VIDEO: A peek in my (sports)closet

Nu ik de laatste echte hoofdstukken voor mijn boek geschreven heb, is de rust voor een klein beetje wedergekeerd in mijn leven. Voor hoe lang? Ik zou het niet durven zeggen. Maar zo lang mijn hoofd niet over loopt van de hoeveelheid dingen die ik allemaal nog moet (mag) doen, moet je daar van profiteren, toch? Dus besloot ik gisteren maar weer eens een video te maken. Een video waar veel vraag naar geweest is… een kijkje in mijn (hardloop)kledingkast.

Zondagavond had ik ineens de geest. Ik moest mijn kast opruimen. En dat deed ik, onder het genot van een Aperol Spritz, Ellie Goulding, One Direction en Justin Bieber hield ik een grote schoonmaak in mijn kast. Uiteindelijk gingen er twee grote stapels sportkleding in een verhuisdoos, wat ik daar mee ga doen weet ik nog niet, maar wat ik wel weet is dat mijn kast nu opgeruimd is. Of nou ja… zover mijn kast opgeruimd kan zijn. Ik heb nooit in een kledingwinkel gewerkt dus opvouwen is niet mijn sterkste punt, daarnaast ligt er ook nog steeds te veel kleding in mijn kast, dus is opruimen een uitdaging. Feit is, zo goed als mijn kast er nu uit ziet, zal het niet snel meer zijn, dus daar moest ik gebruik van maken.

Ik laat je in de video mijn favoriete hardloopleggings, beha’s, topjes, jasjes en longsleeves zien en vertel je ook waarom nou juist deze favoriet zijn. Mijn schoenen schitteren door afwezigheid in deze video, mochten jullie daar nog in geïnteresseerd zijn, maak ik met liefde nog een video daarover. Sowieso mogen alle ideeën voor video’s linea recta in de comments. Wellicht kan ik deze week nog een of twee video’s opnemen (jullie merken het, ik ben niet gewend aan deze relatieve rust, ik probeer mezelf graag bezig te houden!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. Daliah
  november 3, 2015 / 17:03

  Schitteren DOOR afwezigheid. Het is echt niet zo moeilijk als je denkt, hoor. :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 3, 2015 / 17:22

   Nou je merkt, voor mij wel! Dankjewel, ik heb het meteen aangepast.

 2. november 3, 2015 / 17:06

  Oh wat leuk om al je hardloopspullen te zien! Ik ga het filmpje vanavond na werk kijken. Schoenen + type trainingen lijkt me ook interessant. Mocht je nog een shop-my-closet willen houden, ik hou me aanbevolen! Vorige keer was alles zo snel weg. Zal nadenken over andere leuke video’s.

 3. november 3, 2015 / 17:09

  Vanavond ga ik het in alle rust afkijken. Pv

 4. Celine
  november 3, 2015 / 17:09

  Ja schoenen en trainingen / opbouw / rekkenstrekken warming up cooling down :)

 5. november 3, 2015 / 17:11

  Vanavond ga ik het in alle rust afkijken. Maar Lululemon is jouw favoriet als we het over tights hebben. Cool.

  Vorige week heb ik mijn eerste twee Lululemon tights en tops gekocht.

  En een dikke YES voor een video met al jouw schoenen.

 6. Esther
  november 3, 2015 / 17:31

  Het is ook handig om vooraf na te denken hoe je het gaat doen. En dat je dan alleen je favorieten laat zien, 3 items per ding ofzo. Dan worden je videos misschien wat korter.

  En je kijkt heel veel naar jezelf in plaats van naar de cameralens.

  En je neus ophalen is een beetje aanstellerig, zoals op 9.46 min..

  Verder leuke video.

  • Hedwig
   november 4, 2015 / 20:37

   Gezellig dat je er bent Esther!

   Leuke video! Ik ben altijd geinteresseerd in andermans sportkleding. :p Is er nou nog veel dat je mist van die auto-inbraak in Italie? En je collectie Lululemon leggings <3

 7. november 3, 2015 / 17:48

  Mooie collectie! New life goals: hardloop collectie van Annemerel evenaren hahaha. En yes: +1 voor de schoenen video! Ben erg benieuwd!
  Heb je trouwens ooit schoenen laten “aanmeten” in zo’n hardloopcentrum? Of koop je alles gewoon online?

 8. november 3, 2015 / 17:55

  Wat een leuke video! En wat heb je veel mooie kleren! Die longsleaves van Nike zijn zo mooi en fijn!

 9. Maria
  november 3, 2015 / 18:01

  Wat heeerlijk, eindelijk weer een nieuwe video!
  Ik word altijd zo blij van jou :)

  Misschien je gedragen hardloopkleding wat nog mooi is in je shop verkopen?

 10. Manon
  november 3, 2015 / 18:08

  Jaaa een shop my closet is een goed idee! We hebben precies dezelfde kleding smaak/stijl haha

 11. Tessa
  november 3, 2015 / 19:14

  Ik stem voor een dikke JA voor een hardloopschoenen video, inclusief wat je ervan vindt etc.
  Leuke video heb je er weer van weten te maken. Je hebt een collectie om jaloers op te worden!

 12. Merin
  november 3, 2015 / 20:03

  Leuukkk, ik ga de video direct kijken!! Schoenen ‘stash’ lijkt me leuk. Misschien met de kleding die je weg doet een shop my closet??!!

 13. november 3, 2015 / 20:18

  Wow wat heb je veel maar vooral leuke sportkleding!

 14. Lana
  november 3, 2015 / 21:09

  Ik kan alleen nog maar dromen van zo’n mooie en uitgebreide collectie!

 15. Iris
  november 3, 2015 / 22:46

  Waar is je trui van die je aanhebt in de video? Heel leuk!

 16. Ilse
  november 3, 2015 / 23:38

  Hier een berichtje vanuit NYC (ik woon daar)
  heb enorm veel bewondering hoe makkelijk jij je schrijft. Misschien leuk een video over hoe je blog tot stand komt. Tips enz….

 17. Anneroos
  november 3, 2015 / 23:39

  Hele leuke video! En wat heb je een super mooie collectie sportkleding! Ik vind het juist leuk dat je het nog niet uit de kast gepakt hebt. Zo krijgen we echt een kijkje in je kast en hoe je het allemaal hebt liggen. Een sportschoenen video is trouwens een leuk idee :)

 18. Sarah
  november 4, 2015 / 00:50

  Ik vind de trui die je draagt in het filmpje net zo leuk! Vanwaar komt hij?
  En ook: toffe kleren!! ik dacht dat je VEEEEL meer had, maar het is leuk dat het allemaal in één kast lijkt te passen.

 19. Krista
  november 4, 2015 / 08:27

  Wow, ik ben jaloers! Ik ben nu wel benieuwd wat er in die verhuisdoos zit :P

 20. Madebyuna
  november 4, 2015 / 19:34

  Wauw wat heb je veel! Allemaal echt heel erg leuk:) Misschien een tip voor de volgende keer, je camera hoger zetten want nu is het alsof ik steeds omhoog moet kijken en dat is niet zo fijn. Daarbij denk ik ook dat je video beter wordt en je beter kan zien wat je laat zien!

 21. november 5, 2015 / 22:31

  Hoe heet het merk met die rode strepen bij je zakken die heel strak zit en heel stretchy is? Kon het echt niet verstaan, ook niet na 4 keer opnieuw luisteren :P

 22. Ilse
  november 6, 2015 / 14:09

  Toffe kleding zeg, laat die video over je schoenen ook maar gauw komen.

 23. Joek
  november 7, 2015 / 15:04

  Leuke video! Ik loop nu hard sinds enkele maanden en het lijkt wel alsof dat een excuus is om extra veel (hardloop)kleding te shoppen, haha. Zelf koop ik veel loopkleding bij de H&M (meestal on line, want in de winkel hebben ze meestal niet zoveel keuze). Vind de kwaliteit best ok en niet zo duur en vooral: errrg mooi. Wel wil ik sparen om op termijn enkele basics van Nike te kunnen kopen.