SNAPSHOT DIARY: 23/11

 photo Recently Updated120.jpg


 photo Recently Updated120.jpg

Good morning, it’s Monday! Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Bananenpannenkoeken zijn dus tegenwoordig weer mijn ding. Met Maple Syrup!

 photo Recently Updated120.jpg

Tijd voor een lange duurloop, vorige week begon ik de week ook met een lange duurloop en dat was goed bevallen. Het weer is – zeker in vergelijking met afgelopen twee weken – prachtig, dus ik heb er zin in. Neem wel gelsnoepjes mee, omdat ik vorige week na het lopen vrij gesloopt was. Door iedere vier kilometer een snoepje te nemen probeer ik een dip te voorkomen.

Ik loop gewoon op het fietspad hoor, maar op deze foto lijkt het net alsof ik tussen de auto’s loop.

 photo Recently Updated120.jpg

Een lekkere blauwe lucht, weinig wind en zo’n vier graden. Heerlijk!

 photo Recently Updated120.jpg

En dat je het ook met vier graden warm kan hebben in een longsleeve, dat bewijst deze foto wel. Kan ook te maken hebben met het feit dat ik de laatste kilometer alles gegeven heb wat ik nog had. Ik liep die kilometer met 4’30. Dat is het tempo dat ik in een tien kilometer wedstrijd loop. Vrij snel dus, zeker na negentien kilometer. Maar het was wel echt heel lekker om alles er uit te gooien.

Ik spring na het lopen meteen onder de douche en ondertussen kook ik twee gekookte eitjes, het enige dat ik op dit moment met veel eiwitten in huis heb. Het is voor mij nog best lastig om veel eiwitten te eten, aangezien ik niet goed reageer op zuivelproducten (darmen) en allergisch ben voor noten en heel veel zaden.

 photo Recently Updated120.jpg

Ik lunch vervolgens met een aantal rijstwafels met een hele avocado gemixt met citroensap en peper en zout.

Geen make-up, want ik heb zo een fotoshoot en ik word opgemaakt, wel mijn haren droog geblazen voor de verandering (normaal laat ik het gewoon aan de lucht drogen). Wat vinden jullie, tijd voor een kappersbezoek (het is alweer drie maanden geleden) of gewoon nog even zo laten? Ik twijfel heel erg over de lengte. Korter, langer, deze lengte?

 photo Recently Updated120.jpg

Ooooh en dan is het tijd voor deze heerlijke triple chocolate chip gingerbread cookie.

Tijd voor de shoot, ik ben opgemaakt en mijn haar is gedaan en mag nu met mijn telefoon spelen op bed terwijl er foto’s gemaakt worden.

 photo Recently Updated120.jpg

Sneak peek van de shoot! Foto’s komen in het februarinummer van Santé en er komt ook een interview bij. Dat interview heb ik woensdag. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Foto’s zijn trouwens gemaakt door Bart Honingh en de visagie is gedaan door Linda Huiberts.

 photo Recently Updated120.jpg

Na de shoot neem ik nog een chocolade koek en daarna nog een en daarna nog een en dan zijn ze op. Nou die 1200 calorieën die ik er vanmorgen heb afgelopen zitten er denk ik wel weer aan.

Ondertussen werk ik het recept van de koekjes uit voor mijn blog. Morgen waarschijnlijk online!

 photo Recently Updated120.jpg

Zo gezond kan ik het zelf niet maken! Ik bestel pompoensoep en een salade met ‘firecracker chicken’ bij Greenbowl. De soep is zo lekker. Salade ook trouwens, naast geroosterde kip zitten er onder andere spinazie, linzen en pompoen in de salade. SUPER lekker. Nieuwe favoriet?

 photo Recently Updated120.jpg

Ondertussen kijk ik de nieuwste video van Karlie Kloss op YouTube. Ik hou van Karlie’s YouTube account Klossy.

En ik eindig ’s avonds op de bank met mijn MacBook. Ik werk aan een blog en kijk ondertussen Friends op Netflix. Rustig avondje, vroeg naar bed. Relaxt.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. november 24, 2015 / 12:04

  Oh ik ben erg benieuwd naar de foto’s ze zien er voor nu in elk geval al prachtig uit!

 2. november 24, 2015 / 12:13

  Santé! Het was een mooie dag. Cookie ziet er lekker uit!

 3. Tess
  november 24, 2015 / 12:18

  Nog iets meer er af. Dus knippen!!!

 4. Marit
  november 24, 2015 / 12:59

  Je haar zit super mooi op die foto! Wat groeit het snel :) Ik zou het nog wel wat korter laten knippen, denk dat dat heel leuk staat! Ik ga m’n haar volgende week ook korter laten knippen :D

 5. november 24, 2015 / 13:04

  Ik vind je haar een mooie lengte hebben nu! En volgens mij ziet het er ook nog wel gezond uit.

 6. november 24, 2015 / 13:24

  De foto’s uit de fotoshoot zien er leuk uit! En, wat betreft je haar, ik vind het juist wel leuk zo iets langer dan normaal. Zelf heb ik het meestal in de winter ook iets langer dan in de zomer, ik weet niet goed waarom maar vind dat altijd wel relax.

 7. november 24, 2015 / 13:50

  Ziet er een gezellig avondje uit! Bloggen, netflix, kaarsjes aan, … is zo’n fijne combinatie!

 8. Anne
  november 24, 2015 / 16:03

  Oeh! Friends op Netflix? Ik zie de serie er niet bij staan..:-(

 9. Ilse
  november 24, 2015 / 16:41

  Wat een fijne dag zo, beginnen met hardlopen en daarna werken en s’ avonds bloggen en netflix.

 10. november 24, 2015 / 16:43

  Ben erg benieuwd naar de shoot en intervieuw voor de santé, ziet er in ieder geval veelbelovend uit! :)

 11. Melissa
  november 24, 2015 / 20:31

  Friends op Netflix ?!?! Daar wil ik meer van weten

 12. november 24, 2015 / 20:42

  Ooh Friends, beste dagafsluiter! ;) (of begin van de dag, of voor tijdens werkpauzes, kan altijd natuurlijk haha….). Vind je haar mooi zo maar je staat ook erg leuk met nog wat korter haar!

 13. november 25, 2015 / 08:24

  Die blauwe lucht… Die mis ik! Wat een rotweer de laatste tijd, hopelijk wordt het snel koud en zonnig, en niet meer grijs en nat :(.

 14. Irene
  november 25, 2015 / 11:55

  Ik vind je haren mooi zo. Het ziet er gezond uit en de lengte vind ik juist goed bij je staan.
  Verder vind ik het knap dat je na zo’n afstand nog zo productief bent, de rest van de dag. Hartstikke goed hoor!