TUNE TUESDAY: November

 photo IMG_5337.png

Oktober was een goede muziekmaand en dat betekent dat mijn playlist voor november vol staat met goede nummers. Dat is natuurlijk iedere maand het geval, maar deze maand was extra goed. Ik werd verliefd op de muziek van YouTuber Troye Sivan (begin december komt zijn debuutalbum), Ellie Goulding kwam met drie leuke nummers (waarvan ik er helaas maar één kon kiezen voor mijn afspeellijst) en Perfect van One Direction is gewoon zoals de naam al zegt… PERFECT!

Oh en Miley Cyrus kwam met een nieuw nummer, voor een film. En het nummer klinkt een stuk minder cray-cray dan ze zich de afgelopen twee jaar gedragen heeft. Niets tegen haar cray-cray periode hoor. I love cray-cray, ben het zelf ook wel een beetje. Maar die nieuwe CD van haar ‘Miley and her Dead Petz’ dat is dus niet echt mijn ding. Hand of Love is gewoon een heerlijk (film)nummer.

Nu zijn er dus ook een aantal nummers die de lijst niet gehaald hebben, omdat ik per artiest maar één nummer in de lijst wil hebben. Welke nummers je nu mist? Je mist Army en Lost And Found van Ellie Goulding, die nummers vind ik zo fijn!!! Ik kan niet wachten tot vrijdag, als het album uitkomt. 22(!!!) nieuwe nummers. Ook fijn? TALK ME DOWN van Troye Sivan. Ik ontdekte Troye afgelopen maand met het nummer WILD, maar zijn nummers FOOLS (wel in deze lijst) en TALK ME DOWN vind ik misschien nog wel fijner.

Wat ik me overigens wel afvraag… waar blijft de soundtrack voor Mockingjay Part 2?!?!!! Andere jaren werd die eind september al aangekondigd, nu is er nog steeds niks. Oh… ik heb een déjà vu, volgens mij heb ik dit onlangs ook al een keer geschreven. Maar ja, we zijn nog steeds geen steek verder, want ik heb online nog steeds niets gevonden over een soundtrack. Ik ga er vanuit dat hij nog wel komt en als hij een klein beetje lijkt op de soundtrack die Lorde vorig jaar samenstelde, dan heb ik er HEEL veel zin in.

Goed, genoeg geluld, ga maar gewoon luisteren!


Wat waren jouw favoriete nummers van de afgelopen maand?

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. november 3, 2015 / 15:31

  Ik kan niet wachten tot vrijdag, 22 nieuwe liedjes van Ellie Goulding, aahhh. Ik moet ook nog eens naar Focus luisteren, heb ‘m nog niet eens gehoord! Verder een toffe playlist!

 2. november 3, 2015 / 21:26

  Leuk! Ik volg je Running playlists al een tijdje en die zijn echt fijn tijdens het hardlopen!

 3. november 3, 2015 / 22:14

  Jaaa, Troye! Zijn liedjes staan ook bij mij al de hele maand op repeat. Die van Miley ga ik meteen even luisteren, ik ben benieuwd. Leuke post! :)

 4. november 4, 2015 / 11:22

  Wat raar inderdaad dat er nog niks voor Hunger games online is gekomen qua liedjes! Verder fijne liedjes!

 5. november 4, 2015 / 12:03

  Lekkere playlist voor een morning workout! Die van Miley was mij nog niet bekend. Zo kom je de maand oktober wel goed door met deze nummers!

  • november 4, 2015 / 12:05

   Haha voor de maand november natuurlijk .. ‘:)

 6. Ilse
  november 6, 2015 / 14:04

  Heerlijke nummers, ik kan nu al niet wachten op die van december (kerst, coldplay en hopelijk nog meer Ellie Goulding)!