VIDEO: Beach days + het nadeel van lange duurlopen

Wat was het afgelopen week lekker weer en hoe goed heb ik daar gebruik van gemaakt! Drie dagen strand, met mijn MacBook, dat wel. Naast dat strand stonden er natuurlijk ook nog (andere) serieuze zaken op het programma, zoals mijn lange duurloop van 34 kilometer waarin ik heel erg nodig naar het toilet moest en sushi om tien uur ’s ochtends.

Mis de mooie zomerdagen nu al, maar ik denk dat ik er de afgelopen weken zoveel gehad heb dat ik wel weer voor een tijdje vooruit kan. Of ik de hele winter zonder verlangen naar de zon en het strand doorkom durf ik niet te zeggen, maar hé. Ik heb denk ik niets te klagen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Lotte
    september 19, 2016 / 18:28

    Vind dat je nu echt leuke vlogs hebt! Lekker kort ook met veel afwisseling, ideaal!

  2. Ilse
    september 20, 2016 / 21:51

    Leuke vlog en leuk zo met die gevarieerde dagen!