VIDEO: Chicago Maraton Q&A

Als jullie dit lezen zit ik als alles volgens plan verloopt in een vliegtuig richting Chicago. Negen uur en een kwartier staat er voor de vlucht gepland en als het goed is ben ik nu zo’n zes uur onderweg. Hopelijk slaap ik nu eventjes een paar uurtjes, want alle slaap die ik voor zondag – marathondag – kan pakken, is mooi meegenomen.

Afgelopen maandag vroeg ik jullie op Instagram om al je brandende vragen over de marathon te stellen, zodat ik deze in een video kon beantwoorden. Zo gezegd zo gedaan. Jullie waren zo lief om wat vragen te stellen, ik zet een camera voor mijn snufferd en beantwoordde deze. Wat ik zelf heel grappig vond om te zien was de Marathon Talk video die ik vorig jaar, ook precies drie dagen voor de marathon, voor jullie maakte. Zelfde principe met vragen stellen op Instagram. Stiekem ook wel een beetje dezelfde soort vragen en dezelfde soort antwoorden, maar dit keer had ik een iets voordeliger camera-hoek voor mezelf gekozen inclusief voordeliger licht voor mijn gezicht. En ik vind mezelf nu ook leuker op camera dan een jaar geleden, maar dat kan aan mij liggen. Ach… vorig jaar was ik best schattig. En vinden jullie dat ik mijn haar weer die iets kortere lengte moet knippen?

Goed we dwalen af. Ga vooral de video bekijken als je meer wil weten over mijn Chicago Marathon avontuur en ik houd jullie natuurlijk vanuit ‘The Windy City’ op de hoogte.

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

6 Reacties

 1. Ellis
  oktober 6, 2016 / 21:24

  Wat een leuke Q&A! Have fun in Chicago en rock die marathon Annemerel!
  Enne…er zit een Tiffany’s in Chicago. Al iets uitgezocht voor jezelf?

 2. oktober 6, 2016 / 22:49

  Het is inderdaad zoals je zegt je instelling is alles. Je kunt schema’s, dure hardloopkleding, goed voedsel hebben maar als je instelling niet oké dan is de rest niets waard.

  Heel veel succes en ik ga je zeker volgen zondag!

 3. oktober 7, 2016 / 10:17

  Bij een marathon weet je volgens mij inderdaad niet wat er gaat gebeuren of hoe vlot of lastig het gaat zijn… But let’s hope for the first! :-)

 4. Martin K
  oktober 8, 2016 / 00:16

  Succes zondag Annemerel you rock girl. .zit net nog je leuke volg van Disney te bekijken blijk ik in het stukje Mainstreet gewoon naast je te rennen..jij hebt ons gefilmd (minne oren en groene goofy muts) en jij staat op mijn filmpje..grappig. .??

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 8, 2016 / 12:16

   Hahaha wat grappig! Heb je voor mij de link naar jouw filmpje?

 5. Ilse
  oktober 8, 2016 / 10:12

  Leuke q&a en ben benieuwd hoe het morgen afloopt!