VIDEO: Ik heb teveel schoenen

Nog een kleine twee weken tot de Chicago Marathon. Sterker nog, vandaag over precies een week stap ik in het vliegtuig richting de ‘Windy City’. Het wordt nu allemaal zo echt en spannend. Afgelopen dagen probeerde ik vooral genoeg rust te nemen en zo goed mogelijk te eten. Dus at ik pasta met tonijn en experimenteerde ik met curry en kikkererwten in de keuken. Allemaal gefilmd natuurlijk.

Daarnaast deed ik een poging om orde in de chaos die mijn schoenencollectie heet te scheppen. Het is een ontzettend luxe probleem, maar ik heb dus gewoon veel te veel schoenen en weet absoluut niet waar ik ze allemaal moet laten. Afgelopen voorjaar heb ik tien paar hardloopschoenen gedoneerd aan een goed doel, maar mijn collectie rijst alweer de pan uit. Zo zielig, jullie moeten nu allemaal ontzettend veel medelijden met me hebben (niet dus!).

Hoop dat jullie de vlog weer leuk vinden om te zien. Hij is misschien wat saaier als je hem vergelijkt met mijn Ibiza en Disney video’s, maar he dat is het leven he, we kunnen niet altijd maar in Disney rondhuppelen en op boten van meer dan een miljoen varen. Gelukkig maar. Want juist het ‘normale’ leven maakt dat je die extravagante uitspattingen meer waardeert.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Denise
  september 29, 2016 / 19:15

  Als je hardloopschoenen kwijt wil, mag je ze wel naar mij opsturen: ik draag ook maat 42,5?. Ik loop nu op de LunarGlides 5, dus al oude beestjes…
  Succes in Chicago: RUN-BABY-RUN ??‍♀️??‍♀️

 2. Jane
  september 29, 2016 / 19:26

  Welke maat heb je? Ik heb nog wel ruimte voor een extra paar hardloopschoenen.. :)

 3. Ilse
  oktober 1, 2016 / 20:55

  En anders mag je altijd je schoenen bij mij doneren! Ondanks dat er geen speciale dingen in voor kwamen vond ik hem erg leuk!