VIDEO: Mijn Tiffany’s collectie

Ik was een jaar of veertien toen ik voor het eerst van Tiffany’s hoorde, Lizzie McGuire droeg een Tiffany’s ketting in de Lizzie McGuire Movie en ik was zo’n fan van Lizzie, of nou ja eigenlijk van Hilary, dat ik die ketting ook moest hebben. Vijf jaar heb ik over de ketting gedroomd, voordat ik hem daadwerkelijk kocht. Ik was negentien en had genoeg gespaard van mijn fooi. Als een kind (was ik toen in feite ook nog) zo blij was ik.

Inmiddels heb ik een hele Tiffany’s collectie opgebouwd en die wil ik graag met jullie delen. Via video dan. Die sieraden zijn en blijven gewoon van mij en die deel ik met niemand. Of nou ja, misschien als mijn moeder of mijn zusje het heel lief vraagt…

Benieuwd wat jullie van mijn collectie vinden!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. november 24, 2016 / 17:25

  Wauw! Mooie collectie zo! ?

 2. november 24, 2016 / 17:28

  Tof om je Tiffany’s sieraden nu eens allemaal bij elkaar te zien! Ik vind ze eigenlijk allemaal even prachtig, maar ik denk dat je nieuwste armband het voor mij nét wint. Die vind ik wel heel gaaf :)
  Ik heb zelf geen Tiffany’s sieraden, ik draag sowieso weinig sieraden. Ik heb wel wat kettingen, die wissel ik meestal af (eentje met een heel klein zilveren kruisje, eentje met een jaden kruisje en eentje met een esdoorn en daarnaast heb ik twee kettingen met een uiltje, waarvan ik er één heel vaak draag) en ik draag altijd één ring, mijn trouwring. Die is witgoud. Oh en ik heb twee horloges, dat telt ook wel als sieraad toch? :)

 3. november 24, 2016 / 17:34

  Wow! Gaaf dat je na elke marathon a piece of Tiffany’s voor jezelf koopt. Ik droom nog steeds over een Tiffany’s ketting met drie kleine sleuteltjes.

  Off topic: de laatste 5 minuten van het filmpje is er niks te zien. Dit is niet storend maar wil het toch even melden.

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:42

   Wat raar! Hoop dat het probleem nu is opgelost? Hoor er verder (nog) niemand over!

 4. Chantal
  november 24, 2016 / 18:35

  Ja ik vind ze prachtig. Ik wil ook graag het kettingkje wat jij nu veel draagt in de toekomst een keer kopen (of nog beter cadeau krijgen van mijn vriend ;) )
  Welke armband draag je van buddha to buddha trouwens, vind hem erg leuk :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:41

   Is een Limited Edition! Zie ze nu niet meer op de website staan helaas.

 5. november 24, 2016 / 20:06

  Ik ken Tifanny’s van Gossip Girl… En daarna zag ik het op jouw blog vaker voorbij komen. Afgelopen oktober heb ik voor m’n 23e verjaardag van m’n vriend een heel mooi fijn armbandje gekregen met 1 diamantje uit de Elsa Peretti lijn :) Daar ben ik onwijs blij mee! Ik kan nu ontzettend zwijmelen bij de Bijenkorf maar voordat ik nog een armbandje ofzo krijg zal denk ik nog wel 5 jaar duren haha..

 6. Veronique Hendriks-Meijs
  november 24, 2016 / 21:44

  Ookal ben ik een Tiffany fan; de meeste zilverkleurige sieraden vind ik niet heel mooi en sommige lijnen vind ik wat kinderlijk. Toch heb ik ook wat mooie sieraden verzameld; verlovingsring, trouwring, een ring ter ere van de geboorte van onze dochter én een ketting met een ‘yellow diamond’. Allemaal wat prijzige sieraden maar, het sparen wel waard! En allemaal (rosé)goudkleurig.

  Mijn favoriet nu is mijn Paloma Picasso loving heart band ring in roségoud met een hele mooie betekenis.

  Maar…. er staan nog wel wat dingen op mijn lijstje. Hadden we allemaal maar oneindig geld ;)

 7. Annemieke
  november 25, 2016 / 09:05

  Ik heb een zilveren Infinity-ring van Tiffany’s! Deze heb ik afgelopen zomer gekocht in Edmonton, Canada, toen mijn man en ik daar op huwelijksreis waren. Eigenlijk wilde ik een mooi gouden ringetje met diamanten voor bij m’n trouwring, maar die ging een beetje boven het budget… nu draag ik aan m’n rechterhand m’n trouwring en links m’n Tiffany’s-ring. Het is voor mij een mooi aandenken aan onze reis en de speciale tijd rond ons huwelijk.

 8. november 25, 2016 / 11:52

  Lieve Annemerel,

  Ik heb echt bewondering voor je wat je allemaal doet en dat hardlopen zeg wat knap van jouw,en ben een moeder van 43 jaar maar lees en volg alles van jou vind ik zo leuk en word er optimistisch van ,jouw filmpjes zijn zo leuk en lekker ontspannend.Wat inzettend leuk dat je deze sieraden spaart erg mooi hoop er ooit nog een keertje een armbandje te kopen en dan die tas zo mooi je moet jezelf soms even verwennen al blijft het natuurlijk een enorme uitgave maar moet kunnen toch ga zo door !liefs Jasperine

 9. november 25, 2016 / 11:52

  Lieve Annemerel,

  Ik heb echt bewondering voor je wat je allemaal doet en dat hardlopen zeg wat knap van jouw,en ben een moeder van 43 jaar maar lees en volg alles van jou vind ik zo leuk en word er optimistisch van ,jouw filmpjes zijn zo leuk en lekker ontspannend.Wat inzettend leuk dat je deze sieraden spaart erg mooi hoop er ooit nog een keertje een armbandje te kopen en dan die tas zo mooi je moet jezelf soms even verwennen al blijft het natuurlijk een enorme uitgave maar moet kunnen toch ga zo door !liefs Jasperine

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:37

   Dankjewel! Heel leuk om te horen :)

 10. Ilse
  november 25, 2016 / 12:02

  Zitten mooie sieraden tussen!

 11. Margreet
  november 25, 2016 / 14:02

  Ik vind het kettinkje dat je standaard draagt heel mooi. :) Ik heb wel een vraagje. Je geeft aan dat je armbandjes snel kapot gingen en dat de service slecht was, terwijl het wel een duur merk is. Waarom ben je dan toch nog enthousiast over Tiffany’s? En blijf je nieuwe dingen kopen en bijvoorbeeld deze video maken? Dat verbaast me nogal. Ben benieuwd!

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:36

   Omdat ik de sieraden mooi vind en service in het buitenland is wel heel goed.

 12. november 25, 2016 / 16:55

  Prachtige sieraden heb je! :) Ik vind het alleen ook echt belachelijke hoe slecht de service is en dat ze zo snel kapot gaan. Zoveel geld en dan kan er 0.0 service vanaf, echt heel slecht. Wellicht dat ik in de toekomst nog eens iets bij Tiffany’s koop maar voor nu ligt het helaas niet in mijn (financiele) bereik :)!

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:35

   Daarom koop ik alleen nog in het buitenland mijn sieraden ;-)

   • Ansofie
    november 26, 2016 / 20:47

    Dit dus!
    In 2015 mijne eerste tiffany’s armbandje gekocht in Milaan (het grijze met het hartje dat jij ook hebt) en daar waren ze echt zo vriendelijk!
    Halfjaar later ging mijn sluiting stuk, dus ik helemaal naar Amsterdam gegaan (woon in België) en echt zo’n slechte service daar!
    Uiteindelijk wel weer netjes gemaakt en weer vrolijk iedere dag aan.
    Maar nu is dus mijn bedeltje afgebroken en heb ik dus enkel nog het armbandje zonder hartje..
    Wil heel graag opnieuw een hartje eraan, maar no way dat ik terug naar Amsterdam ga.
    Wacht ik liever tot ik weer eens in het buitenland tegen een tiffany’s aan loop!

    Vind het toch wel echt zonde dat ze blijkbaar best wel snel stuk gaan..
    Heb de mijne wel echt iedere dag aan (en werk bij de paarden) dus hij krijgt ook wel wat te verduren,
    maar blijft toch zonde om het te zien sneuvelen iedere keer..

 13. Lis
  november 26, 2016 / 10:11

  Mooi zeg! Ik heb een armband met een zilveren hartje (en aan de andere kant blauw), bijpassend kettinkje, de hartjes oorbellen en het kettinkje wat jij om hebt in het zilver. Ben er zo blij mee!

  Jammer van de service bij jouw armbandjes, je zou er toch meer van verwachten! En ik snap dat je ze in het buitenland koopt…maar eenmaal in NL kan je er dus niet veel mee als ze kapot gaan :(

 14. Elsa
  november 26, 2016 / 10:45

  Mooie collectie! Ik draag zelf eigenlijk nooit ringen, omdat ik ze altijd verlies.. Ik draag wel standaard één of twee armbanden. Mijn favoriet is de medaille van een Nike run die ik vorig jaar heb gelopen, dat was een supermooie armband en die draag ik met veel plezier :) Nog één dingetje: aan het einde van je video is het beeld best lang zwart. Je sluit de video wel af, dus ik denk dat er niets is weggevallen gelukkig ;) Fijne zaterdag Annemerel!