TUNE TUESDAY: October

 photo IMG_0374.jpg

Het is oktober en dat betekent tijd voor een nieuwe afspeellijst. Afgelopen maand kwamen een aantal van mijn favoriete artiesten weer met nieuwe nummers en daar heb ik vanzelfsprekend veelvuldig naar geluisterd. Sinds ik mijn nieuwe Bose QC35 heb luister ik trouwens echt de hele dag muziek. Van het moment dat ik wakker word tot het moment dat ik ga slapen. Zo fijn dat ik dat ding gewoon op mijn hoofd kan zitten en mijn muziek gewoon op mijn MacBook of iPhone kan laten spelen. Nu zie ik ook ineens het voordeel in van wonen op 35 vierkante meter, want in mijn hele huis heb ik altijd bereik. Ideaal.

Favorieten afgelopen maand waren het nieuwe nummer van Sia en Kendrick Lamar ‘The Greatest’ en OneRepublic’s Future Look Good. Die laatste brengen later deze week hun nieuwe album uit. Kan niet wachten. Jammer dat ik hem niet in het vliegtuig richting Chicago al kan luisteren, maar dan heb ik wat voor de terugvlucht.

Een album waar ik ook naar uit kijk is het nieuwe album van The Weeknd dat hij afgelopen maand heeft aangekondigd. Zijn nieuwe nummer Starboy is echt weer een heel erg lekker nummer. Oh en weet je wat ook zo’n lekker nummer is ‘Home is just a state of mind’ van Rod Ladgrove. Ik deelde dit nummer een paar weken geleden via Spotify op Twitter en kreeg zelfs een Retweet + Mention van Rod himself. Onthoud dit mensen, mocht Rod ooit een superster worden, hij twitterde mij toen hij 3000 volgers had en zijn nummer nog geen 100.000 keer was afgespeeld op Spotify ;-).

Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment? Is er nog iets dat ik last minute aan mijn Chicago Playlist toe moet voegen. Hoeft niet perse een hardloonummer te zijn, moet in het vliegtuig ook genoeg leuke muziek hebben om naar te luisteren. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. oktober 4, 2016 / 18:21

  Ik heb momenteel Hurts van Emeli Sandé en Do I Ever van Kensington enorm vaak aan staan :)

 2. Petra
  oktober 4, 2016 / 19:13

  Mocht je vroeger fangirl zijn geweest; Busted heeft zo’n 10 jaar na Year 3000 een nieuw nummer uitgebracht: on what you’re on :)

 3. Vera
  oktober 4, 2016 / 22:29

  Een beetje jeugdsentiment, maar Colbie Caillat komt over een aantal dagen weer met en nieuw album! Ik was altijd mega fan van Bubbly en Realize enzo, dus ik kijk er erg naar uit :) Heel wat anders dan waar je normaal naar luistert, maar misschien vind je het wat!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 5, 2016 / 11:06

   Ahhhh thanks voor de tip, ga er eens naar luisteren!

 4. oktober 5, 2016 / 09:28

  Bij mij blijft het heel hetzelfde eigenlijk: 90% van de tijd staat er Papa Roach op :-)

 5. oktober 5, 2016 / 10:40

  Ik zie echt heeel erg uit naar de nieuwe OneRepublic en vooral naar een eventuele tour want ik wil ze per se een keer live zien haha. Moest even wennen aan Grouplove’s nieuwe nummer, maar uiteindelijk kan ik die ook wel waarderen :)

 6. Hanneke
  oktober 5, 2016 / 11:52

  “The greatest” van Sia staat op repeat, zeker wanneer ik over de Zevenheuvelenweg ren: “I see another mountain to climb, I got stamina!” Bedankt trouwens voor je eerdere afspeellijsten, ik maak er graag gebruik van tijdens het hardlopen!

 7. oktober 5, 2016 / 21:08

  Ludovico Enaudi

 8. Ilse
  oktober 6, 2016 / 21:33

  Ik luister vooral jouw EDM playlist en de nummers die uit het programma songs of life komen!