SNAPSHOT DIARY: 28/7

 photo Recently Updated236.jpg


 photo Desktop2844.jpg

Goedemorgen! Vandaag ontbijten voor het hardlopen. Normaal doe ik dat alleen als ik een lange afstand (10+) loop, maar vandaag word ik met honger wakker en lijkt het me dus niet zo’n goed idee om zonder ontbijt de deur uit te gaan. Kan nog steeds geen granola eten omdat een gedeelte van mijn kies los zit.

Vijf kilometer, het is benauwd buiten. Loop nog geen deuk in een pakje boter, in Italië had ik veel minder last van de warmte en daar was het pas echt warm. Verschil is dat het hier heel erg vochtig is en in Italië was de lucht heel droog. Dat vind ik persoonlijk veel fijner loper. Maar klaag niet. Trakteer mezelf op een Espresso Frappuccino van Starbucks en wandel de laatste kilometer naar huis. GOOD MORNING!

 photo Desktop2844.jpg

Ontbeten, hardgelopen, koffie gedronken, gedoucht en in de make-up. En dat allemaal voor half negen. Hou van dat soort ochtenden.

Als ik geen Bobble met water naast me heb staan drink ik niet en we weten allemaal hoe slim ‘niet drinken’ is.

 

 photo Desktop2844.jpg

Altijd leuk van een witte broek, de vlekken… wie spot ze?

Lunch part I, drie eieren met kastanje champignons.

 photo Desktop2844.jpg

work-work-work-work-work, heb vanmorgen een interview gehad voor Metro. Telefonisch. Het interview duurde bijna anderhalf uur, nu is het dus tijd om dat interview uit te werken.

Bijna klaar met de to-do-list van vandaag, helaas heb ik afgelopen dagen wat steekjes laten vallen (er staan nog een aantal dingen op de lijstjes van dinsdag en woensdag die ik eigenlijk nog moet afstrepen), ik ben dus ook nog lang niet klaar. Maar kleine onderbreking, lunch deel twee.

 photo Desktop2844.jpg

En dan nog een onderbreking. Naar de noodtandarts om te laten kijken naar mijn kies. Sinds zaterdag hangt de helft van mijn ‘probleemkies’ los. Aan de buitenkant heb ik nog ‘normale kies’, in het midden zit een levensgrote vulling en het gedeelte aan de binnenkant hangt volledig los. Mijn tandarts is op vakantie, maar er is een praktijk waar ik voor noodgevallen naartoe kan. ZO VEEL ZIN IN!!! (zoals je kunt zien). Ik heb eigenlijk geen pijn aan de kies, het is alleen wat lastig met eten…

Ooooh wat leuk, dan lig je in de stoel en dan zie je allemaal foto’s van fijne vakantiebestemmingen. Zou bijna vergeten waar ik ben. Nee, niet echt… het stuk laat minder makkelijk los dan verwacht en er komen drie verdovingen en vijf verschillende tangen aan te pas. Oh ja dat was ik vergeten te vertellen, het stuk moet er dus uitgesloopt worden. Wist ik ook niet voordat ik in die stoel ging liggen (maar had het natuurlijk wel kunnen verwachten)

 photo Desktop2844.jpg

Dat is hem dan.. mijn halve kies (of wat er van over is, want een groot gedeelte is dus vulling).

Ik ging zonder pijn naar de tandarts, maar nog voordat ik thuis ben heb ik pijn. En die pijn wordt er niet minder op. Van de tandarts moest ik het eerst met paracetamol proberen en als dat niet zou helpen mocht ik pas ibuprofen.

 photo Desktop2844.jpg

Maar de paracetamol helpt niet en OMG ik kan aan niets anders meer denken dan aan de pijn in mijn mond. Normaal heb ik altijd wel ibuprofen in huis, maar nu kan ik het nergens vinden. Ik heb mijn hele huis overhoop gehaald, maar niets… totdat ik ineens ergens onder in een doos iets zie liggen dat ik niet helemaal kan plaatsen. Het is niet roze (wat de ibuprofen die ik normaal haal altijd is), maar het heet wel ‘ibumetin’. Klinkt als ibuprofen? Na een rondje Google blijkt het dat ook te zijn. Waar ik dit ooit op de kop heb getikt weet ik niet. Of het gevaarlijk is om medicijnen te nemen waarvan je de oorsprong niet precies weet? Waarschijnlijk… maar daar denk ik op dit moment niet meer aan, ik kan alleen maar aan die kies denken.

Na anderhalf uur is de ergste pijn gezakt. Toen ik op zoek was naar de ibuprofen vond ik ook nog een kortingscode van Foodora en de beslissing om heel veel eten te bestelling maken was al vrij snel gemaakt.

 photo Desktop2844.jpg

Heel veel eten ja… Er zaten drie bestekjes in de zak die ik had gekregen. Maar dit was toch echt allemaal voor mij. Vier loempia’s, vier gefrituurde gamba’s, drie stokjes saté,een bak noodles (Phad Thai) en een pittig soepje. Jup, daarna zat ik redelijk vol. De soep heb ik uiteindelijk niet eens gegeten, maar bewaard voor morgen (vandaag dus, mijn lunch! Is het al bijna lunchtijd?)

Mijn uitzicht… ik weet dat ik deze kleding eigenlijk netjes in mijn kast op zou moeten ruimen, maar ik vind mezelf en mijn kies redelijk zielig dus ik verroer me niet in bed en beloof mezelf plechtig dat ik het morgen (vandaag) echt zal doen.

HAPPY FRIDAY Y’ALL!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Eline
  juli 29, 2016 / 12:10

  Ah leuk om weer een diary van jou te lezen. Balen van je kies zeg!! Hopelijk gaat het vandaag wat beter.

  • Annemerel
   Auteur
   juli 29, 2016 / 13:14

   Thanks! Gelukkig gaat het vandaag al een stuk beter, ik denk dat het vooral na-pijn was doordat de tandarts zo ontzettend heeft moeten wroeten omdat stuk er uit te krijgen. Vandaag nog geen pijnstiller hoeven slikken. Woeehooeeee!

 2. Sheila
  juli 29, 2016 / 16:15

  Yeeey weer een snapshot diary van Annemerel. Superleuk altijd! Wel naar van je kies en natuurlijk precies als je tandarts er niet is. Is dit die kies waar je regelmatig last van hebt? Ik heb het ook met een kies waar de vulling zo vaak opnieuw moet en altijd pijnlijk blijft. Helaas nog geen blijvende oplossing gevonden. Sterkte ermee in ieder geval :)

 3. juli 29, 2016 / 17:33

  Beterschap met je kies dan! Ik hoop dat het niet meer te lang pijn doet…

 4. Mannon
  juli 29, 2016 / 20:58

  Vervelend van je kies! Hoe is het nu opgelost? Komt er een kroon op?

 5. Roos
  juli 29, 2016 / 21:14

  Story of my life dit… Afgelopen zomer eerder uit New York (!!!) teruggekomen omdat m’n halve (okay, hele in mijn geval) kies er OOK uit lag. Ik ken je pijn, je struggles en je frustratie dus. Sterkte ermee, ik leefde die weken op waterijsjes, dus dat is een aanrader!

 6. juli 30, 2016 / 09:57

  Beterschap Annemerel!

 7. Ilse
  juli 30, 2016 / 13:46

  Vervelend zeg van die kies en wat een gepruts zeg! Hopelijk kun je nu al wat beter eten!