TUNE TUESDAY: SUMMER ’18

Het is al weer even geleden dat ik een playlist met jullie deelde. Dat wil niet zeggen dat ik geen muziek meer luister, sterker nog… ik denk dat ik nooit meer gebruik gemaakt heb van mijn Spotify abonnement dan de afgelopen maanden. Muziek maakt gewoon alles mooier :). Daarom eindelijk weer eens een lijstje met mijn favoriete hardloopnummers

Ik dacht dat ik niet kon lopen zonder muziek. Of nou ja ik wist wel dat ik het kon, maar ik wist niet dat ik er ook daadwerkelijk plezier in zou kunnen hebben. Niets blijkt minder waar. Ik loop nog steeds geen wedstrijd zonder muziek. Als ik alleen loop ga ik ook echt niet zonder muziek naar buiten, maar tijdens mijn trainingen op de baan en tijdens het inlopen met mijn trainingsmaatjes kan ik het ook heus wel even zonder muziek stellen. Hoewel ik het toch ook wel heel leuk vind als een van die trainingsmaatjes als verrassing mijn playlist aanzet door de speakers langs de baan. Dan ga ik toch nog net iets harder.

Wat er de laatste tijd uit mijn oortjes schalt tijdens het lopen? (of in de auto richting mijn trainingen toe?). Mijn favoriet op dit moment is de remix van Ocean (Martin Garrix + Khalid) door DubVision. Ik vind dat sowieso een heel lekker nummer, maar hij is eigenlijk net iets te rustig om goed op te kunnen lopen, deze remix is juist super goed om op te lopen. Sowieso loop ik graag met remixes. Coldplay’s Something Just Like This geremixed door Alesso is ook super lekker tijdens het hardlopen, evenals Alan Walker’s Stranger Things mix van Kygo. Deze nummers geven gewoon zo ontzettend veel energie.

Kygo is nog een keer in de lijst te vinden trouwens. Het nummer Born To Be Yours (samen met Imagine Dragons) mag ook niet ontbreken. Alan Walker staat ook een tweede keer in de lijst, met zijn eigen nummer Ignite. Dat nummer geeft zo ontzettend veel energie. Luister maar.

Ik hoop dat jullie de lijst met net zoveel plezier luisteren als ik, of anders er gewoon lekker een paar nummers uitjatten voor je eigen afspeellijst. 

Heb jij nog nummers die ik aan mijn lijst voor deze zomer toe moet voegen?

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Heidi
  juli 25, 2018 / 15:04

  Vanochtend met je playlist lekker rondje gelopen! Heerlijk!

 2. juli 25, 2018 / 22:09

  Goeie playlist.
  Mijn zomerliedje van het moment is loving caliber met faster car!

 3. augustus 6, 2018 / 12:13

  Jaaa leuk, weer een afspeellijstje! Ik volg je ook gewoon op Spotify maar realiseerde me toen ik dit las dat ik het toch juist leuk vind als je zelf wat context bij je lijstjes geeft.