VIDEO: Ik deed de make-up van Roos en *SPOILER ALERT* het was verschrikkelijk

Dit keer geen weekvlog op maandag, maar een vlog van vorige week maandag en dinsdag. En kijk. Ik zit een beetje met een dilemma.

Het liefst hou ik mijn video’s onder de tien minuten. Zelf kijk namelijk ook liever niet naar video’s die langer dan tien minuten duren. Ik bedoel: wie heeft die tijd? Maar als ik zeven dag in tien minuten wil proppen, is het vrij lastig om op dingen dieper in te gaan. Dan heb je voor iedere dag nog niet eens anderhalve minuut.

Afgelopen maandag en dinsdag had ik zoveel gefilmd, dat ik eigenlijk al een complete vlog kon vullen. Ik heb dan ook besloten om voor nu even te stoppen met weekvlogs en gewoon vlogs te delen op het moment dat ik denk: OK, ik heb genoeg leuke beelden, hier kan ik een video van maken. De ene keer heb ik daar misschien zeven dagen voor nodig, een andere keer – zoals afgelopen week – heb ik na twee dagen eigenlijk al genoeg materiaal om een vlog te vullen.

Voor iemand die houdt van orde en regelmaat (ik bedoel: iedere dag om 12.00u en 17.00u een blog online, voor de laatste vijf jaar) is dit misschien wel het meest chaotische beslissing die ik had kunnen nemen. Maar hé, ik ga kijken hoe het me bevalt.

Laat me weten wat jullie hier van vinden. Zijn jullie het met mij eens dat een vlog van meer dan tien minuten, of laten we zeggen, meer dan twaalf minuten, eigenlijk een beetje te lang is. En wat vinden jullie de muziek dit keer in de video, zo op de achtergrond? Ik ben iedere keer maar een beetje wat aan het proberen tijdens het editten. Dus vertel me vooral wat jullie er van vinden en geef me tips.

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. augustus 1, 2016 / 17:43

  Hoe meer vlogs hoe beter! Dit was in ieder geval weer een hele leuke om te kijken (pluspunten voor de timelapse!) <3

 2. Krista
  augustus 1, 2016 / 18:24

  Ironisch dat je een video voor OralB moest opnemen terwijl je last van je kies had :P

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 1, 2016 / 19:13

   Jaa dat was inderdaad heel ironisch. Ik dacht ook even dat hij er uit zou moeten (gelukkig niet het geval), dat zou echt suf zijn als je met een gat in je mond zo’n video op moet nemen. Gelukkig is mijn kies er volgens mij niet ZO slecht aan toe. YESSS. En ben nu alle schade die ik in mijn tienerjaren mijn gebit heb aangedaan aan het proberen goed te maken :’)

 3. Aimée
  augustus 1, 2016 / 18:54

  Heeyheey! Ik volg het trainingsschema uit je boek voor de halve marathon. Nu ga ik vannacht voor 4 dagen naar Wenen en dit valt onder 2trainingen; een “simpelere” en een intervaltraining. Ik heb gisterochtend mijn rustige duurloop gedaan. Hoe zou jij die trainingen indelen? Doen als ik in Wenen ben of vanavond nog 1 en 1 in Wenen of gewoon overslaan??
  Xxxx Aimee

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 1, 2016 / 19:12

   HI Aimée wat leuk dat je met mijn schema traint voor de halve marathon. Ik zou wel gewoon twee keer gaan lopen in Wenen (Wenen is zo leuk!) maar ik zou er gewoon twee sight-seeing runs van maken (zie het hoofdstuk over hardlopen op vakantie en dan specifiek over hardlopen in een stad). Veel plezier in Wenen!

 4. augustus 1, 2016 / 20:56

  Ik kijk liever korte vlogs, dus ik vind het een hele goede beslissing! Ik hoop dat je ondertussen geen last meer hebt van je kies. Ik weet alles van gebroken kiezen en ik kan je vertellen dat dat inderdaad écht niet leuk is ;)

 5. augustus 1, 2016 / 21:39

  Persoonlijk heb ik liever onregelmatige vlogs met interessante beelden dan wekelijkse vlogs die niet altijd even boeiend zijn. Onder de 10 minuten is perfect voor mij, anders ga ik al gauw skippen in video’s. :)

 6. Ilse
  augustus 1, 2016 / 22:27

  Leuk dat ze spontaan komen! Hoop alleen niet dat je dan elke dag plaatst en er dan ook een blog van maakt. Blijft zo weinig te lezen dan, haha.

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 2, 2016 / 11:00

   Hahaha nee, ik denk dat er niet meer dan twee vlogs per week zullen komen hoor. Zo boeiend is mijn leven nu ook weer niet.

 7. Amarins
  augustus 2, 2016 / 00:19

  Hé Annemerel, mooie video! Ook die muziek is heel cool!:) Meer video’s is juist alleen maar leuk. Regelmatig is chill, maar je moet wel voldoende leuke beelden hebben ofc. :)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 2, 2016 / 11:00

   Dankjewel voor je reactie! Ook wat betreft muziek, ik was bang dat het te afleidend zou zijn, maar het geeft de video wel iets meer dimensie denk ik?

   • Amarins
    augustus 2, 2016 / 11:24

    Ja en het maakt het soms net iets vlotter. Doen dus! :)

 8. Margot
  augustus 2, 2016 / 08:31

  Wat een mooie beelden in je vlog! Ik zie, denk ik, de invloed van Casey. Heel leuk!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 2, 2016 / 10:59

   Thanks, ik heb mijn best gedaan. Casey inspireert zeker, maar ik denk niet dat mijn vlogs OOIT vergelijkbaar worden met die van hem (en dat hoeft ook niet, want het lijkt me beter om unieke vlogs te maken)

 9. augustus 2, 2016 / 11:22

  Ja! Vaker vloggen <3 Ik denk dat jij en Lau op dit moment mijn nummer 1 favoriete vloggers zijn, haha!

 10. augustus 2, 2016 / 15:22

  Leuke vlog en denk dat het een goede beslissing is. Vlogs die veel langer zijn, kijk ik inderdaad niet. De ene week is wat intressanter dan de andere week, dat kennen we allemaal wel. Ik blijf in ieder geval lezen en kijken :)

 11. augustus 2, 2016 / 17:47

  Leuke vlog! Afwisselend, niet te lang (ik vind 10 á 12 minuten ook lang genoeg inderdaad, kijkt precies lekker weg) en tof met die muziek en kletsen/beelden afwisselend :)

 12. Yvon
  augustus 2, 2016 / 20:48

  Leuk! Ik ben erg benieuwd waar je je witte blouse hebt gekocht?

 13. augustus 2, 2016 / 23:28

  Hey! Leuk, meer vlogs!
  Ik vroeg me af welke camera jij nu gebruikt, omdat de beelden echt heel goed zijn. Vooral die ’s avonds, het lijkt net overdag. Kan jij me jouw camera aanraden?

  Cheers!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 3, 2016 / 09:13

   HI Roëlle ik heb sinds een maand een nieuwe camera, de G7X Mark II van Canon. Ik had eerst de voorloper van deze camera, de G7X (ook nog steeds te koop), maar ben heel blij met mijn nieuwe camera omdat hij heel goed is met donker en licht.