SNAPSHOT DIARY: 19/10

 photo Recently Updated266.jpg

 photo Desktop3127.jpg

Good morning! Het regent en mijn bed ligt erg lekker. Iets te lekker… de zon komt pas om kwart over acht op deze dagen en deze foto is in natuurlijk licht gemaakt. Reken maar uit hoe laat deze foto in ieder geval gemaakt is.

Ik wilde eigenlijk tien kilometer gaan hardlopen vanmorgen maar ik denk toch dat ik dit even uitstel. In de regen hardlopen vind ik uiteindelijk best wel leuk om te doen, maar ik word zeg maar liever overvallen door een regenbui dan dat ik al naar buiten ga met dit soort weersomstandigheden.

 photo Desktop3127.jpg

Mijn finishfoto van de Chicago Marathon. Het nadeel van je finish filmen, je staat er zelf niet echt spectaculair op. Je ziet dat ik mijn voeten film terwijl ik de finish passeer. Ach ja, alles voor de video. Moet zeggen dat ik het anders toch ook niet echt een bijzondere foto gevonden had, hij is niet echt scherp.

Mijn moeder is er sinds elf uur en we zijn mijn kast aan het opruimen. Om de een of andere reden heb ik hier nog geen foto’s van gemaakt. Anyway, het is inmiddels kwart voor een en mijn maag rommelt van de honger. Dus terwijl mijn moeder verder gaat met sorteren (ze mag niets zonder mijn toezegging weggooien) ga ik even naar de bakker om brood te halen.

 photo Desktop3127.jpg

Zo blij met mijn ecologisch verantwoorde boodschappentas van Whole Foods Chicago.

Ik heb een stokbrood gehaald, twee kleine quiches en een saucijzenbroodje om te delen. Voor mijn moeder heb ik nog een notenbroodje. Uiteindelijk ben ik de enige die van het stokbrood eet, hij is na de lunch al voor de helft op. Dit brood is te verslavend. Verslavender dan chocola. Verslavender dan kruidnoten. Verslavender dan chocoladekruidnoten.

 photo Desktop3127.jpg

Ik kan erg slecht tegen die fase waarin alles nog een grotere puinzooi lijkt dan voordat je aan de klus begonnen bent.

Nooit geweten dat ik zoveel mutsen heb…

 photo Desktop3127.jpg

Wow, dat mijn kast er nog zo opgeruimd uit kon zien wist ik niet. Voordat we begonnen (waarom heb ik geen before foto?) waren de stapels zo hoog dat ze het plafond raakten en achter deze vier stapels, ligt nog een rij met vier stapels. Kun je nagaan hoeveel ik heb weggegooid/gedaan. Volgens mij zit er niet echt iets tussen dat ik kan verkopen. De kleding die ik zelf gekocht heb was gewoon echt op, niet leuk meer. En de goede kleding heb ik allemaal gekregen, ik weet niet of ik me er prettig bij voel om gekregen kleding te verkopen.

Mijn to-do-list is bijna af… ik had er eigenlijk wat meer op moeten zetten, want ik heb eigenlijk nog wel wat meer te doen. Maar hé…. hardlopen verschuif ik wel een dagje trouwens. Loop hierna sowieso zondag pas weer (tijdgebrek) dus als ik op woensdag loop zitten er vier dagen tussen, kan ik beter op donderdag lopen, niet waar? (goed excuus Annemerel, kijk anders nog even je Chicago-vlog, anderen kregen hierdoor heel veel zin om hard te gaan lopen…. misschien jij ook?).

 photo Desktop3127.jpg

Uhhhhh mijn horloge is van slag? 55 graden? Sinds wanneer staat ‘ie op Fahrenheit in plaats van Celsius? Althans… ik neem aan dat dat het probleem is, ik neem niet aan dat ‘ie echt denkt dat het 55 graden CELSIUS is, dan hebben we denk ik een nog veel groter probleem.

OMG! Mijn moeder stuurde me net een berichtje dat mijn zusje (ja goede lijn van communiceren hebben wij) bij de Bijenkorf heel veel geshopt heeft bij Maje, met 70% korting. Oude collectie, maar wat maakt het uit… ik heb vandaag mijn kast opgeruimd en kwam er achter dat ik vooral sportkleding heb. En ik heb weer ruimte. Ik ben dus in de eerste de beste tram richting het centrum gesprongen.

 photo Desktop3127.jpg

Ik slaagde niet bij Maje, maar bij Sandro. Ik kocht het shirtje links en het jurkje rechts (wellicht ga ik vandaag nog even kijken of ze het jurkje een maat groter hebben, ik denk dat ik het mooier vind als hij wat losser op mijn heupen valt).

 photo Desktop3127.jpg

Ik kocht deze jas (helaas slechts met 20%). Hij is reversibele, super leuk. Vind hem echt heel erg tof, maar denk dat ik hem toch terug ga brengen, want hij was toch eigenlijk nog wel heel veel geld en ik vind hem niet FANTASTISCH. Wat vinden jullie?

 photo Desktop3127.jpg

Over FANTASTISCH gesproken, dat vond ik dit jurkje dat ik met 70% korting kocht wel. Ook van Sandro. Ben er echt heel erg blij mee, kan heel feestelijk zijn, maar denk dat ik hem ook overdag wel gewoon kan dragen.

OK en daar ging de andere helft van het stokbrood. Ja, ik heb vandaag een compleet stokbrood op. Maar wat voor stokbrood. Het lekkerste stokbrood van Den Haag en omstreken. Philippe Galerne, ga daar heen als je niet bang voor brood bent.

 photo Desktop3127.jpg

En hier is mijn echte avondeten. Een bontgekleurde salade met garnalen van de gril. Heerlijk.

OH EN LIEVE MENSEN! Ik heb een manier gevonden om die nieuwe serie van The CW die ik in Chicago keek, ook in Nederland te bekijken. Op de Amerikaanse website van The CW kun je de show de avond na de uitzending bekijken (niet alleen No Tomorrow, maar ook shows als The Vampire Diaries, The Originals, Jane The Virgin). Nu is natuurlijk het probleem dat er een landrestrictie op zit…. Maar als je een (gratis) service zoals Hola(.org) installeert kun je dus die pagina bekijken en net doen alsof je uit de VS komt. Dus even Hola installeren in je browser (ik gebruik daarvoor Chrome, Safari ondersteunt het helaas niet) en dan lekker naar CWTV.com! Geen dank, geen dank!

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. oktober 20, 2016 / 12:10

  Zo herkenbaar: ik haat het als het regent op het moment dat ik moet vertrekken met hardlopen, maar als het mij overvalt zoals jij het zo mooi formuleert, vind ik het inderdaad ook best wel leuk! Ook al kom ik als een verzopen kip aan ;-)

 2. Tessa
  oktober 20, 2016 / 12:42

  Hi Annemerel, misschien een rare vraag maar doe je toevallig ook sportkleding weg? En dan specifiek een tight met zakjes. Door jou ben ik bekend geworden met Lululemon maar mijn portemonnee kan dat helaas niet aan.

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 20, 2016 / 14:46

   Hi Tessa,

   De Lululemon broeken doe ik helaas niet weg, vind ik zelf allemaal nog veel te fijn. Het is inderdaad een bizarre uitgave enige dat ik zou kunnen zeggen is ‘sparen’. Ik had in Chicago vorige week wel een legging uit de sale (69 dollar in plaats van 99) maar heb dat in NL nog nooit gezien.

  • M
   oktober 20, 2016 / 22:51

   Een tight met zakjes van Puma is ook heel fijn!

 3. Ilse
  oktober 20, 2016 / 13:24

  Die salade ziet er goed uit zeg en wat een hoop sportkleding heb jij!

 4. Krista
  oktober 20, 2016 / 13:25

  Hmm, als nieuwe inwoner van Den Haag moet ik Philippe Galerne toch maar eens gaan bezoeken!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 20, 2016 / 14:45

   Jaa moet je doen! Wat leuk dat je nu ook in Den Haag woont! Als je nog op zoek bent naar leuke hardlooproutes let me know :)

   • Krista
    oktober 20, 2016 / 22:22

    Zeker! Misschien kunnen we over een paar maanden een keer een lange marathontraining samen doen, volgens mij redelijk hetzelfde tempo ;) Maar als je die liever alleen doet snap ik het ook.
    Ben nu ook bij de atletiekvereniging aan het rennen en veel in de duinen richting Hoek van Holland, helaas is dat in het donker niet handig..

    • Annemerel
     Auteur
     oktober 21, 2016 / 16:21

     Bij welke vereniging loop je? Ik loop ook vaak door de duinen richting Hoek van Holland, geef zeker een keer een gil als je me ziet! En lange duurloop klinkt goed hoor!

 5. Jolien
  oktober 20, 2016 / 13:46

  Hmm, ik vind je jasje net iets te ‘ploffig’ om hem echt leuk te vinden, ik vind het dan wel weer heel leuk dat ‘ie reversible is..!

 6. oktober 20, 2016 / 14:43

  Ik ben het vollédig met je eens dat goed stokbrood verslavender is dan eender wat. Laat mij alleen achter met een stokbrood en je kan er van aan dat er geen kruimel meer overblijft. Gewoon TE LEKKER.

  Zo lief he, mama’s die helpen een klaarkast opruimen. Alleen gaat dat bij mijn mama gepaard met wel 100 keer: “ZUCHT. Jij hebt echt te veel kleren. Niets meer kopen he vanaf nu” en dan mag ik de maanden erna, telkens wanneer ik iets nieuws koop, horen: “waarom koop je dat nu? Je hebt toch genoeg? Weet je nog toen we je kleerkast opruimden?”. Gelukkig woon ik nu alleen en ontdekt ze pas maanden later (bij een nieuwe kleerkast-opruim-sessie) dat ik alweer nieuwe kleding heb. Uitstel van executie dus. I-de-aal.

  Ik ben het verder met je eens dat die jas niet fantastisch is (enkel het khaki gedeelte vind ik leuk, maar het model is maar ‘zo zo’) maar het zwarte jurkje wel!!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 20, 2016 / 14:44

   Hahaha, ach mijn moeder is nog erger dan ik met kopen… alleen sportkleding loopt echt spuigaten uit, maar dat koop ik vaak niet zelf. Ik kon mijn moeder juist laten zien dat ik ‘helemaal niet zoveel normale kleding heb’.

 7. Mandy
  oktober 20, 2016 / 15:11

  Ok, nu MOET ik dus ook naar de Bijenkorf, hahaha. Wist helemaal niet dat ze sale hebben.

  De jas zou ik retourneren, is een beetje te ‘bulky’. De rest is super!:)

 8. oktober 20, 2016 / 15:14

  Als we het toch over kleding hebben: Annemerel waar koop jij je spijkerbroeken? Lijken zo mooi te vallen, en ik vind het zo’n drama om spijkerbroeken te shoppen.

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 20, 2016 / 16:53

   Levi’s! The Revel Jeans!

 9. oktober 20, 2016 / 15:40

  Wat heb je een leuke kleding gekocht, én heerlijk die korting! Persoonlijk vind ik alleen het jasje niet zo. Hij staat je zeker niet slecht, maar maakt je wel een stuk breder.
  Goede tip ook voor het kijken van die serie, toen ik ‘m op je site zag wilde ik het al zoooo graag kijken. :)

 10. Simone
  oktober 20, 2016 / 16:24

  Annemerel, Hola moet je echt niet gebruiken! Gebruikers daarvan worden ingezet in een botnetwerk. Meer info kun je daarover vinden , of bijvoorbeeld hier: http://adios-hola.org/. Er zijn andere diensten die je wel zou kunnen gebruiken maar allemaal zeker niet zonder risico..

  Tipje van een Informatica studente :-)

 11. oktober 20, 2016 / 16:41

  Pff, ik ken dat stokbrood probleem. It’s just too good…

 12. Marit
  oktober 20, 2016 / 19:01

  Nah, ik vind die finish foto prachtig! Alsof Blake Lively de finish over loopt! En nu heb ik zin in dat stokbrood :p

 13. M
  oktober 20, 2016 / 22:53

  Ben benieuwd wat er ecologisch verantwoord is aan die tas! Hij ziet er leuk uit!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 21, 2016 / 16:20

   Het is beter dan plastictassen die je weg gooit ;-). Vandaar dat ik het ‘ecologisch verantwoord’ noem.

 14. Laura
  oktober 20, 2016 / 22:56

  Love this! Nieuw op je blog, meteen maar alle snapshot diary’s gekeken….. Zeker mee doorgaan!!