LOVE & SHARE: 118

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Het was afgelopen week precies 18 jaar geleden dat de eerste Sex and the City aflevering werd uitgezonden. Mooi moment vond Vogue om wat artikelen te wijden aan een van de beste series OOIT. In dit artikel schrijven ze vijf dingen die je nog niet over de serie wist. Nummer vijf was de enige die ik wel wist, maar nummer drie mensen! Dat wist ik echt niet!!!

❤ En dit artikel is mijn favoriet. De Sex and the City hotspot guide, ge-update naar 2016. Alle hotspots uit de serie die nog steeds bestaan en waar je echt naartoe moet! Ik krijg hier zoveel zin van om naar New York te gaan.

❤ 10 wetenschappelijk bewezen manieren waardoor beste vriendinnen je leven verbeteren.

❤ Wat doe je tussen twee marathon-trainingen in. Je bent net klaar met je eerste marathon, wil over een half jaar weer een marathon lopen, maar wat doe je daar tussen eigenlijk?

❤ Niemand kan zo ongegeneerd en toch gedistingeerd over tepelcovers schrijven als Garance Doré. En daarom hou ik van haar.

❤ Vliegticketprijzen, hoe zit het nou echt? Marloes legt uit. Wie gaat er mee dinsdagmiddag een ticket naar New York boeken?

❤ Mijn moeder is de beste online shopper. Als ik zeg ‘mam ik ben op zoek naar dit en dat… krijg ik – zonder dat ik er om gevraagd heb – een paar uur later een hele lijst met items die ze online gevonden heeft. Het was slechts een kwestie van tijd totdat ze haar shop-lijstjes voor haar blog ging maken. Deze keer vol met streepjes, want daar zijn we allebei heel erg dol op.

❤ Alle rode loper looks van de CFDA fashion awards van afgelopen maandag! Wat was jouw favoriet? Ik vond Doutzen in haar jumpsuit van Calvin Klein erg mooi. Maar ik vond er niet heel spectaculaire jurken bij zitten. Geen Oscar-waardige creaties in ieder geval.

❤ Quiz: Wat voor persoon ben jij op basis van je favoriete namen? Nou komt ‘ie hoor.. ik ben “Imaginative and Creative. You’re an artistic type, even if you’re not making art, per se. You have an interesting way of looking at the world, and are attracted to abstract and poetic ways of thinking.” Klopt als een bus, ben zo poëtisch.

❤ Quiz: Welke Manic Pixie Dream Girl ben jij? Ik ben Holly Golightly uit Breakfast at Tiffany’s. Blair Waldorf would be proud ;-)

Delen:

4 Reacties

 1. juni 11, 2016 / 20:58

  Interessant artikel over vliegtickets. En New York, yes please! (en dat terwijl ik nog geen week terug ben ;)!)

 2. Rianne
  juni 12, 2016 / 00:35

  Bij de eerste quiz zit geen linkje en ik was juist zo benieuwd haha!

  • Ilse
   juni 12, 2016 / 00:44

   Haha, ik wou hetzelfde zeggen.

 3. juni 12, 2016 / 10:43

  Super interessant artikel over de vliegticketprijzen! Dinsdag boeken it is.