VIDEO: Berlin Vlog

Dachten jullie dat ik klaar was met Berlijn Marathon-blogs?! Think again. Ik heb nog een Berlijn Marathon-vlog voor jullie in de aanbieding!

Kleine waarschuwing, de vlog bestaat vooral uit monologen vanuit mijn hotelkamer, maar hé, ik heb het echt geprobeerd! Volgende keer neem ik Roos weer mee op reis, dan is vloggen ineens een stuk makkelijker. Hoop dat jullie het ondanks de hotelkamer-monologen het toch een leuke vlog vinden geworden.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. Daliah
  oktober 1, 2015 / 18:25

  Dat gespannen bekkie, dat onzekere stemmetje. Je ogen kijken onder al die lachjes zo paniekerig. Je bent zo nerveus. Ner-gens voor nodig. Volgens mij ben je best zeker, je bent in ieder geval stoer genoeg om zelfstandig allerlei dingen te ondernemen.
  Laat dat wat meer zien, lieverd! Zet ‘m op!

 2. Anne
  oktober 1, 2015 / 19:41

  Ohh zo leuk om je te zien voor en na de marathon! Je hebt natuurlijk ook zeer goede voorbereidingen getroffen. Hoe ga je het bij je volgende marathon aanpakken? Wederom hoogtetraining doen? Want ik vermoed dat dat heel veel heeft geholpen! Lijkt mij ook wel wat. Dit is in ieder geval een prestatie waar je zo trots op mag zijn! Weinig mensen (vrouwen) die het je na doen:-)

 3. oktober 1, 2015 / 20:41

  Je gaat echt steeds beter en leuker vloggen!

 4. oktober 1, 2015 / 20:50

  Heerlijke vlog. Wat leuk dat je mensen hebt ontmoet in Berlijn die je via Instagram hebt leren kennen :-)!

 5. Tessa
  oktober 1, 2015 / 22:42

  Al film je alleen maar ergens in een kelder.. Ik vind je spontaniteit gewoon zo leuk om te zien! Je blijft lekker jezelf in je vlogs, lekker Annemerel :) Wil je misschien een keer iets van een trainingsschema oid met ons delen? Lijkt me heel interessant om te zien hoe je voor deze mastertijd getraind hebt

 6. Anneroos
  oktober 1, 2015 / 22:48

  Hele leuke vlog! En wat een super tijd :)

 7. Ilse
  oktober 1, 2015 / 23:10

  Leuke vlog zeg en mooi om dat verschil te zien.

 8. Linda
  oktober 1, 2015 / 23:50

  Echt leuk juist om je gedachten ‘live’ te horen, dus écht op het moment zelf :)

 9. laura
  oktober 2, 2015 / 00:49

  Leuke vlog! Jammer dat je niet je ren outfit en je tiffany armbandje nog hebt laten zien.

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 2, 2015 / 08:04

   Mijn ren-outfit had ik aan in het op twee na laatste shot, in de badkamer!!

 10. oktober 2, 2015 / 09:18

  Net als Lin d’r race reports altijd, echt plaatsvervangend genieten je marathon updates. Klets jij maar een end weg in de camera, is helemaal leuk (zeker als je de achtergrond blogs en reports al gelezen heb)!

 11. oktober 2, 2015 / 09:43

  Whaaaa zo snel! Haha ahw die pannenkoeken eten, arm ding. Knap hoor!

 12. Nienke
  oktober 2, 2015 / 12:19

  Knappe Instagram mannen :O

 13. oktober 2, 2015 / 12:20

  Superleuk om iemand anders zn belevenissen in Berlijn te zien! En inderdaad dat je eerst die 100 zalen door moet voordat je eindelijk bij je startbewijs bent in die expo, haha. Dat vond ik ook irritant ;) Ik zag toen we buiten liepen 2 van die snelle profs aan komen rijden in een auto van de organisatie, die mochten wel snel ff in die laatste hal naar binnen lopen en snel hun bewijs halen.

  Ik ben ook nog steeds aan het nagenieten! :D

 14. oktober 4, 2015 / 10:46

  Ook al heb ik totaal niets met hardlopen, ik vind dit een heel leuk filmpje! Gewoon jezelf :D