SNAPSHOT DIARY: 1/9

 photo Collages57.jpg


 photo Desktop1360.jpg

Goedemorgen ik wil dus douchen maar….. mijn kraan wordt niet warm. Gewoon niet. Na een kwartier is ‘ie nog steeds steenkoud. Wat nu… ik kan mijn dag echt niet zonder douche en haren wassen beginnen.

Ok… dat was VRESELIJK koud. Ik heb echt staan huppelen onder de douche en naar adem happen want jeuzus wat was dat koud. Not amused.

 photo Desktop1360.jpg

Ik heb eh… foe yong hai als ontbijt gegeten (ik weet het… zeg maar niets) en vind nog een Nakd reep in mijn koelkast. Ik heb om tien uur namelijk alweer honger. Geen trek, echt honger, weet je wel met zo’n rommelende maag. Het kan gewoon.

Time to blog!

 photo Desktop1360.jpg

Ik vond het wel weer eens tijd voor een selfie… en voor mijn Chinese mie waar ik gisteravond al de helft van opgegeten heb. Het is nu half twaalf en ik heb alweer honger… what’s up with me? Ik heb de hele zomer amper honger gehad maar nu is mijn honger niet te stillen.

 photo Desktop1360.jpg

Weet je wat ik altijd doe als ik het druk heb? Dan ga ik naar de stad… want dat is logisch. Ik ben Aranka nog steeds heel erg dankbaar want die gaf me een paar maanden geleden een nieuwe OV-chipkaart, nadat ik mijn eigen ben kwijt geraakt. Ik weet eigenlijk niet of ik deze mocht houden? Maar ik heb hem in ieder geval nog steeds. Dus Aranka als je hem zoekt, ik gebruik hem nu!

Thanks Tommy Hilfiger…

 photo Desktop1360.jpg

Topjes scoren bij H&M.

Ik heb ALWEER honger! Bij de Aziatische supermarkt haal ik een pasteitje met rund, lekker vet…

 photo Desktop1360.jpg

En ik haal ook deze kipgehaktballetjes, die eigenlijk meer gewoon op mini frikadellen lijken.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe pyjamabroekje van Love Stories? Ze verkopen LS nu ook bij de Bijenkorf. Fan!

 photo Desktop1360.jpg

Home sweet home. Na het schrijven van een advertorial (donderdag online waarschijnlijk!) en een paar zakelijke telefoontjes, maak ik me klaar voor het Runnersworld blog-event. Hij stond al twee maanden in mijn agenda, ik besloot gisteren toch maar niet te gaan (deadlines), maar toen werd me vandaag via de mail nogmaals gevraagd of ik kwam en ja dan ben ik ineens een hele slechte nee-zegger.. zeker als ik wel tijd maak om naar de stad te gaan. Dan maar wat minder slaap vannacht.

 photo Desktop1360.jpg

Ik ben een uurtje later dan de rest (ik had het druk zei ik toch – en die spits) maar ik ben net op tijd voor de presentatie van Garmin en daarna ook Sketchers.

Oh en ik ben ook op tijd voor het eten. Vandaag ga ik 35 kilometer lopen (als jullie dit lezen ben ik als het goed is net klaar) dus een bordje pasta kan ik wel gebruiken.

 photo Desktop1360.jpg

En we gaan weer verder met presentaties, gezellig met Francien !

En kijk eens wie daar is, Susan Kuijken, de nummer 8 van de wereld op de 5 kilometer. Vers uit Beijing.

 photo Desktop1360.jpg

En dan begint de uitreiking van hardloopblog van het jaar. Ik ben niet de grote winnaar, dat is Francien (natuurlijk!!!) maar ik ben wel mooi runner-up, net als Laura! Wanneer de jury haar verhaal begint over mijn blog weet ik meteen al dat het over mij gaat. “We kunnen al meer dan een decennium van jouw blogs genieten …. ” Hahaha, ok… eh ja er zijn er niet veel over wie dat kan gaan.

Ik ben het gisteren op Instagram helemaal vergeten te zeggen, maar jullie onwijs bedankt voor je stemmen. De keuze werd gebaseerd op het aantal stemmen en het oordeel van de vakjury, zonder jullie had ik dus niet die mooie woorden naar mijn hoofd geslingerd gekregen. Oh en ik heb een heel mooi nieuw Garminhorloge gekregen als prijs.

 photo Desktop1360.jpg

En die leuke Susan Kuijken zegt ook nog eens dat ze GirlsLove2Run en Annemerel.com leest. Hoe cool?

Om half twaalf ben ik eindelijk – na een freaking file op de A4 om half elf!!! – thuis. Veel te laat. En ik kan natuurlijk ook niet meteen slapen, ik zie het zelfs één uur worden. Damn… en mijn wekker gaat om half zeven voor mijn lange duurloop van 35 kilometer. Dat wordt lachen. Gelukkig kan ik om twaalf uur nog echt lachen ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. september 2, 2015 / 12:06

  Gefeliciteerd! En ik zag net al dat je de 35K overleefd hebt. Petje af, topper!

 2. september 2, 2015 / 12:09

  Gaaf dat jullie zo in het zonnetje zijn gezet. Alledrie toppers!

  Wakker worden met koud water, yikes. Misschien ligt het aan je boiler? Bijvullen?

 3. september 2, 2015 / 12:17

  super leuk! Behalve natuurlijk het koude water…:(

 4. september 2, 2015 / 12:23

  Runner-up is natuurlijk ook een hele mooie prestatie!

 5. Nadia
  september 2, 2015 / 12:36

  Knap dat je met ijskoud water toch hebt gedoucht!

 6. september 2, 2015 / 12:49

  Topper net zoals Laura een terechte Runner up! Ik zag dat je je duurloop had overleeft op Instagram. Echt heel knap! Ik kan het niet (sowieso 35kilometer lopen kan ik nog niet) maar na een nacht slecht slapen kan ik het ook niet.

 7. september 2, 2015 / 12:51

  Eindelijk zag ik je dan eens in het echt!! Meer dan terecht een “runners” up Annemerel dik verdiend

 8. september 2, 2015 / 13:15

  Gefeliciteerd met de runner-up prijs! Dat had je toch niet willen missen! :)

 9. Tessa
  september 2, 2015 / 13:22

  Yes, zijn onze stemmen niet voor niks geweest.. Gefeliciteerd met je runner’s up prijs!
  En die 35km heb je ook alweer in de pocket. Je gaat super!

 10. september 2, 2015 / 13:29

  Gefeliciteerd! Toch leuk dat je bent geweest!

 11. Ilse
  september 2, 2015 / 13:45

  Congrats met je runner-up prijs want je hebt hem zeker verdiend! Beetje balen van die koude douche maar verder wel weer een leuke dag zo te zien!

 12. september 2, 2015 / 13:48

  Wat een heerlijke maar lange dag..En weer heerlijk ontbeten, goed bezig met je warme afhaalmaaltijden van de vorige avond :-p! Je duurloop zit er alweer op en je hebt het hartstikke goed gedaan., Morgen zal ik er wel meer over lezen :-)!

 13. september 2, 2015 / 14:06

  Ik ben benieuwd hoe je loop is gegaan vanmorgen. Ik zag dat je het moeilijk had op instagram. Wel ontzettend leuk dat je runner up bent geworden. Gefeliciteerd!

 14. september 2, 2015 / 16:52

  Leuke foto’s en tof dat je runner up bent geworden. Van harte ^^

 15. september 2, 2015 / 17:03

  Gefeliciteerd!

 16. september 2, 2015 / 17:10

  Ontzettend gaaf! Gefeliciteerd! En de dag beginnen met zo’n douche..brrr meeeeh!

 17. Desiree
  september 2, 2015 / 19:14

  Jeeeej zo verdiend!!

 18. september 2, 2015 / 19:38

  Lekker veel eten die dag haha! :)

 19. september 2, 2015 / 20:25

  Oooh een koude douche is zó erg om je dag mee te beginnen! Ik vind je nieuwe broekje leuk (die outfit naar het event ook trouwens) en toch goed dat je nog gegaan bent als je ook daadwerkelijk iets gewonnen hebt, haha. Die energie ’s nachts na iets tofs is wel herkenbaar, dan is slapen gewoon totaal niet aan de orde. Vind je haar nu trouwens zooo mooi!

 20. Celine
  september 2, 2015 / 20:27

  Gefeliciteerd! iK heb ook op je gestemd!

 21. september 2, 2015 / 20:40

  Bikkel hoor, ik doe je het niet na! Maar toch leuk om bij dat event aanwezig te zijn geweest.

 22. september 4, 2015 / 17:03

  Jammer dat je niet hebt gewonnen… maar toch een mooi resultaat!