SNAPSHOT DIARY: 3/11

 photo Recently Updated114.jpg


 photo Desktop1622.jpg

Good morning! Het is ECHT een goede morgen. Althans.. zo voelt het voor mij. Niets speciaals, maar soms word je gewoon zo wakker.

Ik ontbijt nog steeds met gekookte eieren en het is nog steeds iedere ochtend gokken of ze zacht of hard zijn, want ik heb nog steeds niet geleerd om op de klok te kijken als ik mijn eieren kook.

 photo Desktop1622.jpg

De komende weken komen er nog twee instagramposts online voor de Libresse #playfearless campagne. De foto’s en tekst maak ik van te voren, vandaag maak ik de laatste twee foto’s. Voor de eerste foto’s mag ik geen make-up op (vind ik zelf), voor de tweede wel. Dus de eerste maak ik als ik nog in mijn nachtjapon zit en de tweede maak ik als ik klaar ben. Daarna maak ik ze vierkant, pas ik het contrast iets aan in Photoshop (zodat de focus echt op mijn iPhone is) en stuur ik ze door naar Libresse.

Tijd voor het tweede deel van mijn ontbijt, een groen sapje. Heel makkelijk gemaakt.. het is een half flesje sinaasappel/aardbeisap van de Albert Heijn (die uit dit flesje komt), gemixt met twee handen spinazie en een kleine banaan. Scheutje water, et voilà! Lekker en bovendien, ik heb weer wat vitaminen binnen.

 photo Desktop1622.jpg

Ik heb een afspraak met een oud studiegenootje in de Frederikstraat in Den Haag. Het is lekker weer, op dat soort momenten waardeer ik mijn Cortina fiets die ik vorig jaar kreeg extra veel. Ik heb deze zomer maandenlang niet gefietst, waarom weet ik eigenlijk ook niet… maar nu ik weer weet hoe fijn fietsen is, gebruik ik hem weer écht. Ik denk dat ik afgelopen maand meer gefietst heb dan het afgelopen jaar bij elkaar opgeteld!

We hebben afgesproken bij het Barista Café, een koffie en lunchtentje dat een paar weken geleden geopend is. Ze zitten ook op andere locaties in Nederland.

 photo Desktop1622.jpg

Ik bestel een dubbele cappuccino en een carrot cake, Marieke bestelt een latte, bessensapje én een ‘gezond’ stuk appeltaart.

Ik doe hier net alsof ik een foto maak van alles dat op tafel staat, maar in werkelijkheid zou ik dat natuurlijk nooit doen als alles al half aangebroken is. De reden voor de foto is het hoesje dat om mijn iPhone zit. Marieke doet de PR voor onder andere Mophie en zij hebben een nieuwe batterypack hoesje die tegelijkertijd waterproof is. NICE! Ik kocht van de zomer een Mophie batterypack, een externe lader (dus geen hoesje) die mijn iPhone 5x op kan laden (heel fijn!), ben benieuwd hoe deze batterypack werkt. Lijkt me ideaal voor dagjes skiën, ten eerste is ‘ie waterproof en ten tweede laadt hij dus mijn iPhone op (en afgelopen week was mijn iPhone rond een uurtje of 14.00u gewoon echt vrijwel leeg en moest ik hem op vliegtuigstand zetten om niet volledig leeg te zijn).

 photo Desktop1622.jpg

Na mijn afspraak met Marieke fiets ik nog even door de stad. Ik kom langs Foodzie, een restaurantje op de Herengracht, en besluit even te lunchen. Is dit een hotspot? Ja. Binnenkort verslag.

Nog even langs de Bijenkorf… ik wil ZO graag dit koffiepotje hebben van Barista & Co. Mijn Nespresso apparaat is al een tijdje kapot, dus ik heb echt iets nodig waarmee ik koffie kan zetten. Hij staat op mijn Sinterklaasverlanglijst.

 photo Desktop1622.jpg

Tijdens het fietsen door de stad kom ik nog een hotspot tegen, het net geopende Collectiv Conceptstore (binnenkort meer op mijn blog!).

Ik fiets langs de Albert Heijn en bedenk me dat ik nog ingrediënten nodig heb voor de pompoensoep die ik wil maken. Even naar binnen dus en meteen maar weer een sapje en wat bananen gekocht, zodat ik morgen weer een groen sapje voor mezelf kan maken.

 photo Desktop1622.jpg

Oh ja en ik ben ook nog even bij Mango naar binnen gegaan, ik ben een sucker voor mooie witte T-shirts, deze valt in die categorie.

En omdat ik nog geen zwarte muts had, kocht ik bij de Bijenkorf deze muts van Bickley + Mitchell, ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan, maar vond het vandaag eindelijk tijd om hem mee naar de kassa te nemen.

 photo Desktop1622.jpg

Cadeautje van SONY, de nieuwe h.ear on, een makkelijk opvouwbare koptelefoon in een zeer opvallend kleurtje. Hij zit lekker en de geluidskwaliteit is voor zover ik gehoord heb dik in orde.

Meteen maar mijn blog geschreven over Foodzie, nu het eten nog vers in mijn geheugen zit.

 photo Desktop1622.jpg

Het eerste deel van mijn avondeten, een wrap met zalm, avocado, sla, ui en kruidenkaas. De wrap is een beetje te hard gegaan (ik was tegelijkertijd met andere dingen bezig), dit is dus ook al de tweede wrap die ik heb opgewarmd, de eerste was helemaal zwart. Oeps.

Komt Coldplay 4 december nou met een nieuw album of niet? Ik blijf maar speculaties lezen en die korte (geluidloze) video’s op de Facebookpagina lijken er in ieder geval op te wijzen dat er IETS gaande is. Ik ben heel benieuwd.

 photo Desktop1622.jpg

Het tweede deel van mijn avondeten… een kop homemade pompoensoep. En omdat hij zo lekker smaakt, neem ik er nog een… en nog een…

De rest van de avond spendeer ik met het nieuwe boek van Nicholas Sparks. Ik kan niet stoppen met lezen, om één uur besef ik dat het nu toch echt wel tijd wordt om te slapen. Best bijzonder, ik heb de bank al een tijdje geleden voor mijn bed verruild en ik ben nog steeds niet in slaap gevallen. Is het het boek, of ben ik gewoon niet moe? In ieder geval… ik ben nog niet eens op de helft van het boek, dat ruim 750 pagina’s telt! En ik heb zo’n vermoeden dat ik me op weinig anders kan concentreren totdat het boek uit is. Zo gaan die dingen…

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. november 4, 2015 / 12:06

  Wat een ontzettend gaaf wit shirt van Mango. Very nais!

 2. november 4, 2015 / 12:12

  Wat een lekker dagje had je!

  En dat koffie ding, dat lijkt gewoon op een melk opschuimer, kan je daar ook koffie mee maken?

  • Hedwig
   november 4, 2015 / 19:56

   Is een plunger! (cafetière is het NL dacht ik?) Kun je heel lekker en makkelijk koffie met maken, ideaal voor op reis bijv. :)

 3. november 4, 2015 / 12:58

  B en benieuwd naar je hotspost. Hopelijk komen ze voor zondag online want dan ga ik een dagje naar Den Haag :)

 4. Marieke
  november 4, 2015 / 13:41

  Leuke diary!
  Wat ik me soms wél afvraag… wat doe je toch met al die spullen? Gave koptelefoon, maar je had toch al een hele mooie koptelefoon..?

  • Annemerel
   Auteur
   november 4, 2015 / 15:55

   Hi Marieke! Klopt! Vaak probeer ik zoiets als een koptelefoon een tijdje. Als ik er heel erg blij mee ben dan hou ik het zelf, maar ik geef ook heel veel weg aan familie en vriendinnen.

 5. november 4, 2015 / 13:44

  Heel benieuwd naar je artikelen over de hotspots!

 6. Lieve
  november 4, 2015 / 13:54

  Ik vind je blog geweldig, maar vraag me wel af, of je betaalt krijgt door al die merken die je noemt. Misschien iets om eens een eerlijk stuk over te schrijven?

  • Annemerel
   Auteur
   november 4, 2015 / 15:52

   Hi Lieve, als ik betaalt krijg voor een stuk staat er altijd ‘sponsored’ bij (vooraan in de tekst). Als ik iets krijg (zoals dit keer) dan schrijf ik dat ik het gekregen heb. Onder het kopje Annemerel bovenaan mijn blog (http://www.annemerel.com/?page_id=496) geef ik hier uitleg over!

   • Lieve
    november 4, 2015 / 17:24

    Bedankt voor je uitleg!

    • Annemerel
     Auteur
     november 4, 2015 / 20:54

     Graag gedaan!

 7. november 4, 2015 / 14:29

  Ziet er goed uit allemaal!!

 8. november 4, 2015 / 15:05

  Klinkt als een fijne dag :-) En wat een leuke muts! Ohhh en ja, Coldplay, ik ben ook zo benieuwd!!!

 9. november 4, 2015 / 15:07

  Wat slim om je groene smoothie gewoon in een flesje van de AH te doen en de inhoud ook te gebruiken haha! En een opvouwbare koptelefoon, wat grappig!

 10. november 4, 2015 / 15:08

  hey Annemerel,

  jij plaats hier af en toe spotify afspeellijsten online. Nu wil ik dit ook op mijn blog op wordpress doen, heb je enige tips? Want ik loop helemaal vast

  Liefs,

 11. november 4, 2015 / 15:30

  Super leuk dat je weer een aantal hotspots hebt ontdekt in eigen stad :D Ik vind Den Haag ook onwijs leuk, maar het is zo ver van hier! Dat koffiepotje is inderdaad heel leuk, lekker retro. Vroeger hadden we altijd zo’n potje mee naar de camping en dan mochten mijn zusje en ik om de beurt de koffie naar beneden drukken, haha.

 12. november 4, 2015 / 16:00

  Oe die taartjes! Yum!

 13. Rebecca
  november 4, 2015 / 18:55

  Ik vind het nog steeds gek om ‘mijn’ stad in je posts te zien. Nu was je weer bij het Barista cafe, letterlijk tegenover mijn huis in de Malle Molen. Grappig!

 14. november 5, 2015 / 18:01

  Die muts is nice! Lekker eten en heerlijk dagje volgens mij. Ik had pas in verband met de vakantie een weekje niet gefietst en toen ik ‘m daarna weer pakte werd ik gewoon al blij van de activiteit zelf, hopelijk blijf ik dat m’n hele leven gewoon doen want het is zo fijn haha!

 15. november 5, 2015 / 23:03

  Ik ken dat met eieren, ik doe het ook altijd op gevoel, en dat gaat eigenlijk best goed! En ik heb de hele week al zin in pompoensoep, maar ben te lui om er een pompoen voor te slachten… Misschien volgende week ;).

 16. Ilse
  november 6, 2015 / 14:36

  Leuke diary en die soep ziet er goed uit zeg! Wat een leuk shirtje en die koptelefoon ook!