VIDEO: (Vals) zingen in de auto

Voor afgelopen weekend stond vrij weinig gepland. Twee lunches met vriendinnen, maar meer ook niet. Uiteindelijk ben ik vrijwel geen moment thuis geweest – eigenlijk alleen om te slapen en een klein beetje werk te doen, maar verder heb ik me geen moment verveeld. Dat zijn de mooiste weekenden.

Ik heb er sinds ik terug ben van mijn vakantie een punt van gemaakt dat ik doordeweeks productiever moet werken zodat ik in het weekend ook daadwerkelijk een beetje vrij kan zijn. Dat moet niet al te lastig zijn, zeker deze zomer niet (augustus is toch een wat slome maand). Ik moest alleen zowel zaterdag als zondagochtend een paar kleine dingetjes doen, maar daarna was ik ‘vrij’ en voelde ik me ook echt ‘vrij’. Anders had ik vaak dat ik wel vrij was maar dat er zo’n stemmetje in mijn hoofd zat dat zei ‘je zou eigenlijk……..’. Niet erg rustgevend kan ik je vertellen. En ik had ook eigenlijk nooit dat TGIF gevoel, omdat alle dagen vrijwel hetzelfde waren. En een beetje afwisseling is goed voor een mens. Of  in ieder geval, voor mij.

Dus ja, yeahhh voor echte weekenden en yeahhhh voor beter werken doordeweeks. Nu hopen dat ik dat deze herfst en winter door kan zetten. Zou toch leuk zijn?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Laura
  augustus 11, 2016 / 18:39

  Nice! Was een superleuke (extended) lunch zaterdag ;)

 2. Ilse
  augustus 11, 2016 / 18:40

  Heerlijk zulke weekenden dat er onverwachts allemaal leuke dingen komt. En een echt gevoel van weekend lijkt me heel fijn!

 3. Tessa
  augustus 12, 2016 / 08:45

  Tip voor je (nieuwe) lader: doe zo’n veertje aan het uiteinde van de kabel, waar ie in je telefoon gaat. Dan kan ie niet meer buigen als jij je telefoon gebruikt terwijl hij aan het laden is!

 4. augustus 12, 2016 / 08:46

  Leuke vlog Annemerel! <3

 5. laura
  augustus 13, 2016 / 12:00

  Leuk dat je meer vlogt! Maar gaan er ook nog andere niet-vlog filmpjes online komen??

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 13, 2016 / 17:57

   Yes! Heb je leuke ideeën voor video’s?! Beetje inspiratieloos op het moment!