SNAPSHOT DIARY: 29/7

 photo Collages5.jpg

Een verslag van Moving Day 2!


 photo Desktop46.jpg

Wake-up, wake-up! Ik begin mijn dag met mijn MacBook in bed. Interessant artikel op The Cut, Why not admit we didn’t wake up like this?  Ik kan jullie eerlijk vertellen dat ik meer hier nooit schuldig aan maak.

Ik werk vandaag niet voor Girlscene, maar ik schrijf toch een nieuwtje over het nieuwe nummer van Hilary Duff. De avond ervoor zat ik in de trein toen het nummer lekte, ik schreef zo goed als het ging een artikel er over, maar toen werd het nummer weer offline gehaald. Toen het nummer vandaag dan officieel werd uitgebracht moest ik mijn werk van de avond ervoor natuurlijk wel afmaken.

 photo Desktop46.jpg

Potje thee voor de familie, die sinds maandag weer thuis is.

Er ligt een pakketje van Sarenza bij Jumbo, dus die wil ik zo snel mogelijk ophalen. Ook maar meteen wat boodschapjes gedaan.

 photo Desktop46.jpg

Mijn schoenen van Sarenza (de Air Force One) maar meteen aangetrokken. Steken mooi af bij mijn benen hè?

En op weg naar mijn studio om te klussen. Mijn trap ligt achterin.

 photo Desktop46.jpg

Even een 360 in mijn studio, er is aardig wat werk aan de winkel.

 photo Desktop46.jpg

Eerst die lelijke stinkende gordijnen eraf en omwisselen voor een paar nieuwe van Ikea, dit zijn de simpelste gordijnen die ze hebben en bij elkaar kostte het me €19,90. Leuke prijsjes.

 photo Desktop46.jpg

Vervolgens verder met het in elkaar zetten van mijn bank en het in elkaar zetten van mijn ‘salontafel’.

Gaat al ergens op lijken, toch?

 photo Desktop46.jpg

Lunchen samen met Esther in de vensterbank met saucijzenbroodjes omdat ik nog geen borden heb en geen zin in kruimels in mijn huis.

Daarna de Expedit-kast in elkaar gezet. We gaan lekker!!!!

 photo Desktop46.jpg

Vervolgens verder met mijn bed…

En ook mijn bed staat!

 photo Desktop46.jpg

Mijn eerste meubelstuk, mijn schoenen, hahaha.

Ik heb ontdekt dat ik voor 3 euro per uur kan internetten bij mij thuis, heeeeeel sloom internet overigens. Maar goed, ik moest het toch even proberen. Ondertussen heb ik met verschillende providers gebeld en ik ben uiteindelijk toch maar voor KPN gegaan. Op 26 augustus wordt het internet als het goed is aangesloten. Dat is inderdaad nog 27 dagen. Oh my LORD!

 photo Desktop46.jpg

Ik trakteer Esther en mezelf op McDonalds. We gaan lopend naar de Mac en we eten het op een pleintje in de buurt. Heeeeeeerlijk relaxt.

 photo Desktop46.jpg

Love Den Haag.

Als ik even later thuis kom staat de barbecue aan. Ohhh oooooooh NOG meer eten. Er is op mij gerekend en dus eet ik braaf door.

 photo RecentlyUpdated150.jpg

Als ik mijn eten heb laten zakken trek ik mijn hardloopschoenen aan voor een kort rondje van 6 kilometer. De eerste twee kilometer heb ik het zwaar, daarna gaat het steeds lekkerder. Zo lekker om een rondje te lopen bij zonsondergang. Heb ik gemist in Italië.

Op dit moment probeer ik nog snel even mijn parkeervergunning aan te vragen voor mijn nieuwe woning, helaas, helaas heb ik mijn oude parkeervergunning vergeten op te zeggen en nu heb ik mijn adres gewijzigd en kan ik hem ineens niet meer opzeggen, wat betekent dat ik ook geen nieuwe aan kan vragen. Lekkkerrrrrrrrr. Morgen maar even contact opnemen met de Gemeente Den Haag want die zijn om 22.45u helaas gesloten.

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. Melanie
  juli 30, 2014 / 12:09

  O MY LORD wat een ellende met die parkeervergunningen… ;-(
  Waar laat je al je spullen (kleding en zooi, ieder mens heeft toch zooi, of ben ik de enige?) eigenlijk? Heb je nog ergens bergruimte?
  Ik vind het heel erg mooi geworden, ik gun je alle geluk van de wereld in je studio!

 2. juli 30, 2014 / 12:15

  Wat wordt je huisje al mooi!

 3. juli 30, 2014 / 12:18

  Wat ziet je huisje er al mooi uit! Ben benieuwd hoe het eruitziet als het helemaal af is. xx

 4. Nadia
  juli 30, 2014 / 12:20

  Klein maar fijn huisje!

 5. juli 30, 2014 / 12:45

  Wat irritant van je parkeervergunning!

  Maar je huisje begint al ergens op te lijken! LEUK!! :)

 6. juli 30, 2014 / 13:10

  Oeh die schoenen zijn zo gaaf! En je huisje begint er al leuk uit te zien met wat meubeltjes er in :)

 7. juli 30, 2014 / 13:15

  Oh balen van die parkeervergunning! Het ziet er verder wel uit als een nuttige dag, je studio wordt echt mooi!

 8. juli 30, 2014 / 13:44

  Ohhhh no! Die parkeer vergunning! Hopelijk is alles snel geregeld!

  Maar even over je studio: die word echt super nicee! Wens je al het geluk!

  Liefs,
  Kirsten

 9. juli 30, 2014 / 14:27

  Pfff, dat moet toch te regelen zijn met die parkeervergunning? Vast wel! Mooie inrichting heb je.

 10. juli 30, 2014 / 14:38

  Wat leuk je eigen studio, leuk om te shoppen bij Ikea. Waar laat je je spullen inderdaad? Succes met je parkeervergunning.

 11. juli 30, 2014 / 15:20

  Ondanks dat verhuizen een kakklus is is het wel heel leuk om te zien dat het mooi wordt!

 12. juli 30, 2014 / 15:24

  Wat wordt je huisje mooi! Zo dat moest gezegd worden.

  Ik lees je blog echt al een jaar of 4 maar dit is pas de eerste keer dat ik een reactie achter laat omdat ik daar normaal gesproken te lui voor ben haha.

  Heel veel succes nog met alles :-D
  Liefs Chantall

 13. juli 30, 2014 / 15:32

  Je kamer begint er echt al leuk uit te zijn! Lekker licht ook! Veel plezier en succes nog met verhuizen <3

 14. juli 30, 2014 / 16:31

  Wauw, begint er echt super leuk uit te zien!
  Ben benieuwd naar het eindresultaat

  Misschien een idee om de kast te centreren met je bed? Dan krijg je meer rust en zijn het ‘rechte lijnen’. Ideetje :)

 15. Rebecca
  juli 30, 2014 / 16:53

  Haha, als mede-Hagenaar probeer ik al een tijdje uit te zoeken waar je nou precies bent gaan wonen! Met de Mac op loopafstand en zo’n mooi parkje omringt met chique huizen in de buurt denm ik aan… Hm het Belgisch Park?

  • augustus 1, 2014 / 21:29

   Hihi…. ik ben als mede Hagenaar ook al aan het uitvogelen waar je ongeveer woont. Je hebt je McDonalds opgehaald bij de Elandstraat en opgepeuzeld op het Koningsplein zo te zien :)) Dag Buuf!

 16. juli 30, 2014 / 17:15

  Oh die kast is zo leuk, die wil ik ook al heel lang!

 17. juli 30, 2014 / 18:27

  Aah, ik ben echt benieuwd hoe het eruit ziet als je klaar bent, al denk ik wel dat het erg mooi wordt!

 18. juli 30, 2014 / 19:06

  Wauw wat gaat dat verhuizen snel bij jou. Maar goed zo is het altijd goed, beter dan dat je weeeeeken bezig bent. Je nike’s doen mij weer even wegdromen, wil ze ook zo graag, maar twijfel… Zwart of wit, aangezien wit nooit wit blijft bij mij.

 19. juli 30, 2014 / 22:16

  Wat een gedoe met die parkeervergunning. Lekker dan! Je studio krijgt al vorm, leuk! Die gordijnen van Ikea, schijnen die door of maken ze het een beetje donker? Need to know, ik zoek ook een beetje cheap ass gordijnen!

 20. Suuz
  juli 30, 2014 / 22:47

  Aaah wat leuk een snapshot van je verhuizing!!
  En het ziet er sl super uit! Ik ben gek op wit! Succes met alles nog! :-) straks als alles af is geeft dat zo’n lekker fijn en rustig gevoel! Je eigen plekje!