SNAPSHOT DIARY: 17/10

 photo Recently Updated265.jpg

 photo Desktop3118_1.jpg

Goedemorgen kijk nou wat ik net weer voor elkaar krijg. Ik was lekker aan het werk toen ik ineens een straaltje bloed naar beneden voelde lopen. Uh oh… niet eens doorgehad dat ik mezelf aan het openkrabben was dus.

Eindelijk is het maandag en eindelijk kan ik mijn vlog over de Chicago Marathon online zetten. Ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden. De eerste reacties zijn in ieder geval positief.

 photo Desktop3119_1.jpg

Omdat mijn schaaltje açaì bowl zo karig is vandaag eet ik er maar een stuk citroen frambozen cake bij, gemaakt door mijn zusje. Want op een paar happen açaì bowl kan ik natuurlijk niet leven.

Voor het eerst in tijden weer eens zin in een kleurtje op mijn nagels. Ik ga voor de kleur ‘In the lobby’ van Essie. Staat best mooi vind ik. maar ik kom er al snel achter waarom ik de afgelopen jaren geen nagellak gebruikte, binnen een half uur zitten er al krasjes op mijn nagellak en dat vind ik zo lelijk. Bijlakken dan maar, want de nagellak eraf halen heb ik nu ook geen zin in (nog een reden waarom ik geen donkere nagellak meer gebruikte, het verwijderen van de nagellak is echt een hel).

 photo Desktop3119_1.jpg

Tijd voor mijn tweede rondje hardlopen na Chicago. Het gaat best lekker, naarmate ik langer loop gaat het steeds meer vanzelf. Ik loop in totaal acht kilometer en ben daarna helemaal in de gloria.

Tijd voor een snelle lunch, want ik heb een afspraak in de stad en daar komt zeer waarschijnlijk taart bij kijken, dus een drie gangen lunch lijkt me nu niet zo handig. Ik ga voor mijn caprese salade.

 photo Desktop3119_1.jpg

Wat ik aan heb vandaag, een jurkje met daaroverheen een sweater (beide van ZARA), tas van Coach, schoenen van Chloé en… ja dat was het wel.

Zoals ik al zei… taart! Ik word geïnterviewd door Mees en Janne die bezig zijn met hun profielwerkstuk. Ik reageer normaal niet op deze mailtjes omdat ik ze echt ontzettend vaak krijg en ik helaas niet zoveel tijd heb en ik vind eigenlijk, als je een iemand helpt, moet je eigenlijk iedereen helpen. Maar toen ik de mail van Mees en Janne kreeg (die echt een dag na de zomervakantie binnen kwam terwijl ze hun profielwerkstuk pas in maart hoeven in te leveren) en ik de foto van Mees en Janne zag die ze hadden toegevoegd kon ik toch geen nee zeggen. Ze zijn helemaal vanuit Hengelo naar Den Haag gekomen, dus ik vind dat ze taart verdienen.

 photo Desktop3119_1.jpg

Natuurlijk moet er aan het eind ook een selfie gemaakt worden met ‘perfect’ selfie licht. (had ik die puist naast mijn mond vanmorgen ook al?). Super leuk dat jullie er waren Mees en Janne en heel veel succes met jullie profielwerkstuk.

Deze schoenen kocht ik vorig jaar in de uitverkoop bij de Bijenkorf en zijn van Chloé. Ze waren toen afgeprijsd van iets van 900 euro naar 300 euro? Koopje! Anyway, ze zijn eigenlijk veel te klein en ik heb ze nu ook pas voor de derde keer aan. Mijn rechtervoet wordt ondertussen volledig afgekneld. Ik haat het om te moeten toegeven maar dit was eigenlijk geen koopje, maar een verschrikkelijke miskoop. Ik kan ze niet eens aan tijdens een ‘zittend evenement’ aangezien ik mijn voeten dan ook voel. Zo balen dit… Ik wet nog niet wat ik ga doen, of ik ze toch zelf hou en pijn blijf lijden, of ze wellicht verkoop…

 photo Desktop3119_1.jpg

Terwijl ik me uitrek achter mijn keukentafel zie ik iets op het plafond… zat dat daar altijd al? Sinds wanneer heb ik van die lelijke vochtplekken in mijn plafond? Nou nog niet zo lang volgens mij, want ik keek net weer en ze zijn alleen maar groter geworden. Denk dat ik de huisbaas moet gaan bellen, maar als ik ergens geen zin in heb…

Eindelijk de pakketjes van de Bridget Jones winactie versturen. Ik ben daar zo ontzettend slecht mee. Ze lagen al twee weken achterin mijn auto maar versturen deed ik niet. Zolang het niet op mijn to-do-list staat vergeet ik het gewoon. Vandaag dus maar opgeschreven.

 photo Desktop3119_1.jpg

Er lag ook nog een pakketje op het postkantoor voor me. Op de verpakking stond ‘wiens’ dus ik was al helemaal enthousiast, maar toen ik thuis kwam bleken er repen van Zonnatura in te zitten. Niets mis mee, ik ben alleen allergisch voor noten dus deze repen blijf ik ver van uit de buurt.

Zoveel trek in Thais vandaag. Dus bestelde ik Phad Thai. Zat best wel veel groente in vond ik. Had ik toch ook nog een klein beetje een gezond gevoel.

 photo Desktop3119_1.jpg

De avond spendeer ik met een schrijfproject. Drieenhalf uur ben ik aan het schrijven, in het donker, met een geurkaars naast me. En… Tony’s! Met dank aan lieve Mees en Janne, die chocola mee hebben genomen als dank voor het interview. Zo lief!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. Marion
  oktober 18, 2016 / 12:10

  Als het pijn doet, moet je ze natuurlijk niet houden Annemerel! Verkopen zodat er weer RUIMTE in je kast is voor mooie nieuwe laarsjes die heerlijk zitten en waar je heel erg blij van wordt.

 2. oktober 18, 2016 / 12:13

  Leuk dagje! Die Chloé laarsjes zijn zo ontzettend mooi! Balen dat ze net te klein zijn..

 3. oktober 18, 2016 / 12:18

  Zo een leuke snapshop diary. Een gevarieerde dag! Goh dat van die Chloe miskoop herken ik: ‘ik kan het niet laten liggen want het is zo een goeie deal’ en dan draag je het vervolgens zo goed als nooit, omdat de maat niet klopt. Ai ai.

  Ik heb ‘in the lobby’ ook en krijg er altijd veel complimenten over. Mijn ultieme tip tegen krasjes: topcoat en erna nog zo’n drip dry waarmee je nagellak in 5 minuten steenhard is. Is ook nog eens heel tijdbesparend (of ben ik de enige sukkel die nooit geduldig genoeg was om de nagellak volledig te laten drogen en dan ook altijd een ‘kap’ erin kreeg na al 10 minuten??)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 18, 2016 / 16:49

   Thanks voor de tip!!!!

 4. Mary
  oktober 18, 2016 / 14:07

  Zitten er in jouw Pad Thai dan geen pinda’s, of kun je m ook zonder bestellen? Echt mijn favoriete niet-te-ongezond-maar-wel-heel-lekker afhaalmaaltje! <3

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 18, 2016 / 16:49

   Deze is zonder pinda’s. Maar ik heb sowieso van pinda’s veel minder last dan van noten (volgens mij zijn pinda’s ook officieel geen noten). Ik heb vooral last van amandelen, hazelnoten en walnoten die onbewerkt zijn.

   • oktober 19, 2016 / 10:20

    Pinda’s zijn inderdaad geen noten, pinda’s zijn peulvruchten.

 5. Marianne
  oktober 18, 2016 / 14:18

  Over die laarzen: ik zou er natte kranten in proppen, dan heb je kans dat ze nog wat rekken. En ook, je moet even door de pijn heen en ze meerdere keren dragen, dan rekken ze ook wel wat, grote kans dat ze dan beter gaan zitten. Wel vervelend zeg, van 900 naar 300 is wel écht een koopje en ze zijn zo pretty <3

 6. Ilse
  oktober 18, 2016 / 15:18

  Wat leuk dat je toch een interview hebt gedaan! En wat voor schrijfavontuur?

 7. oktober 18, 2016 / 15:23

  Ah wat leuk, dat project van Mees en Janne. En uiteraard enorm lief dat ze Tony’s meenamen. Dat komt altijd goed van pas! ;-)

  Balen van die schoenen! Zeker omdat ze toch nog redelijk prijzig waren… Maar ik ken het euvel. Als iets niet lekker zit, trek je het wss niet snel meer aan, dus ik zou het persoonlijk verkopen, nu ze er nog goed uitzien…

 8. chantal
  oktober 18, 2016 / 15:45

  Ik weet niet welke maat de laarsjes zijn, maar als je ze verkoopt (en het is 39) houd ik me aanbevolen … ik vind ze prachtig !!!! : )

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 18, 2016 / 16:47

   Het is maat 40 maar ze vallen wel vrij krap! Ik zal het onthouden!

 9. Yvet
  oktober 18, 2016 / 16:32

  Weer een leuke snapshot!
  Je kunt schoenen die net iets te krap zijn trouwens laten oprekken bij de schoenmaker. Hier kwam ik laatst ook achter en het heeft bij mij echt geholpen :)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 18, 2016 / 16:47

   Wat een goede tip! Zal er eens naar vragen bij een schoenmaker

 10. oktober 18, 2016 / 16:33

  Leuke foto’s weer :)

 11. Kimberly
  oktober 18, 2016 / 17:22

  Ik weet niet hoe het bij jullie werkt maar hier in België kan de schoenmaker schoenen zeker tot 2 maten groter krijgen. Ik heb een 40 en soms koop ik toch een 39 omdat de 40 te groot is.. Dan kan ik altijd bij mijn schoenmaker terecht. Werkt het best met leren schoenen zegt hij en ik ben nooit meer dan 10 euro kwijt.. Bij jou eens navragen en anders heb je een excuus voor een weekendje Antwerpen.

 12. oktober 19, 2016 / 00:43

  Leuke diary! Je schoenen zijn zooooo mooi :0

 13. oktober 19, 2016 / 14:13

  Woehoe ik heb de doos ontvangen hoor! Onwijs bedankt! Ben al met veel enthousiasme aan het lezen gegaan :)

 14. oktober 20, 2016 / 15:04

  Ah heel leuk dat je toch een keer een interview deed! Snap dat je er lang niet altijd tijd voor kan maken maar af en toe lijkt het me zelf ook gewoon leuk om te geven/doen. En die miskopen heb ik ook wel eens gehad (maar dan wel met iets kleinere bedragen gelukkig), zo zonde. Uiteindelijk draag ik de goedkoopste schoenen en kleding nog het meest vaak.