FRIDAY FAVOURITES: 223

Favourite Night – Sunday

 photo IMG_8899.jpg

Drinking, eating, singing bij het haardvuur met een groep gezellige mensen. Na een enerverend weekend met een bizarre berg trailrun en heel veel gezelligheid.

Favourite Supporters – Kaat, Jof, Julie en de rest

 photo IMG_8839_1.jpg

Ik weet niet hoe vaak ik het nog ga zeggen (sorry), maar ik was afgelopen zaterdag zo blij met het support van Kaat (cameravrouw) en Jof en Julie. Als ik nu terugdenk aan die trailrun denk ik niet aan de pijn in mijn benen, maar aan het support en aan de prachtige natuur. Ook al word ik aan de pijn in mijn benen nog steeds herinnerd iedere keer als ik mijn benen probeer te bewegen. Maar hé, dat vergeten we gewoon.

Favourite Drink – Raw Lemonade

 photo IMG_8997.jpg

Afgelopen dinsdag vond ik dit drankje in de supermarkt en ik ben fan! Het is ‘Raw Lemonade’ water met sap van komkommer, munt, citroen en agave. Ik denk dat je het ook heel makkelijk zelf kunt maken, alleen heb ik geen juicer meer dus dat is een beetje een dingetje. Deze limonade van Albert Heijn is nu dus even de beste optie. Zo’n lekkere dorstlesser. Als ik dit zelf zou maken zou ik er trouwens wel voor zorgen dat het iets minder calorieën bevat, er zitten nu 36 calorieën in 100ml, dat is bijna net zoveel als in normale frisdrank. Maar goed, details.

Favourite Beauty Product – Garnier Micellair Reinigingswater 

 photo IMG_8998.jpg

Ik gebruikte altijd de standaard variant van Garnier’s reinigingswater (de fles met de roze dop), maar sinds zes weken gebruik ik nu deze versie waar olie in zit, waardoor waterproof make-up makkelijker verwijderd wordt. Niet dat ik waterproof make-up gebruik, maar dat terzijde. Ik heb het idee dat de olie in het water er voor zorgt dat mijn huid vocht beter kan vasthouden, wat een reden kan zijn waardoor ik op dit moment weinig last heb van acné. Het is zomaar een idee, geen idee of het waar is, maar ik probeer nog steeds een verklaring te vinden voor het feit dat ik op dit moment een stuk minder puistjes/acné heb.

Favourite Song – Ariana Grande – Into You

Zo’n lekker nummer. Het nieuwe album van Ariana was me een klein beetje ontgaan. Maar er staan meer fijne nummers op. De titelsong van het album – Dangerous Woman – is ook al zo’n fijne! Maar Into You is de ultieme favoriet.

Delen:

9 Reacties

 1. Ilse
  juni 10, 2016 / 17:31

  Heerlijk dat haardvuurtje en support is altijd fijn!

 2. Maartje
  juni 10, 2016 / 18:26

  Ik denk dat je best gelijk kunt hebt, sinds ik olie op mijn huid gebruik (Extraordinary Oil van l’Oreal) is het zo veel rustiger!

  • Eva
   juni 10, 2016 / 19:48

   Ik gebruik hetzelfde product van Garnier sinds een aantal weken en mijn huid is ook veel rustiger!! So far so good. Tot nu toe een heerlijk product ?

   • Nikki
    juni 10, 2016 / 20:35

    Hmm, interessant, misschien de moeite om eens te proberen, maar; gebruik je naderhand dan nog verdere reinigingsproducten? Heb net alles van Jetske Ultee gekocht en vind het wel fijn namelijk, maar echt een rustigere huid heb ik nog niet helaas ?

 3. juni 10, 2016 / 22:26

  Ik gebruik ook het micelair water met de roze dop van Garnier, maar deze versie klinkt ook erg goed. Eens even testen of mijn huid er ook rustiger van word. Dankje voor de tip!

 4. juni 11, 2016 / 10:39

  Dangerous Woman is inderdaad aanstekelijk. De nieuwe single heb ik nog niet gehoord, ga meteen eens luisteren.

 5. juni 11, 2016 / 11:24

  Oah, die raw lemonade is zo lekker he!

 6. juni 11, 2016 / 14:24

  That fireplace…