RUN BABY RUN: Ik ben een van de stemmen van de Hardlopen.nl App!

 photo skyradio.jpg

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik eind mei – inmiddels alweer vier maanden geleden – super geheimzinnig deed over bepaalde opnames in een studio van SkyRadio? Jeetje wat was het moeilijk om toen mijn mond te houden. Want het was zó leuk om te doen en het was voor zo’n gaaf project. Maar ik moet bekennen dat ik afgelopen maanden zoveel leuke dingen gedaan heb (Oostenrijk, Italië, Parijs, Ibiza, Disney) en ondertussen zo gefocust was op Chicago dat ik er niet heel erg veel meer aan dacht. Totdat ik maandag ineens een mailtje ontving met de mededeling, we zijn live!

‘We’ is in dit geval de Atletiekunie met hun nieuwe applicatie ‘Hardlopen.nl’. In deze applicatie kun je kiezen voor verschillende trainingsschema’s en ik ben samen met Kas van Iersel (SkyRadio) en Marlayne Sahupala (SBS6) een van de drie stemmen die deze schema’s heeft ingesproken.

Hoe cool is dat, je kunt nu dus trainen voor een drie kilometer, een vijf kilometer of een tien kilometer terwijl ik je ondertussen precies vertel wat je moet doen en je onderweg aanmoedig. Binnenkort mag ik weer de studio in, dan gaan we ook nog trainingsschema’s voor andere afstanden opnemen. Zo veel zin in.

 photo Desktop3039.jpg

Je kunt de hardlopen.nl App downloaden voor iOS en Android. De App is gratis, maar voor de trainingen moet je wel betalen. Je kunt voor 6,99 een los trainingsschema kopen of voor 4,99 per maand een abonnement afsluiten, je kunt dan de hele maand van alle trainingen gebruik maken. Je kunt in de App ook zonder schema trainen en natuurlijk worden al je statistieken netjes bijgehouden. Alleen maar naar mijn stem luisteren is hartstikke saai natuurlijk, daarom heeft SkyRadio speciale afspeellijsten met Running Hits gemaakt, ingedeeld op snelheid.

Dus mocht je willen gaan trainen voor een bepaalde afstand, denk dan zeker even aan de nieuwe App van Hardlopen.nl. Ik vond het echt onwijs gaaf om te mogen doen en hoop dat er daadwerkelijk mensen zullen zijn die met mijn stem gaan trainen. Ik zelf laat dat nog even achterwege, ik vind het erg lastig om naar mijn eigen stem te luisteren. In vlogs gaat het inmiddels wel, maar dit is weer een totaal andere gradatie van awkward. Daarnaast eh… heb ik ook niet echt meer een schema nodig om een drie, vijf of tien kilometer te lopen ;-).

Mocht je met de hardlopen.nl App gaan trainen, laat het dan vooral even weten! Zou ik super leuk vinden. En voor welke afstanden zou jij graag nog een trainingsschema zien?

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. september 29, 2016 / 12:04

  Wat gaaf! Een soort Start to run met Annemerel :)

  Ik ben erg benieuwd naar je enthousiasme, die proeftraining wil ik dan ook zeker binnenkort proberen.

 2. september 29, 2016 / 12:11

  Wat leuk zeg, en wat een eer voor jou dat ze jou gekozen hebben ! Ik ga ‘m niet gebruiken omdat ik deze afstanden al in de benen heb. Jammer dat ze bij 10k stoppen.

 3. september 29, 2016 / 12:36

  Echt super leuk dat je deze kans gekregen hebt! Het lijkt me geweldig om te doen, maar inderdaad wel erg wennen om jezelf in zo’n situatie terug te horen. :D

 4. september 29, 2016 / 12:41

  Heb de app meteen gedownload van de week toen ik het op je instagram zag! Ben na meer dan een jaar blessures weer eens aan het opbouwen maar ben de motivatie kwijt. Is ook frustrerend als je ooit gemakkelijk 10 liep en nu súperlangzaam moet starten en opbouwen (en ook niet meer kán).Misschien dat een app met schema daar wel beter in helpt. Ik ga denk ik eerst je proeftrainingen eens bekijken!

  • september 29, 2016 / 12:46

   Ik heb nog wel een vraag en vind het in de app niet duidelijk. Lopen de schema’s op internet of kan het ook online? En trekt ‘ie die running hits van Sky binnen via internet of niet? Want dat gaat mb’s vreten…

   • Annemerel
    Auteur
    september 29, 2016 / 14:16

    Goede vraag, dat ga ik even voor je navragen!!!

    • Annemerel
     Auteur
     september 29, 2016 / 14:28

     De Running Hits kun je alleen streamen, maar je kunt ook andere muziek die al op je telefoon staat luisteren tijdens je trainingen!

     • september 29, 2016 / 16:29

      Thanks voor het checken! De schema’s werken dus wel offline? Ben erg benieuwd, vanavond eens een training uitproberen denk ik :)

 5. september 29, 2016 / 13:03

  Is dat al weer vier maanden geleden? Man, wat vliegt de tijd toch!

  Super leuk dat je hier aan mee hebt mogen werken :) Ik zelf heb ook geen schema nodig, maar erg leuk voor de nieuwe hardlopers!

 6. Karlijn
  september 29, 2016 / 13:59

  Lieve annemerel, wat ONGELOFELIJK GAAF!!! Gefeliciteerd, lijkt me wel weer iets om super trots op te zijn, fijn dat al die jaren investeren in je bloed beloond worden met dit soort dingen!
  En je motiveert er denk ik nog meer mensen mee dan je al deed,mij in ieder geval wel!
  Ik moet nog best veel kilos aankomen voor ik weer mag sporten (anorexia) en dat is vaak heel erg lastig en zwaar. dit geeft me weer moed en motivatie om de draad weer op te pakken, ik wil zo graag weer lekker kunnen hardlopen! Om te beginnen dan maar eens rustig opbouwen naar 3km, fijn dat die er ook bij zit :)
  Duurt nog even voor ik dat daadwerkelijk kan gaan doen maar voor nu heb je me iig al geholpen om alsnog mijn geskipte lunch te gaan eten ;)
  Liefs

 7. Mireille
  september 29, 2016 / 20:38

  Wat leuk! Ik ben zeker geïnteresseerd. Ik heb wel een vraagje, voor hoeveel maanden zit je aan het maandabonnement vast? Is dit maandelijks opzegbaar of kan je het pas na een jaar opzeggen?

  • Annemerel
   Auteur
   september 30, 2016 / 12:43

   Dit is maandelijks opzegbaar, je kunt ook een jaarabonnement afsluiten dan is het wel iets goedkoper (volgens mij 40 euro)

 8. Ilse
  september 29, 2016 / 23:07

  Wat een gave kans zeg! En dat dat alweer zo lang geleden is!

 9. Nadia
  september 30, 2016 / 10:25

  Wat cool! :D

 10. september 30, 2016 / 15:36

  Las het gisteren al inderdaad, wat leuk dat je dit mocht doen! :) Lijkt me inderdaad supervet!

 11. september 30, 2016 / 15:52

  Wat leuk! Het lijkt mij nog steeds supertof om een keer 21 km te rennen. Als dat kan met behulp van deze app, lijkt me dat een heel goed plan:) Hoop dat ie er ook aan komt!

 12. september 30, 2016 / 18:34

  Heel gaaf, zoiets vermoedde ik niet toen je zo geheimzinnig deed over de opnames, haha.