VIDEO: Hochkönigman The Movie

Afgelopen zaterdag filmde ik voor het eerst een hardlooprondje met mijn GoPro op mijn borst. OK. Niet zomaar een rondje, dat weet je vast wel als je afgelopen week mijn blog geopend hebt. Ik liep de Hochkönigman, een trail van 24 kilometer met 1500 hoogtemeters. Maar niet alleen de afstand en de hoogtemeters zorgden voor de moeilijkheidsgraad, ook de trails waren heftig, met boomstronken, losliggende stenen, watervallen en koeien op de weg.

Ik heb alles zo goed mogelijk geprobeerd vast te leggen en er een soort van lopend verhaal van te maken voor mijn video. De beelden heb ik aan elkaar gepraat met een waterval aan woorden. Ik had nog uren door kunnen praten over mijn ervaring. Maar een video van 11,5 minuut leek me voor deze video lang genoeg.

Ik hoop dat jullie het een leuke video vinden om te zien en dat jullie wellicht nu ook denken, DIT WIL IK OOK.

Mocht dat het geval zijn, dan heb ik een hele belangrijke tip voor je… TRAIN HET STIJGEN EN DALEN. Dat en een goede conditie, is het aller belangrijkst tijdens een bergtrail.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. juni 11, 2016 / 12:35

  Wat ben je een topper! Ik kan me voorstellen dat deze run echt behoorlijk pittig was, en ik denk niet dat ik het je na zou doen ;) Maar… de omgeving ziet er dan wel weer fantastisch uit.

 2. juni 11, 2016 / 13:38

  Echt respect, lijkt me echt super om mee te maken! Ik loop morgen Maastrichts Mooiste, ik zal aan je denken als ik de Limburgse heuvels beklim! Haha hier in Utrecht helaas ook weinig heuvels om te trainen… Dat gaat wat worden!

 3. juni 11, 2016 / 20:47

  Heel tof om te zien! En de omgeving is echt ontzettend mooi!

 4. Rianne
  juni 12, 2016 / 00:39

  Wauw echt respect! Ik doe het je niet na.
  Leuk filmpje!

 5. Ilse
  juni 12, 2016 / 00:39

  Wat ontzettend gaaf en onwijs veel respect! Wat een prachtige omgeving trouwens.

 6. Tessa
  juni 12, 2016 / 13:23

  Diep respect dat je ‘m toch helemaal hebt uitgelopen, ondanks het feit dat je het na 2 kilometer al beu was. De beelden zien er echt fantastisch uit, wat een ervaring! Heel erg leuk dat je er zo’n filmpje van hebt gemaakt :)

 7. Stèphanie
  juni 13, 2016 / 10:04

  Wauw Annemerel, wat geweldig! Bedankt dat je me hiervan mee laat genieten!

 8. Rolien
  juni 18, 2016 / 05:22

  Heeel erg vet. Dit wordt mijn volgende doel, na mijn eerste marathon die voor Oktober gepland staat. Wordt de marathon van Auckland (NZ) als je nog een leuke marathon zoekt ;) .