VIDEO: Een make-ploos dagje, Museumnacht, 2,5 uur zonder telefoon en ik had géén kater!

Het laatste weekend van oktober is mijn favoriete weekend van het jaar.. de reden? Het telt een uurtje meer dan andere weekenden. WINTERTIJD! Normaal vind ik een uur echt voorbij vliegen, maar dat ene uurtje in de nacht van zaterdag op zondag voelt toch ieder jaar weer als een cadeautje. Mijn biologische klok is daarnaast erg gevoelig voor dat uurtje extra. Ik heb deze video vanmorgen tussen 5.00u en 7.00u geëdit en hoewel die wekker om 5.00u redelijk pijnlijk was, voelde het nu ook weer niet zó vroeg. En gisteren om negen uur? Toen was ik zo aan het gapen achter mijn MacBook dat ik maar meteen naar bed ging.

Goed wat zien we allemaal in deze video? Zaterdag had ik een vrij lange to-do-list, ik ging hardlopen, schreef een aantal blogs, werkte een interview uit voor Metro, deed boodschappen en ging ’s avonds naar het Mauritshuis voor het evenement van IBM tijdens de Haagse Museumnacht. Zoals ik donderdag al schreef konden mensen bij De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp allerlei vragen stellen. Deze werden tijdens de Museumnacht beantwoord door iemand van het Mauritshuis, maar in de toekomst moeten deze door Watson van IBM beantwoord kunnen worden. Door zoveel mogelijk vragen te verzamelen moet Watson straks zo slim zijn dat hij op ieder denkbare vraag van museumbezoekers een antwoord moet hebben. Ik ben heel benieuwd of dat gaat lukken.

Zondag had ik om negen uur afgesproken met Carlissa in de stad voor een lekker ontbijtje. Zoals verwacht redde Carlis het niet om er al om negen uur te zijn, maar dat kwam mij eigenlijk ook wel goed uit. Verder zat ik die dag een paar uur zonder iPhone omdat ik een nieuwe telefoon kreeg bij de Apple Store, de iPhone 7 Plus die ik in september kocht was namelijk nu al kapot. Volgens mij niet mijn schuld… de avond spendeerde ik bij mijn ouders waar ik een bananenbrood bakte en mijn vader de lekkerste risotto maakte.

Het was een fijn weekend… hebben jullie ook een lekker weekend gehad?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. oktober 31, 2016 / 20:15

  Ah wat een gezellige en leuke vlog! Hopelijk gaat je huid er snel beter uit zien!

 2. A
  november 1, 2016 / 08:00

  meeeer daily vlogs, zo zo leuk om altijd te kijken :) !!!

 3. Ilse
  november 1, 2016 / 10:06

  Een leuke vlog en ze worden steeds beter! En mijn weekend was ook heel erg fijn!

 4. Sanne
  november 1, 2016 / 14:30

  Welk recept gebruik je voor het bananenbrood? :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 3, 2016 / 10:35

   Mijn eerste bananenbrood recept uit december 2013, staat op mijn blog!