SNAPSHOT DIARY: 1/10

 photo Recently Updated94.jpg


 photo Recently Updated94.jpg

Goedemorgen zonder zorgen. Ok, misschien een heel klein beetje. Ik heb beginnende keelpijn en dat kan ik nu echt niet gebruiken (dat kan ik eigenlijk nooit gebruiken). Mijn oplossing? Natuurlijk gewoon mijn ontbijt met gekookte eitjes, maar ook: heel veel theedrinken om de afvalstoffen uit mijn lichaam te krijgen.

Nieuwe aflevering Modern Family! Ooooh ik hou van die serie. Fijn om mijn dag op deze manier te beginnen.

 photo Recently Updated94.jpg

Tijd om de video van Berlijn te editten. Ik heb dat tot het laatste moment uitgesteld. Uiteindelijk vind ik het altijd super leuk om te doen.

Het is tien uur en ik heb nu al zin in mijn lunch. Een wrap van Eazie (die ze wel iets beter hadden kunnen oprollen), omdat ik aan niets anders meer kan denken ga ik overstag. Ik heb na de marathon zondag echt een onstilbare honger en eet twee keer zoveel als de maanden voor de marathon. Mag deze week, daarna moet ik wel weer even normaal gaan doen.

 photo Recently Updated94.jpg

Mijn video wordt op YouTube gezet en dat zorgt er altijd voor dat mijn MacBook het erg zwaar krijgt. Ik had gehoopt dat dat met een MacBook Pro niet het geval zou zijn, maar toch! Ik maak van het moment gebruik om even te gaan wandelen. Even naar Starbucks voor een Pumpkin Spice Latte (neem de Grande met 1 (in plaats van 4!) pompjes pumpkin spice, een extra shot espresso, maar wel met slagroom!). Ik hou van dit weer.

 photo Recently Updated94.jpg

Ook nog even langs Marqt om wat verkoudheid ingrediënten te scoren. Verse jus voor de vitamientjes, honing voor de keel en gember (voor in de thee) tegen eventuele ontstekingen.

Vlog staat online!

 photo Recently Updated94.jpg

Cristiaen van de Running Junkies heeft ook zo’n blog (1600 woorden) over de Berlijn Marathon geschreven. Ik ben heel benieuwd naar zijn verhaal, na afloop was hij alles behalve tevreden.

Leuk! Pakketje van lingeriemerk LingaDore!

 photo Recently Updated94.jpg

Zo heb je geen onesie, zo krijg je er twee in een week tijd! Maar kijk nou hoe fluffy deze is!!! Ik zou hier in kunnen wonen. Ik hou hem aan, maar besef al snel dat dit misschien toch iets meer voor de winter is. WARM!

 photo Recently Updated94.jpg

Tweede lunch. Het waren in eerste instantie drie rijstwafels met avocado en zalm. Honger is niet te stoppen.

Eindelijk zijn er ook echte finishfoto’s van mijn marathon te vinden! (ik ben 16 minuten en 1 seconde na de officiele start pas begonnen aan mijn marathon, vandaar dat er 3:42:44 staat!

 photo Recently Updated94.jpg

Foto’s van het Herbalife event van dinsdag. Ik heb duidelijk geen talent voor voetbal. Kijk dan hoe hard ik mijn best doe om die bal een keiharde trap te geven. En kijk dan hoe rustig die bal over het veld rolt. Niet OK.

 photo Recently Updated94.jpg

Even nog een paar boodschappen doen. Wandelend, want het weer is zo mooi en als ik nu mijn auto nog pak (het is inmiddels 17.00u) kan ik hem straks nooit meer kwijt (drukke straat) en daar kan ik behoorlijk chagrijnig van worden.

En lopen heeft zo zijn voordelen, je loopt bijvoorbeeld langs een ijswinkel waar ze mango en limoncello ijs verkopen.

 photo Recently Updated94.jpg

Oh wat een geluk ik mag weer een griepprik halen. Ik zou willen dat ik niet zo’n mietje ben, maar ik ben het wel. DAMN. Heb hier nu al geen zin in. Maar ja, ik overleef dit al sinds mijn zesde (toen was ik een winter lang ZO veel en heftig ziek dat ik meteen voor de rest van mijn leven in aanmerking kom voor de griepprik), dus we zullen het op mijn zesentwintigste ook wel overleven.

Tiramisu gemaakt! Eentje voor nu en eentje voor morgenochtend.

 photo Recently Updated94.jpg

En Chinees gehaald, want ik zei… ik ben ECHT sinds zondag in een enorme vreetbui beland. Tot en met zondag zie ik het door de vingers, daarna écht weer normaal doen.

En ik sluit mijn avond af met het kijken van ‘My Best Friends Wedding’ met Rupert Everett, Julia Roberts en Cameron Diaz. Had hem nog nooit gezien, dus dat werd tijd (de film komt uit 1997!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. oktober 2, 2015 / 12:03

  Oooh… heerlijk die fluffy onesie! Waar is die van?

  • oktober 2, 2015 / 12:04

   O paron, staat er gewoon boven.. :-)

 2. oktober 2, 2015 / 12:07

  Geweldige film met de geweldige Cameron. Ook deze onesie is very nais.

 3. oktober 2, 2015 / 12:11

  Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar die Eazie wraps, en ze blijken ook in Utrecht te zitten! :)

 4. oktober 2, 2015 / 12:22

  Geweldige onesie en wat een lekker eten allemaal!

 5. Jorinde
  oktober 2, 2015 / 12:38

  Hi Annemerel,

  waar heb je de onesie vandaan? Is namelijk een cadeautje voor een verjaardag van een vriendin binnenkort :)

 6. oktober 2, 2015 / 12:41

  Nu heb ik trek in Chinees.. haha maar ik ga braaf nu mijn gezonde lunch maken. Fijne foto diary weer!

 7. Danielle
  oktober 2, 2015 / 12:54

  Haha ik zat van de week naar een onesie te kijken online, krijg jij er ineens twee. Ik beschouw dit als een teken van boven dat ik hem gewoon moet kopen ;)

 8. oktober 2, 2015 / 13:46

  Hahaha ik dacht niet eens aan de hoeveelheid eten op een dag (dat doe ik ook wel eens namelijk) maar meer aan de hoeveelheid geld die erin zit :P No offence hoor, je hebt gewoon een inkomen waarvan je zelf mag bepalen wat je ermee doet, maar ik vind het altijd opvallend omdat ik dat zelf echt niet moet doen wil ik geld overhouden. De griepprik vind ik altijd zo’n dubbel iets, mijn vader haalde ‘m ook wel eens maar ik sta er een beetje sceptisch tegenover eerlijk gezegd.

 9. oktober 2, 2015 / 14:08

  Haha, een wrap, Starbucks, ijs, Chinees, wat geef jij uit aan eten ;-)

 10. Ilse
  oktober 2, 2015 / 14:44

  Heerlijk warme onesie lijkt me dat en ik begrijp wel dat je lijf behoefte heeft aan zoveel voedsel na die marathon.

 11. barbara
  oktober 2, 2015 / 14:45

  hahaha wat een hoop eten! ach, 1 keer moet kunnen toch ;)
  En my best friends wedding is echt mijn aller-aller-aller lievelingsfilm! (Dermot en Julia zijn zo knapp)
  Heb ‘m ondertussen zo’n 20 keer gezien en kan ‘m nog wel 20 keer zien <3 <3 <3

 12. oktober 2, 2015 / 15:06

  Die onesie! Zo schattig. En wat ziet die tiramisu er lekker uit zeg!

 13. oktober 2, 2015 / 15:20

  Wat krijg ik altijd zin om te sporten als ik jouw foto;s bekijk! hihihi

 14. oktober 2, 2015 / 15:57

  Dacht effe dat die tiramisu een drankje was, haha :-) Lekkerrrr! Je nieuwe onesie is echt geweldig, zoooooooooooooo comfy ziet die eruit!

 15. oktober 2, 2015 / 16:04

  Wauw! Wat een heerlijke chille dag :) Het was inderdaad prachtig weer!

 16. oktober 2, 2015 / 16:22

  Niet dat er iets mis is met 3u42min

  dat is namelijk mijn PR op de marathon ;-)

 17. oktober 2, 2015 / 17:07

  OMG, die onesie! Geweldig! En wat ziet die wrap er slecht uit zeg, ze mogen zich schamen bij Eazie!

 18. Anouchka
  oktober 2, 2015 / 22:13

  Oh echt… Geen griepprik nemen!! Echt, ik geloof best dat je denkt dat dat goed voor je is, maar zelfs huisartsen zien het nut er niet van in, omdat ze nooit het juiste virus voor de griep van aankomend jaar kunnen voorspellen. Ik raad je echt aan om er wat meer informatie over in te winnen, en dan NIET bij de huisarts!

 19. oktober 2, 2015 / 23:20

  Ik kan daar af en toe ook zo’n last van hebben. Vreetbuien. Echt, dan moet ik mezelf echt in bedwang houden, anders eet ik alles wat los en vast zit. Vaak gaat het gelukkig vanzelf weer over en kan ik weer een aantal weken rustig aan doen.

 20. Suuz
  oktober 2, 2015 / 23:30

  Wat een zalig dagje!!
  Ik heb helaas ook de griep met vette keelpijn!
  En je bodemloze put gevoel qua eten is herkenbaar hoor, je bent niet de enige! En eerlijk; het valt nog reuze mee hoor! Lekker van genieten!!!

 21. oktober 5, 2015 / 19:26

  Ik krijg trek van al dat lekkere eten! Geniet ervan, heb je dubbel en dik verdiend :)