From Paris with love

 photo IMG_5566.jpg

Ik hou van Parijs, Roos noemde Parijs de meest teleurstellende stad waar ze ooit geweest was. Iedere keer als ik vol liefde over Parijs sprak, zei Roos dat ze me absoluut niet snapte. Nou ja dan zit er maar een ding op, haar meenemen om te laten zien dat Parijs wél een hele mooie, leuke, gezellige stad kan zijn. Enige nadeel, we moeten op de budgettour en ‘mijn’ Parijs is dus allesbehalve budgetvriendelijk.

Hoe het ons vergaat zie je maandag in mijn vlog. We hadden een klein beetje een valse start (we hadden allebei honger en Ladurée waar ik ons in een wandeling van zes kilometer heen had geleid was gesloten), maar ik ben er toch nog steeds van overtuigd dat Roos aan het eind van de middag, als we in de auto stappen naar huis, toch met een positief gevoel Parijs verlaat.

Al is het alleen al omdat ik gisteren anderhalf uur in een bar gezeten heb zodat ze de tijdrit tijdens de Olympische Spelen kon zien. Vond ik stiekem ook wel interessant hoor en mijn voeten waren ook wel toe aan een break, maar dat vertel ik haar nu nog niet, dit deed ik echt *speciaal* voor haar. Scoor ik denk ik punten mee.

OK. Dan ga ik me nu klaar maken voor de laatste uurtjes in Parijs. De laatste uurtjes om Roos van de schoonheid van Parijs te overtuigen. Wens me geluk.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. augustus 11, 2016 / 12:18

  Hehe, wel ik hoop dat je Roos kan overtuigen dan :-)

 2. augustus 11, 2016 / 12:33

  He Annemerel, ik ben ook geen groot fan van Parijs maar…sinds ik al die leuke hardloopfoto’s voorbij zie komen via Instagram begon ik toch wel te denken…hmm…Parijs….best dichtbij … lekker hardlopen…wie weet is het zo verkeerd nog niet. Je hebt mij bijna overtuigd. Nu Roos nog, good luck! ;-)

 3. augustus 11, 2016 / 12:47

  Good luck en heel veel plezier!
  Ik was vorige week in Parijs en ik vind het een geweldige stad. Ik zat veel in de fietstaxi want ik wilde alles zien in 24 uur tijd ;-)

  Mona was helaas hard to get, haar mysterieuze lach heb ik niet mogen bewonderen.

 4. Ilse
  augustus 11, 2016 / 13:29

  Hoe kun je Parijs nou niet leuk vinden? Ik ben een jaloers meisje nu en heel erg benieuwd naar de vlog!

 5. Manon
  augustus 11, 2016 / 13:43

  Oh heerlijk dat je zomaar naar Parijs bent gereden! Ik ben eigenlijk wel benieuwd waar je dan bijv. de auto neerzet, ik hoor de laatste tijd zoveel verhalen over die zigeuners bij de afritten… Dit houd me een beetje tegen (samen met het budget haha) om spontaan die kant op te gaan!

 6. augustus 11, 2016 / 13:53

  Ik hoop dat jullie het fijn hebben (gehad)! :-)

 7. augustus 11, 2016 / 15:44

  Good luck! Oh nee, bonne chance! ;-)

  En.. goede reis terug!

 8. augustus 11, 2016 / 19:41

  Succes! Ik ben stiekem wel een beetje verliefd op Parijs!

 9. augustus 12, 2016 / 12:16

  Ik ben benieeeeuwd!

 10. augustus 12, 2016 / 15:59

  Ik hou heel erg veel van Parijs! Vorig jaar daar mijn 30e verjaardag gevierd, ge-wel-dig!