VIDEO: Arrivederci, Ciao!

Aan alle goede dingen komt een eind en zo ook aan mijn vakantie en mijn vakantievlogs. Ik ben inmiddels precies een week terug uit Italië en dat vind ik een mooi moment om mijn laatste vakantie-vlog te delen.

In de video loop ik mijn laatste rondje op de baan in Italië, praat ik met mijn ouders over hun liefdevolle relatie van 38(!) jaar en reizen we via Duitsland terug naar Nederland. Er worden zeven Pokémon gevangen, ik klaag een aantal keer over de warmte, ik eet  een schnitzel en een pasta die mijn moeder en zusje eruit vinden zien als stront en we sluiten af met sushi. Want je bent niet thuis voordat je sushi gegeten heb.

Hoop dat jullie mijn vlogs vanuit Italië leuk vonden om te kijken en ik ben snel terug met vlogs vanuit Nederland.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. juli 28, 2016 / 19:38

  Ik heb genoten van je vlogs!

 2. Ilse
  juli 28, 2016 / 23:18

  Deze vakantie-vlogs waren erg tof!

 3. juli 29, 2016 / 12:40

  Heerlijk om zelf thuis te komen van vakantie en dan al je vlogs nog tegoed te hebben (iets met te slechte wifi)! Ik vond ze weer erg leuk :)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 29, 2016 / 13:13

   Welkom thuis! En dankjewel :)