VIDEO: De Chicago Marathon & Shoppen bij Tiffany’s


Is het echt al een week geleden dat ik in Chicago was en de marathon liep? Mijn god tijd vliegt. Ik vind het zo leuk om deze beelden terug te zien. Niet omdat ik het zo leuk vind om naar mezelf te kijken, maar omdat het weer helemaal het gevoel van vorige week terugbrengt.

In deze video loop ik de marathon, shop ik bij Nike en Tiffany’s, eet ik bij Shake Shack, drink ik een glas wijn in de Trump Tower, probeer ik mijn overvolle koffer dicht te krijgen, ontbijt ik met de Nederlandse Merel en Robin bij Yolk, wandel ik voor een laatste keer door het prachtige Chicago en vlieg ik helaas weer terug naar Nederland.

Het was een fantastische reis waar ik nog heel lang terug aan zal denken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Bonsje79
  oktober 17, 2016 / 20:07

  Super leuke video! Echt zo knap dat je gewoon (weer!) een hele(!) marathon hebt uitgelopen, ik doe het je echt niet na. Die rode trui staat je zó gaaf! Goeie keus. En ik heb echt even moet lachen toen ik je zag worstelen met je koffer ;-)
  Topper ben je

 2. oktober 17, 2016 / 21:14

  Super leuke beelden van de marathon! Deze komt zeker op mijn bucket list?

 3. Ilse
  oktober 18, 2016 / 00:08

  Wat een toffe beelden en lijkt me inderdaad een reis om niet te vergeten!

 4. oktober 18, 2016 / 11:24

  Oooh als ik jouw video zin krijg ik toch weer de kriebels om nog een marathon te rennen! Ook al zei ik dat ik het nooit meer ging doen.. ;-)

  Gaaf armbandje trouwens!

 5. Jolien
  oktober 18, 2016 / 20:04

  Hele leuke video! Echt zo leuk hoe iedereen voor je klapt en high fives geeft in die winkel!!