VIDEO: Sunset Relay

De Sunset Relay is alweer een week geleden, damn, wat vliegt de tijd. Nu ik thuis ben besef ik pas echt hoe bijzonder het was. Toen ik in Lapland was besefte ik dat ook wel, maar af en toe nam het gevecht met de muggen, regen, slaap, mijn zweet en mijn koffer toch de overhand. Maar toen ik die vlog net aan het maken was en alle fragmenten terugkeek, kreeg ik toch weer kippenvel.

Ik vond het vrij awkward om op Schiphol in mijn camera te praten. Als ik met mijn zusje geweest was had ik er waarschijnlijk schijt aan gehad, maar ja, die was er niet… misschien moet ik in het vervolg als eis stellen dat mijn zusje met me mee moet op persreis, omdat ik dan tenminste wel gewoon durf te vloggen. Grapje natuurlijk, maar misschien ook eigenlijk niet ;-). Goed, ik heb de beelden dus maar een beetje met een voice-over aan elkaar gepraat. Ook mis ik hele stukken omdat ik mijn camera soms niet bij de hand had en omdat ik op een gegeven moment een soort van sleep deprived aan het raken was. Wist ik niet meer wat ik wel en niet had laten zien, of wat ik wel en niet gezegd had. Het is ook best moeilijk, ploggen en vloggen tegelijk.

Goed, ik hoop dat jullie het bij elkaar geraapte zooitje toch leuk vinden om te zien! Nogmaals dankjewel L’Oréal en Garnier Ambre Solaire dat ik bij dit bijzondere evenement aanwezig mocht zijn. Tot volgend jaar?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. juli 2, 2015 / 18:08

  Wat een super toffe ervaring zeg, hele leuke video!

 2. juli 2, 2015 / 18:14

  Super leuke vlog! Het lijkt me zo bizar om mee te maken dat het gewoon altijd licht blijft…

 3. Ilse
  juli 2, 2015 / 22:08

  Gave vlog en ziet er echt gaaf uit!

 4. juli 3, 2015 / 07:21

  Leuke vlog! Lijkt me een super ervaring!

 5. juli 4, 2015 / 14:24

  Oooh! ik ben echt een beetje jaloers. Ik woon al 3 jaar in Zweden en ben nog nooit bij Abisko geweest (shame on me) en het ziet er, ook al regent het, zo mooi uit!

 6. juli 17, 2015 / 20:19

  Wauw wat leuk dat je naar Lapland bent geweest, lijkt me een mooie ervaring! :) en wat gaat dat daar de zon niet onderging…