de zwelling is gelukkig wel iets afgenomen (toch maar antibiotica gaan slikken) alleen nu zit dus mijn hele hoofd onder de ontstekingen. Hopelijk nemen die ook af naarmate ik de antibioticakuur langer slik.

Toch apart dat het afgelopen weken iedere keer op zondag alles behalve een zonnige dag was, toch? Ik zet mijn geurkaars maar weer aan.

 photo Desktop2954.jpg

Tijd om mijn vlog voor vandaag te bewerken, hij komt vanmiddag online op mijn blog, maar als je niet kunt wachten.. je kunt hem nu al vinden op YouTube. Ben je eigenlijk al geabonneerd op mijn kanaal? Ik zet mijn video’s vaak iets vroeger live op YouTube dan op mijn blog, dus als je ze graag als eerste wil zien kun je je het best abonneren (vind ik stiekem, of misschien niet zo stiekem, ook heel leuk).

Voor het eerst in tijden weer lekkere scrambled eggs gemaakt. Ik vergeet altijd dat het key-ingredient voor een goede scrambled eggs ‘geduld’ is. Vuur laag en gewoon tien minuten blijven roeren, verse peper en zout er doorheen et voilà.

 photo Desktop2954.jpg

Ik was mijn keukenkastje aan het opruimen en kwam al deze potjes met vitamine tegen. Ik heb die ooit allemaal gekregen (nog niet zo ‘ooit’ dat ze over de datum zijn gelukkig), maar ik heb er tot op heden eigenlijk niks mee gedaan. Maar wellicht… kan ik wel een extra vitamientje gebruiken. Ik bedoel, baat het niet dan schaadt het niet. Komende weken ga ik voor een Multi Energie supplement.

 photo Desktop2954.jpg

Willen jullie ook alles van de Tommy x Gigi collectie? Ik wel! Gelukkig is de helft gemaakt van wol, dus valt voor mij automatisch af… maar die coltrui.. ik wil hem!

Bij mijn ouders, eindelijk tijd voor koffie! Het is inmiddels al half vijf… Maar mijn vader is boven aan het werk en mijn moeder en zusje zijn boodschappen aan het doen, ik neem een momentje voor mezelf met koffie en…

 photo Desktop2954.jpg

De Albert Heijn aanbiedingen folder! Wat een geluk, deze week heel veel producten die ik wekelijks koop 2e gratis! Dit is geen verkapte reclame, ik herhaal dit is GEEN sneaky reclame. Maar die Mild & Creamy koop ik sinds mei dus iedere week twee pakken van en de verse pasta + saus is hetzelfde verhaal. Morgen (vandaag) maar even groot inslaan. Hoop dat de houdbaarheidsdatum van die producten wat langer dan een week is. Note to self: checken voordat je met tien over-de-datum pakken yoghurt in je koelkast zit.

 photo Desktop2954.jpg

Ik wilde uitvinden waarom Chicago nu precies The Windy City heet. Hmm… ik dacht dat je het op deze foto nog zou kunnen lezen, maar wat schijnt… The Windy City heeft van oorsprong helemaal niets met de wind te maken, het ging meer over een rivaliteit tussen een paar steden en ‘Windy’ betekent dus ook zoiets als ‘arrogant’. Neemt niet weg dat het flink kan waaien in Chicago, maar dat heeft dan weer te maken met de manier waarop de wolkenkrabbers gebouwd zijn, zelfs als het niet waait schijn je de wind te kunnen voelen. We gaan het meemaken.

Ik zat dus even op de website van de Londen Marathon om te kijken wat de qualificatie-tijd is, met welke tijd kun je gegarandeerd meelopen? Ik zag dat dat voor vrouwen onder de 3.45u is. WOW, als ik dat geweten had… Maar toen ging ik even beter lezen en zag ik dat deze qualificatie-tijden alleen gelden voor mensen die in de UK wonen. Jammer.

 photo Desktop2954.jpg

Wie is trouwens de beste zus ooit? Ik wil graag meestrijden om deze titel, want ik heb voor Roos de nieuwe LunarGlide 8 LE editie gekocht (en voor mezelf dus niet). Moet ik ook wel zeggen dat zij voor mij al mijn bonnetjes van het afgelopen jaar op volgorde heeft gelegd en ze netjes in een map heeft gedaan. En dankbaar was Roos ook trouwens, ze ging meteen een rondje van vijf kilometer hardlopen, terwijl het buiten regende.

 photo Desktop2954.jpg

En wie maakt de beste lasagne? Mijn moeder! Vroeger aten we dit bijna iedere zondag, nu nog maar een paar keer per jaar, maar dat maakt de lasagne misschien nog wel lekkerder.

De rolverdeling bij mijn ouders is altijd heel simpel. Mijn moeder (en vaak ook vader) zorgen voor het eten, mijn vader zorgt daarnaast ook voor de wijn en ik… zorg voor de koffie. Want daar kan het minst aan fout gaan en zoveel vertrouwen hebben ze dus in mij.

 photo Desktop2954.jpg

Ik wilde alleen even de vogelpoep goed van mijn auto afwassen, maar mijn vader maakte meteen mijn hele auto schoon.

Home sweet home en bottoms up, even mijn probiotica drinken, in de hoop dat de antibiotica geen schade aan mijn darmen aanricht.

 photo Desktop2954.jpg

Waarom heb je een kruis op je hand Annemerel? Nou omdat ik vanaf morgen (vandaag dus) een week lang iedere keer alles dat ik eet wil filmen. Ik weet zeker dat ik dat ga vergeten en ik weet ook al helemaal zeker dat als ik morgen wakker word ik dat ook al lang vergeten ben. Dit kruis moet me helpen herinneren. Wens me geluk.

Tijd voor een nieuwe serie.. Stranger Things! Hebben jullie hem al gezien? Ik heb net de eerste aflevering gezien en ben fan. Gelukkig zijn het maar acht afleveringen, dus de hoeveelheid tijd die ik hier mee ga verdoen is nog te overzien. En toen de eerste aflevering was afgelopen klapte ik heel netjes mijn MacBook dicht en ging ik slapen.

Of het nu zo’n goed idee was om de serie vlak voor het slapen gaan te kijken weet ik niet, want ik heb vannacht door aardig wat donkere bossen gerend en ik ben meerdere keren met mijn hart in mijn keel wakker geworden. Oeps. Watje.

HAPPY MONDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. september 5, 2016 / 12:33

  JA! Ik heb stranger things ook al helemaal af gekeken en ik vond het echt een top serie <3 kan niet wachten tot het 2e seizoen.

 2. Koen
  september 5, 2016 / 12:40

  #taalnazie

  Het is kwalificatie-tijd of qualification time :p

  • Marion
   september 6, 2016 / 11:05

   Het is #spinazie en #taalnazi
   :-)

   • Claire
    september 8, 2016 / 13:06

    En bovendien is het kwalificatietijd en niet kwalificatie-tijd

 3. Yvette
  september 5, 2016 / 13:03

  Spannend he stranger things. Echt een van de beste series die ik in tijden gezien heb! Maar idd er niet altijd even goed van geslapen ?

 4. Ilse
  september 5, 2016 / 13:06

  Verstandig besluit om niet mee te doen als je je niet helemaal fit voelt! En ik zou jou ook wel als zus willen, haha.

 5. Lisanne
  september 5, 2016 / 13:17

  Ik heb een half jaartje in Chicago gewoond en kan bevestigen dat het er zeker hard kan waaien! Chicago ligt aan een heel groot meer, zo groot dat het eigenlijk meer op een zee lijkt voor je gevoel.. Langs Lake Michigan kun je zo leuk hardlopen, dat mis ik heel erg. Zo te zien gaat de marathon door heel veel leuke wijken heen (kan ook niet anders dat het parcours leuk is want Chicago is gewoon een ontzettend leuke stad).

  En ik moet Stranger Things ook maar eens proberen, maar ik ben echt een mietje x 1000 dus weet nog niet of ik het aandurf..

 6. Manon
  september 5, 2016 / 13:21

  Hahahaha zo herkenbaar! Ik ben gisteravond begonnen aan Stranger Things en moest daarna overal het licht aan doen omdat ik bang was. Ben benieuwd hoe het verder gaat..

 7. Vera
  september 5, 2016 / 13:45

  LOVE hamsterweken, haha!

 8. september 5, 2016 / 14:18

  Jaaaa, Stranger Things! Die heb ik er de afgelopen week doorheen gekeken. Moet je inderdaad niet gaan kijken als je alleen bent, in de avond, en je angstig bent aangelegd…

 9. september 5, 2016 / 14:39

  Jaaa! Thank God ik ben niet de enige die geen wol kan dragen! Op dit moment ben ik (na 4 jaar) op zoek naar een nieuwe winterjas, maar aaargh alles is zo’n beetje met wol!

 10. Michelle
  september 5, 2016 / 14:41

  Wauw die lasagne ziet er echt goddelijk uit!
  Misschien receptje op je moeders blog? Haha die van mij wordt nooit zo mooi ‘smeuïg’.

 11. Manon
  september 5, 2016 / 16:34

  Ohhh ja die collectie van Gigi x Tommy is gaaf he?! Ik wil ook de gestreepte coltrui, net als de witte col jurk en de cape… Denk ook niet dat er uitverkoop van gaat komen helaas!

 12. Maaike
  september 5, 2016 / 17:46

  Oh ik wacht dus echt even met Stranger Things. We zijn net verhuisd en vriendlief zit voor z’n werk in Portugal dus ik slaap al zo onrustig, haha!
  Die titel van leukste zus ding je zeker voor mee, met ’n goede kans, al doet Roos ook goed d’r best, haha!

 13. september 5, 2016 / 19:46

  Wat slim van je om een groot kruis op je hand te zetten als reminder. Ik wil ook weleens foto’s maken van mijn eten, maar meestal eet ik het op en dan herinner ik mij pas dat ik foto’s wou maken.

 14. september 5, 2016 / 21:06

  Ik had afgelopen week ook het geniale idee om aan Stranger Things beginnen net voor het slapen gaan.. heb het 10 minuten vol gehouden, toen in totale angst uitgezet. Volgende keer toch maar bij daglicht proberen.. ;-)

 15. september 6, 2016 / 16:30

  Die Lunar Glides zijn echt prachtig! Ik kom ze alleen tegen in de heren-versies.. :(

  • Annemerel
   Auteur
   september 6, 2016 / 20:02

   Roos heeft ook de herenversie, zit niet heel veel verschil in. Roos heeft hele smalle voeten en heeft daar geen last van.