TUNE TUESDAY: Summer Running (’14)

 photo photo_3-1.png
Of ik nu met mijn vader loop, met een vriendin, of alleen, I need my music. En dat is deze zomer niet anders. Waar ik de afgelopen weken op gelopen heb? Mijn afspeellijst Summer Running 2014 op Spotify.

De lijst staat vol met (semi-)nieuwe nummers. Van het nieuwe nummer van The Script, Superheroes, tot het nieuwste nummer van Ariana Grande, Break Free. Sommige nummers luister ik een paar keer achter elkaar, zoals Superheroes, maar ook Fire meet Gasoline van het nieuwste Sia album. En als ik een lange duurloop doe en ik ben deze nummers zat, dan schakel ik terug naar het lijstje Summer 2014 dat ik eerder deze zomer maakte. A Sky Full of Stars zorgt nog steeds voor instant energie, ook na vijftien kilometer in de hitte.

Muziek geeft me letterlijk vleugels, wat zou ik in vredesnaam zonder moeten?

Wat is jouw favoriete hardloopnummer van dit moment?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. juli 29, 2014 / 17:17

  Wat heb je weer fijne nummers uitgezocht! :) Staat weer bij mijn playlists voor de volgende keer hardlopen! ;) Mijn favoriete hardloopnummer van dit moment is Sean Paul – Turn it up. Een beetje fout, maar wel een fijn up tempo nummer! ;)

 2. Floor
  juli 29, 2014 / 18:05

  Ik ben door jou helemaal verzot op het liedje Ghost by Ella Henderson!

 3. D
  juli 29, 2014 / 18:17

  Annemerel, hoe neem jij dan je telefoon mee als het regent?

  • Annemerel
   Auteur
   juli 29, 2014 / 20:37

   Ik loop meestal niet als het regent (ben van suiker) en als ik er door wordt overvallen stop ik hem in mijn broekje, of houd ik hem onder mijn arm.

 4. juli 29, 2014 / 21:41

  Ghost is een lekker nummer!

 5. juli 30, 2014 / 00:55

  Fijn, ik was juist op zoek naar wat nieuwe hardloopnummertjes. Thanks!

 6. juli 30, 2014 / 13:18

  Ik volg je op Spotify dus had deze lijst al even beluisterd, superfijn! Onze muzieksmaken komen echt heel erg overeen (en zeker nu ik je wat langer volg is dat eigenlijk alleen maar meer geworden haha, wat erg eigenlijk) én je bent actief op Spotify, super handig dus ;)

 7. Kim
  juli 30, 2014 / 13:26

  Mijn favo nummer nu is Nobody to Love van Sigma!

 8. juli 30, 2014 / 15:01

  Leuk lijstje! Ik maak ook iedere maand een nieuwe lijst met nummers op Spotify, heerlijk :)
  Deze kwam ik laatst tegen en doet het erg goed!!

  • juli 30, 2014 / 15:01

   Oh ik kan geen embedded code in een reactie plaatsen, duhhh :)
   Het is in elk geval Ella Eyre – If I Go!