VIDEO: Fjällräven Classic Vlog

Het is alweer ruim drie maanden geleden dat ik naar Lapland vertrok voor de Fjällräven Classic, maar een paar weken geleden was ik beelden van mijn camera aan het verwijderen en toen zag ik dat ik eigenlijk best veel materiaal geschoten had in Lapland, materiaal waar ik eigenlijk nooit iets mee gedaan had. Terwijl ik de beelden bekeek kreeg ik een heel gelukkig gevoel.

Bij sommige ervaringen besef je pas hoe gaaf ze eigenlijk waren, op het moment dat er wat tijd overheen gegaan is. Terwijl ik de Fjällräven Classic liep was ik al onder de indruk, maar nu, een paar maanden later, voelt het anders. Het was écht een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Omdat de vlog niet helemaal lekker liep heb ik afgelopen week alles een beetje aan elkaar gepraat, zodat er toch nog een soort van samenhangende video van gemaakt kon worden. Wat ik trouwens besefte tijdens het editten van de video, ik draag in al mijn video’s van de laatste tijd precies dezelfde trui. Stom toeval. Ik heb heus meer kleding in mijn kast hangen en ik heb echt alles op verschillende dagen opgenomen. Haha!

Hoop dat jullie het net als ik leuk vinden om terug te kijken naar mijn Fjällräven Classic ervaring.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. november 23, 2015 / 17:54

  Haha, ik heb heus meer kleding in mijn kast hangen. Mooie beelden :-)! Chicken massalas is heerlijk, in die zak ziet het er echt niet uit maar ik ben blij voor je dat het best lekker was haha!

 2. Astrid
  november 23, 2015 / 18:16

  Ik krijg heel veel zin om in Lapland te hiken door deze video (bucketlist). Het lijkt me alleen nog mooier/meer bijzonder dit alleen met mijn vriend te doen en niet met zoveel mensen tegelijk. Heb je het ervaren als een massaal gebeuren of helemaal niet?

 3. Ilse
  november 23, 2015 / 18:33

  Leukleukleuk! :)

 4. november 23, 2015 / 21:29

  Echt supervet dat je dit hebt gedaan. Stiekem wel een beetje jaloers, maar ik zou ook niet weten of ik het zou kunnen volhouden.

 5. Yvonne
  november 24, 2015 / 09:01

  Na het zien van deze video en de blogs die je erover geschreven had is dit wel een dingetje wat op mijn bucketlist komt. Supergave ervaring!

  p.s. net terug van drie weken vakantie en het is heerlijk om alle gemiste blogs terug te lezen :) Had ze gemist, maar wilde op vakantie zo min mogelijk online zijn.

 6. november 24, 2015 / 09:11

  Leuk in elkaar gezet. Zoiets lijkt me ook leuk om te doen (al heb ik nu 2 kleine kinderen dus is het niet echt haalbaar maar goede inspi voor de toekomst alvast)

 7. november 24, 2015 / 11:39

  Mooie beelden! Spannend, zo buiten kamperen en koken :-)

 8. november 24, 2015 / 12:13

  Het lijkt me echt een geweldige ervaring! Super leuk dat je alsnog de vlog in elkaar hebt gezet en ondanks de onsamenhangendheid vond ik het heel leuk om te zien :)

 9. november 24, 2015 / 13:45

  Wow, wat een bijzondere ervaring! En ja, je zei het vaak maar het ís ook mooie omgeving! Leuke vlog :-)

 10. december 1, 2015 / 20:29

  Wauw mooie beelden! Ik ga dit volgens jaar met mijn vriend doen. Ik krijt met deze video er alleen maar meer zin in :)