SNAPSHOT DIARY: 31/8

 photo Recently Updated80.jpg


 photo Recently Updated80.jpg

Good morning! Ik heb een drukke maandag voor de boeg. Eerst heb ik een interview voor Metro in Amsterdam Zuid, daarna heb ik een shoot voor Aperol Spritz voor een samenwerking die als het goed is eind volgende week online komt.

Maar eerst even het verkeer trotseren. Omdat ik nooit weet hoe druk het op de weg zal zijn in de spits, ga ik een uur eerder van huis dan dat mijn navigatie het aangeeft. Ik heb vandaag gewoon tijd om te laat te komen.

 photo Recently Updated80.jpg

Fileleed, maar hé ik ben waarschijnlijk toch ruim op tijd, ik ben ZO vroeg van huis gegaan.

Zoals ik al voorspeld had, een half uur te vroeg bij Mech, het restaurant waar ik mijn interview heb. Ok, tijd voor koffie en even wat mail en andere werkzaamheden doen.

 photo Recently Updated80.jpg

Met wie zou ik een interview gehad hebben… in de verte zie je ze fietsen!!

Ook veel te vroeg op mijn volgende afspraak, de shoot voor Aperol Spritz. Ik had vanmorgen alleen twee gekookte eitjes dus ik heb nu redelijk honger. Gelukkig heb ik nog een gezonde reep in mijn auto liggen. Ik lijk zo ondertussen wel spokesperson voor deze repen, maar dat ben ik (nog) niet… maar ja wat niet is kan nog komen natuurlijk. Ik bedoel, door HEEL ERG VEEL Aperol Spritz te drinken ben ik nu ook benaderd door Aperol Spritz voor deze samenwerking.

 photo Recently Updated80.jpg

Make-up mag ik zelf doen vandaag… hoop dat mijn BB-cream genoeg is voor al die filmlampen.

Licht checken, okselhaar (of het gebrek daaraan) checken.

 photo Recently Updated80.jpg

Het schieten van een video is hard werken. Dat wist ik eigenlijk al na het opnemen van de video’s voor Fjällräven, maar ik was het weer even een soort van vergeten. Ik heb een stuk meer respect voor acteurs die dit dagelijks doen,want twintig keer hetzelfde zeggen is best heftig. Ok.. maar misschien hoeven zij het geen twintig keer te zeggen omdat ze beter zijn dan ik.. dat kan natuurlijk ook.

Mijn tegenspeler van vandaag, Luciano de Italiaan!

 photo Recently Updated80.jpg

Waaaachten :)

Hier moest ik heel natuurlijk op een Aperol Spritz Vespa rijden. Hahaha, job well done An!

 photo Recently Updated80.jpg

Gelukkig mag er uiteindelijk ook Aperol Spritz gedronken worden! Eén glaasje maar, want ik moet nog naar Den Haag rijden!

 photo Recently Updated80.jpg

Home sweet home, ik heb even Chinees besteld en mag dit zelf ophalen, gelukkig is het nog niet eens een heel nummer van Taylor Swift lopen ;-).

In bed eet ik mijn eten en ondertussen schrijf ik een artikel dat écht die avond af moet.

 photo Recently Updated80.jpg

Daarna trakteer ik mezelf op de VMA’s. Ik heb vandaag helemaal geen tijd gehad om alles te lezen over de show dus ik was daadwerkelijk verrast toen Taylor ineens op het podium stond met Nicki Minaj.

Ohhhh en damn.. die speech van Kanye. Ik had echt de intentie om hem helemaal te bekijken, maar halverwege trok ik het echt niet meer.. het duurde zo lang en die awkward stiltes, ik trok het niet helemaal.

En toen was het alweer tijd om mijn MacBook weg te leggen, nog één kopje thee te drinken en mijn ogen te sluiten. Dagen gaan echt te snel en ik heb nog zoveel te doen voordat ik vrijdag weg kan!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. september 1, 2015 / 12:09

  Haha, das nog eens een fijne manier om een samenwerking binnen te halen.. ;-) Cheers!

 2. september 1, 2015 / 12:17

  Wat tof dat je een samenwerking met Aperol Spritz hebt! Wie weet komt er ook nog een keer eentje voorbij voor je gezonde repen :)

 3. Julia
  september 1, 2015 / 12:20

  Haha die foto van jou op die Vespa, geweldig! Wat leuk dat je nu een samenwerking met Aperol Spritz hebt! Veel succes met alle dingen die je nog moet doen voor je vrijdag weggaat!

 4. september 1, 2015 / 12:30

  Tof zeg dat je met Aperol Spritz mag samenwerken. Maar ze konden er ook niet meer om heen natuurlijk haha ;)

 5. september 1, 2015 / 12:35

  Tof die samenwerking! Ben benieuwd naar het uiteindelijke filmpje. En oh, die VMA’s waren één en al verschrikking, al sloeg Kanye West alles, ja.

 6. september 1, 2015 / 12:38

  wat zie je er goed uit in dat jurkje!

 7. september 1, 2015 / 12:50

  Gaaf dat je als die hard Aperol fan een samenwerking bent aangegaan. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

 8. Amber
  september 1, 2015 / 12:54

  Super leuk je samenwerking met aperol spritz haha. Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gedronken.. moet er toch maar eens van komen binnekort! Ja die speech van Kanye.. Heb er al zoveel over gehoord en wordt gewoon al een beetje agressief bij het idee van het luisteren naar Kanye met zijn grootheidswaanzin. haha.

 9. september 1, 2015 / 13:19

  Tof zo’n samenwerking! Zo zie je maar :) Je make-up zag er mooi uit. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

 10. Ilse
  september 1, 2015 / 13:29

  Toffe dag zo met dat interview en die samenwerking. :)
  Heel veel succes met alles de komende dagen.

 11. Nadia
  september 1, 2015 / 13:36

  Hoe cool dat Aperol je benaderd heeft, haha!

 12. Michelle
  september 1, 2015 / 13:41

  Super leuk dat je benaderd benr voor een samenwerking met Aperol Spritz! Mocht je ooit weer eens in Milaan zijn neem ik je mee voor een aperitivo bij Terazza Aperol bij de Duomo! :)

 13. september 1, 2015 / 15:27

  Wat leuk dat je een samenwerking hebt met Aperol Spritz… ze hadden natuurlijk ook geen beter persoon kunnen kiezen! :)

 14. september 1, 2015 / 15:41

  Het werd maar eens tijd dat Aperol een samenwerking met jou aanging, haha. Ik heb zelf deze voormiddag de VMA’s gekeken en met véél moeite heel die speech uitgezeten. Ik vond Miley trouwens ook bloedirrittant, maar de performances waren wel leuk :)

 15. september 1, 2015 / 15:59

  Zulke samenwerkingen zijn natuurlijk top, congrats! Is vast iets moois geworden, ben benieuwd!

 16. september 1, 2015 / 16:21

  Haha, wat leuk dat je een samenwerking met Aperol hebt! :-D

 17. september 1, 2015 / 16:27

  Die samenwerking met Aperol is echt leuk haha! Leuk jurkje had je ook aan, je huid ziet er ook wel goed uit (of had je al iets van BB cream op naar je eerste afspraak? Maar dan nog steeds hoor).

 18. september 1, 2015 / 16:39

  Leuke samenwerking haha! Past echt helemaal bij je

 19. september 1, 2015 / 16:47

  Super leuk! Wat ben je toch mooi :)

 20. september 1, 2015 / 17:18

  Zo leuk dat ze je benaderd hebben! Het is altijd fijn om leuke samenwerkingen te doen met merken waar je ècht een goede band mee hebt. Dat zijn de allerleukste samenwerkingen en meestal ook de meest succesvolle.

 21. september 1, 2015 / 18:09

  Aaaah je bent dus toch benaderd door Aperol, kan bijna niet anders met al die foto’s van je. Heerlijk drankje!

 22. september 1, 2015 / 18:20

  Zo bizar dat je door Aperol benaderd bent! Als er iemand voor geschikt is, ben jij het wel ;-)

 23. september 1, 2015 / 19:21

  Wat een heerlijke dag en wat een leuke samenwerking! Dat jurkje staat je onwijs goed zeg!

 24. september 1, 2015 / 20:47

  Super leuk dat je een samenwerking hebt gedaan meot Aperol Spritz! Proost :D

 25. Elke
  september 1, 2015 / 20:50

  Haha, zo leuk hoe die online wereld werkt, dat je nu met Aperol samen mag werken! Ze konden echt geen beter icoon voor hun drankjes bedenken, jij schrijft er altijd zo enthousiast over! En wat een mooi jurkje heb je aan voor die shoot, heb die al vaker voorbij zien komen en steeds denk ik; wow! Staat echt heel mooi.

 26. september 1, 2015 / 21:21

  Leuk die samenwerking, ben benieuwd!
  Heb de VMA’S helemaal gemist eerlijk gezegd, haha.

 27. september 1, 2015 / 22:41

  Aah wat een heerlijke samenwerking heb je binnen gesleept! Wauw! Leuk om weer zo’n dagje in foto’s te zien! Blijft leuk.