LOOK: Autumn #2

 photo IMG_9217.jpg

Twee weken geleden deelde ik mijn eerste herfstlook met jullie. Ik had mijn jurkje van ZARA toen net nieuw en droeg hem voor het eerst. In de tussentijd heb ik hem al minstens zeven keer gedragen. Zo gaat dat met nieuwe fijne (comfortabele) kledingitems, die draag ik in de beginperiode het liefste iedere dag. Ik denk dat dit jurkje van 40 euro binnen een paar weken zijn geld wel heeft opgebracht. Hij is ook gewoon zo lekker makkelijk, om te dragen en om te combineren met andere items uit mijn kast.

 photo IMG_9229.jpg
 photo IMG_9223.jpg

Hier draag ik hem in combinatie met het ZARA bomber jackje met patches die ik bij ZARA in Parijs kocht afgelopen zomer. Ik heb hem nog steeds niet in Nederland gespot, wat ik aan de ene kant natuurlijk super jammer vind voor jullie, maar aan de andere kant ook wel weer een beetje fijn… het betekent dat niet heel Nederland nu in dit jasje loopt (hoewel ik wel laatst een meisje van het gymnasium hier om de hoek in het jasje zag fietsen, dus misschien is hij wel in Nederland te koop geweest? Of misschien heeft zij hem ook wel uit het buitenland..). Anyway, dit jasje van ZARA is in dezelfde stijl (en zit op dit moment in mijn winkelmandje, maar ik wacht nog heel even..).

 photo IMG_9215.jpg

Verder draag ik mijn nieuwe laarzen van Omoda. Ik ben sinds deze maand ‘ambassadeur’ van Omoda en dat betekent dat ik regelmatig een paar nieuwe schoenen mag uitzoeken. Ik kan je vertellen, ik heb vervelendere opdrachten. Ik ben al een tijdje op zoek naar een paar mooi suède overknee laarzen met een normale hak (eentje waar ik langer dan vijf minuten op kan lopen zonder pijn te lijden) en op Omoda vond ik ze, van eigen merk. Kan me zo voorstellen dat jullie mij hier deze winter vaker op gaan zien.

Liefs,
Annemerel

P.S. sorry voor de kwaliteit van de foto’s, we (mijn moeder en ik) hebben ze met mijn vlog camera gemaakt en hoewel die prachtige foto’s maakt in een stad als Chicago of op Ibiza, heeft hij er met grauw weer in een park toch net iets meer moeite mee. Ik beloof beterschap. Echt waar!

Delen:

14 Reacties

 1. oktober 31, 2016 / 12:38

  Jackje is cool en staat je goed. Ik ben heel benieuwd wat je allemaal bij Omoda gaat uitzoeken.

 2. oktober 31, 2016 / 12:54

  Hij was wel in Nederland, maar aardig snel weg ;) Heb hem ook nog gepast! Je ziet er erg mooi uit zo :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 1, 2016 / 12:17

   Thanks! Ja mijn moeder zei ook al dat ze hem heel kort gezien heeft in NL, misschien kom ik gewoon niet vaak genoeg bij ZARA ;-)

 3. Sas
  oktober 31, 2016 / 13:10

  Hele leuke outfit ! En ik heb zelf al platte suede overknee laarzen, maar wil er stiekem ook nog wel met hak

 4. oktober 31, 2016 / 13:36

  Op beide looks kan ik je jurkje dus eigenlijk totaal niet zien door de contrasten en je jas. Jammer. Heb je misschien een linkje?

 5. oktober 31, 2016 / 16:21

  Wauw toffe outfit!

 6. oktober 31, 2016 / 17:16

  Erg leuk jasje! En inderdaad best fijn dat niet heel Nederland ermee rondloopt ;)

 7. oktober 31, 2016 / 17:33

  Leuk!!!

 8. Lisa
  oktober 31, 2016 / 18:33

  Zou je de link kunnen geven naar die laarzen van Omoda? Kan ze niet helemaal vinden op de site nu!

 9. oktober 31, 2016 / 19:14

  Vind die laarzen super tof!

 10. Ilse
  oktober 31, 2016 / 19:18

  Leuke outfit en herkenbaar dat als iets fijn zit dat je het dan vaker draagt.

 11. oktober 31, 2016 / 20:38

  Toffe outfit! Super fijn als je een item zo vaak al gedragen hebt nadat je hem gekocht hebt!