DIARY: 202

 photo Desktop1710.jpg

Maandag
Ik werd wakker met het idee om een lange duurloop te doen. Dertig kilometer werd het. Vijftien kilometer tegenwind, vijftien kilometer de wind in mijn rug, afgesloten met een gingerbread latte bij Starbucks. Fijne manier om de week te beginnen. Helaas na het lopen te veel spanning op mijn nek en schouders en dus… hoofdpijn! Ik heb nog wel wat kunnen werken, maar een groot gedeelte van de middag bracht ik slapend door. ’s Avonds had ik een date met Esther en ik lag netjes om 22.00u in bed.

Dinsdag
Vandaag staan er afspraken buiten de deur gepland. Ik heb er zin in! Om half elf heb ik een fotoshoot in een studio in het centrum van Amsterdam. Het is voor een nieuw fitness concept van Barbara den Bak, zij begon een aantal jaar geleden The Bootcamp Club. Inmiddels heeft ze dat verkocht en werkt ze aan een nieuw concept wat je op dit moment nog niet in Nederland vindt! Ik ben heel benieuwd, zowel naar het concept als naar het resultaat van de foto’s. Na de shoot had ik een afspraak in Utrecht bij Run2Day, daar besproken we allerlei samenwerkingen met betrekking tot mijn boek. Tipje van de sluier, we komen naar jullie toe en ik ga naar een plek in Nederland waar ik nog nooit geweest ben (nog NOOIT!). Drie maal raden… De terugweg naar Den Haag verliep alles behalve vlekkeloos, maar wat wil je in de spits, vanaf Utrecht, met deze weersomstandigheden.

Woensdag
De woensdagochtend spendeerde ik met MacBook en mijn To-Do-List, de woensdagmiddag spendeerde ik met afspraken buiten de deur. Eerst een afspraak bij mijn boekhouder, iets dat ik al veel tel lang uitstel, maar wat ik nu echt even onder ogen moest komen. Nadat ik mijn vragenvuur had losgelaten en al mijn vragen beantwoord waren, had ik nog een half uurtje speling tussen mijn volgende opdracht, dus besloot ik langs het tuincentrum te rijden, ik wilde cactussen. Ik heb het hele tuincentrum gezien en had het al bijna opgegeven, maar uiteindelijk vond ik ze toch, vlak voor de kassa. Met vijftien minicactussen liep ik de deur uit. Op naar de fysio, waar ik dit keer niet naar toe ging met een hardloopblessure, maar omdat mijn nek volledig vast zit. Probleem wordt opgelost, maar spanning is er niet in één keer volledig vanaf. Ik probeer te herinneren wat ik de rest van de dag gedaan heb, volgens mij ben ik verdwaald geraakt op YouTube. Dat gebeurt me niet vaak, maar eens in de zoveel tijd….

Donderdag
Ik moet vandaag echt beginnen aan mijn artikelen voor Metro, maar ik heb nog niet eens een onderwerp. Ik heb wel iets in mijn hoofd, maar ik moet nog iemand regelen die ik daarvoor kan interviewen. En het is al donderdag. Shit. Gelukkig komt alles voor het middaguur goed en heb ik voor het eind van de dag zelfs het interview al uitgewerkt, nu alleen nog een recept, kader en column van mij. Aan het eind van de middag ga ik naar de stad, even koffie drinken met mijn moeder en zusje. Bij de nieuwe H&M score ik een aantal items uit de home collectie, allemaal koper natuurlijk. ’s Avonds rij ik naar mijn ouders voor een heerlijke pasta carbonara van papa en een goede rode wijn. Als ik om tien uur thuis kom heb ik ineens zin om op te ruimen en dat doe ik dan ook tot half een ’s nachts.

Vrijdag
De volgende ochtend ga ik vrolijk verder met opruimen, maar ik vind ook dat ik even naar buiten moet om hard te lopen. Zes kilometer hou ik mezelf voor, dat kun je in een half uurtje. En dat deed ik dus ook in een half uurtje. Heerlijk begin van de dag, waarom kost het me toch zoveel moeite om naar buiten te gaan? Ik download de nieuwe CD van Adele op iTunes en ga lekker aan het werk. Om tien uur staat mijn zusje voor de deur, die komt me vandaag met allerlei werkdingen helpen, van foto’s maken tot administratie. Love her. ’s Avonds ga ik weer naar de stad, dit keer om samen met Kim lekker te eten bij Lapsang (binnenkort in The Hotspot) en om een bezoekje te brengen aan de laatste Hunger Games film! Hij was weer heel erg goed. Maar nu ben ik wel een beetje verdrietig dat het voorbij is. En waar is verdorie de soundtrack van de film?!?!?!!!!!!

Zaterdag
Als je op zondag niet meer weet wat je op zaterdag gedaan hebt, dan kan het vast niet heel boeiend geweest zijn, toch? Ik denk… ik denk nog iets langer… wat heb ik in vredesnaam gedaan? Ik weet alleen dat ik ’s avonds The Originals keek nadat ik eerst twee uur lang missers had op Netflix. Ik weet ook dat ik wat voor Metro gedaan heb en wat voor mijn blog, maar verder… kom op An, nadenken… oh ja ik heb gewandeld anderhalf uur en ik werd pas laat wakker omdat ik vrijdag niet al te vroeg in bed lag. Dat was het.

Zondag
Zondag werd ik al vroeg wakker en het eerste dat ik dacht was THE ORIGINALS. Dat heb ik ’s ochtends dus gedaan, The Originals kijken. ’s Middags ben ik naar Den Haag geweest op zoek naar een lekkere gebreide trui, maar niet van wol. Nou, dat is dus niet te vinden. Overal zit wol in. Of hij valt bij mij niet onder de noemer ‘mooi’. Aan het eind van de middag reed ik naar mijn ouders, waar ik koekjes bakte met Roos en warme chocolademelk met slagroom dronk onder het genot van Justin Bieber’s nieuwe CD. We aten schnitzels met frietjes met mijn ouders en ik lag redelijk op tijd mijn bed in.

Het was weer een fijn weekje. Niet bijzonder druk, maar uiteindelijk had ik wel genoeg te doen om me iedere dag bezig te houden. Ik vind het nog steeds gek dat ik niet de hele week stress heb om van alles en nog wat… stiekem mis ik dat een soort van?! Maar goed als ik weer stress heb denk ik ‘get met out of here’ dus ja, je wil altijd hebben wat je niet hebt, toch? Als ik straks weer overloop van de hoeveelheid dingen die ik moet denk ik vast met weemoed terug aan de maand november ;-)

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. Maaike
  november 23, 2015 / 12:02

  Kom je naar Groningen? Ja ja ja? Dan kom ik langs!

  • november 23, 2015 / 12:55

   Als dat zo is ben ik ook van de partij om even hoi te komen zeggen :)

   • Elise
    november 23, 2015 / 13:30

    Ik ben ook in voor Groningen :P

    • november 23, 2015 / 14:27

     Jaa, kom naar Groningen Annemerel!

     • november 23, 2015 / 15:01

      Amen!

 2. november 23, 2015 / 12:13

  haha gek he hoe erg je drukte en stress soms kan “missen” als het er even niet is, dat herken ik wel. Geniet er nog maar even van :)!

 3. Myrthe
  november 23, 2015 / 12:24

  Hoi Annemerel! Mijn nek en schouders zaten ook vaak vast, tot mijn fysiotherapeut met de tip kwam om naar een fysio te gaan die ook aan dry needling doet! Mijn therapeut is zowel fysio, chiropractor als dry needling specialist. Na 3 afspraken in 2 maanden heb ik niet alleen geen migraine meer gehad, maar ook minder pijn door spierspanningshoofdpijn! Misschien dat jij hier ook iets aan kunt hebben? Succes!

  • brigit
   november 24, 2015 / 23:14

   Bij mij hielp dry needling ook heel goed tegen hoofdpijn en migraine klachten ten gevolge van vastzittende nek, schouder en rug spieren. Tevens wordt ik dan ook gekraakt.

 4. met
  november 23, 2015 / 12:31

  Terschelling?, Middelburg? of Maastricht?

 5. Laura
  november 23, 2015 / 12:45

  GRONINGEN zou supervet zijn! Ik ben er dan sws bij!

 6. november 23, 2015 / 13:07

  Arnhem?

  Leuke diary weer! Ik ben super benieuwd naar the final Hunger Games. Nu loop ik twee delen achter dus ik mag hopelijk snel voor gaan zitten.

  Geniet van de “rust”.

 7. november 23, 2015 / 13:36

  Haha daar heb ik nou echt nooit last van, stress missen! Ik zou er lekker van genieten zolang het duurt ;)

 8. november 23, 2015 / 13:36

  Ja Groningen?! :D Lijkt me leuk.

 9. Charlotte
  november 23, 2015 / 13:42

  Hopen dat je ook naar Rotterdam komt! Al zal dat niet de nog nooit bezochte stad zijn haha

 10. Ansofie
  november 23, 2015 / 14:07

  Eindhoven mag ook altijd! :)

 11. Marieke
  november 23, 2015 / 15:48

  DRY NEEDLING PROBEREN!!!
  Écht dát werkt!

 12. Ilse
  november 23, 2015 / 16:28

  Groningen zou echt zo gaaf zijn! Vreemd hè dat je de stress zo kunt missen?

 13. november 23, 2015 / 16:44

  Haha ik weet op zondag soms ook niet meer wat ik op zaterdag heb gedaan.. Lekker is dat juist ;-)!

 14. november 23, 2015 / 16:51

  Jaaaa.. Het is wel Groningen toch? Dan kom ik ook gedag zeggen!

 15. november 24, 2015 / 06:37

  Heerlijke diary weer! Afgelopen zaterdag de gingerbread latte gedronken, was toch wel heel benieuwd na ja blogs. En inderdaad, hij is heerlijk!!

 16. november 24, 2015 / 08:21

  Hahaha ik heb geen idee waar jij nog nooit geweest bent in Nederland, maar ben wel erg nieuwsgierig naar je boek!