VIDEO: Chicago Marathon 2016

Mijn laatste video van de Chicago Marathon. In mijn eerste twee video’s zagen jullie vooral de stad en hoe ik de reis beleefd heb, in deze video gaat het specifiek over de marathon en alles dat daar bij kwam kijken. Aan elkaar gepraat vanaf mijn eigen vertrouwde bedrand thuis.

Ik word zelf zielsgelukkig bij het terugzien van deze beelden. Op het moment zelf genoot ik ontzettend, maar nu besef ik pas echt hoe bijzonder het allemaal is dat ik heb meegemaakt. Ik wil daarom wederom TUI bedanken voor deze ontzettend vette ervaring. Maar ook jullie.. want zonder jullie had ik deze reis nooit kunnen maken en daarnaast… zonder jullie was ‘ie ook een stuk minder bijzonder geweest. Jullie weten niet half hoeveel jullie berichtjes en likes voor mij betekenen. Dus dankjewel.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. oktober 20, 2016 / 19:49

  Zo’n fijn filmpje! Ik krijg er zelf ook ontzettend veel zin door om een marathon te lopen (wat normaal volgend jaar in het najaar gaat gebeuren) en om ook eens naar Chicago te gaan. De reactie van de mensen in de Nike Store is ongelooflijk gaaf. Kan geloven dat je je daardoor toch wel even wat speciaal vond. En terecht! Ben blij dat je onwijs genoten hebt van dit avontuur.

 2. oktober 20, 2016 / 21:40

  Dat stuk in de Nike store is zo gaaf. Leuke video en gaaf dat je met een big smile terugblik.

 3. Ilse
  oktober 20, 2016 / 22:14

  Mooie samenvatting zo! Je had het over dat je die medaille haalt als je bepaalde tijden haalt, welke zijn dat? En dan bedoel ik die grote met 6 tekens.
  Want door jou wil ik ze nu ook alle zes gaan lopen!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 21, 2016 / 16:22

   Ik dacht dat je het binnen een bepaalde periode moest halen, maar dat is niet waar. Enige is dat je voor Boston 3.35 gelopen moet hebben, dat is de kwalificatietijd. Verder zijn er geen specifieke eisen om die medaille te behalen.

 4. oktober 21, 2016 / 08:51

  Door jouw video en de prestaties van mijn jongere zus die dit weekend haar eerste marathon liep, heb ik nu ook in mijn hoofd gestoken dat ik een marathon wil lopen. Motiveren en inspireren doen jullie alleszins!

 5. Natalia
  oktober 21, 2016 / 11:57

  Wat een leuke video :-) Hopelijk ga je je reis naar de marathon van Boston weer delen zoals je andere marathons, want ik ga hem zeker volgen!