TUNE TUESDAY: September

 photo IMG_1355.png

Is het alweer september? Ja, het is alweer september.. damn. Time flies. En dat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuw afspeellijstje. Met daarin dit keer een aantal nummers die ik inmiddels zo vaak heb geluisterd dat ik ze van achter naar voren mee kan zingen. Oeps.

De nummers die ik inmiddels van achter naar voren mee kan zingen? Birdy’s ‘Let it al go’ en Loreen’s ‘I’m in it with you’. Maar de rest ken ik inmiddels ook wel van binnen en van buiten. En ik denk mijn onderbuurman ook wel, ach als hij ’s avonds boemskiboemski muziek kan luisteren, mag ik af en toe ook wel eens mijn MacBook wat harder zetten toch? Dat dreunt in ieder geval niet zo door als dat geboem van hem… ik zeg nu eigenlijk wel hem, maar misschien is het wel een vrouw… misschien moet ik me een keer netjes voorstellen, dat is misschien ook wel zo aardig? Kan ik meteen eventjes een stille hint geven over dat het zo gehorig is hier ;-).

Dit is alweer mijn dertiende maandelijkse afspeellijst. Het is zo leuk om deze lijst met mijn eerste lijstje te vergelijken. Veel nummers die ik toen luisterde, luister ik nu nog steeds. Zoals Sia’s ‘Elastic Heart’, Coldplay’s ‘A Sky full of Stars’ en London Grammar’s ‘Strong’. Het leukst is natuurlijk als je dit jaren lang doet en over tien jaar kunt terugzien waar je nu naar luisterde.. dan is het wel hopen dat Spotify tegen die tijd nog bestaat en dat dan nog niet alle artiesten zijn weggelopen omdat ze vinden dat ze niet eerlijk beloond worden (waar ik stiekem ook wel een beetje kan inkomen.. maar goed, het werkt te fijn om op te zeggen).

HAPPY SEPTEMBER & HAPPY LISTENING!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. september 1, 2015 / 17:13

  Ik denk dat je perongeluk de verkeerde playlist in het artikel hebt geplaatst ;) Maar, Loreen’s nummer is inderdaad geweldig! Staat hier ook al op repeat.

 2. september 1, 2015 / 17:16

  Fijn, ik was nog op zoek naar wat nieuwe nummers voor mijn september playlist!

 3. september 1, 2015 / 17:34

  Ik denk ook dat je september van vorig jaar geplaatst hebt, maar dat lijstje gaat er bij mij ook nog wel in hoor!

 4. Ilse
  september 1, 2015 / 19:22

  Ik heb hem een paar dagen geleden al geluisterd, fijne playlist zeg! :)

 5. september 1, 2015 / 20:39

  Ik heb afgelopen maand het nummer van Loreen via jouw playlist onntdekt. Heerlijk. Keep them coming! Zelf luister ik op dit moment heel graag naar Locked away van R City & Adam Levine, Let it go van James bay, Flashlight van Jessie J en Only Love van Shaggy! <3

 6. september 2, 2015 / 01:50

  Toffe songs!

 7. september 3, 2015 / 16:04

  Dit is inderdaad september 2014, ook leuk hoor :P Herinnert me er wel aan dat Stay High en het nieuwste album van Maroon 5 ook alweer een jaar oud zijn, dat gaat behoorlijk snel eigenlijk.