SNAPSHOT DIARY: 3/10

 photo Recently Updated258.jpg


 photo Desktop3042.jpg

Goedemorgen ik weet niet hoe het komt dat mijn bakje zo vol zit met mijn açai mix, maar ik denk dat ik van alles een klein beetje te veel heb gebruikt. Dan maar geen toppings.

Klaar om mijn video van afgelopen week te editten.  Koptelefoon op, beelden in iMovie inladen en ik ben even een paar uur afgesloten van de wereld.

 photo Desktop3042.jpg

Edit edit edit…

OK… dit zou echt de perfecte clickbait thumb zijn geweest voor mijn vlog. Titel van mijn video zou dan zijn geweest ‘CREDITCARD DOORKNIPPEN’. En dan zouden jullie allemaal denken OMG Annemerel heeft financiële problemen laten we deze vlog bekijken en dan komen jullie er achter dat de enige reden waarom ik mijn kaart doorknip is dat ik een nieuwe gekregen heb. Maar dan had ik wel al die views gehad. Maar goed, ik kan het toch nog niet over mijn hart verkrijgen.

 photo Desktop3042.jpg

Gisteren heb ik in Antwerpen een nieuw truitje gekocht bij ZARA, die moet ik natuurlijk meteen aan vandaag, zoals dat altijd gaat met nieuwe kleding. Dus zit ik vandaag helemaal opgedirkt achter mijn keukentafel, terwijl ik geen enkele afspraak buiten de deur heb.

Coldplay komt volgend jaar zomer weer naar Europa voor een aantal concerten. Helaas zit Nederland hier nog niet tussen. Wellicht beter voor mijn portemonnee, maar zou toch wel graag gaan eigenlijk… Milaan 3 juli?

 photo Desktop3042.jpg

Even kijken waar mijn hotel precies zit in Chicago en hoe ver dat bij Nike verwijderd zit… Oh fantastisch, het ligt praktisch naast elkaar. Misschien had ik beter ook mijn nieuwe creditcard door kunnen knippen.

Mijn tong is weer lekker rood trouwens, ik ben weer op een bietensap dieet overgegaan. Baat het niet dan schaadt het niet, toch? (voor degenen die niet weten waarom ik bietensap drink, het zou er voor zorgen dat er meer rode bloedlichaampjes in je lichaam worden aangemaakt en daardoor zou je het tijdens een marathon langer vol moeten kunnen houden).

 photo Desktop3042.jpg

Mijn lunch bestaat uit een avocado en vijf rijstwafels.

Ik vlieg donderdag pas naar Chicago maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorbereiden. Ik ben in mijn hoofd zoveel met Chicago bezig dat ik nu alvast maar begin met het inpakken van mijn koffer. Of nou ja, mijn koffer ligt er en er zitten een aantal dingetjes in. Het echte inpakken moet nog gebeuren.

 photo Desktop3042.jpg

Mijn acne treatment is op en ik baal echt van drie puistjes. Ik weet dat tandpasta niet heel goed is voor je huid, maar het zorgt er wel voor dat het puistje een beetje wordt uitgedroogd en ik ben nu heel erg van de quick fix, dus zit ik met drie stippen tandpasta op mijn kin.

Pasta met tonijn als avondeten.

 photo Desktop3042.jpg

Ik had beter iets meer pasta kunnen eten want nu heb ik nog trek en nu wil ik Doritos en die heb ik natuurlijk niet in huis (zelfbescherming) maar ja er zit wel een avondwinkel bij mij om de hoek dus ja die zak Doritos is zo gehaald..

En die is ook zo leeg. Oeps.

 photo Desktop3042.jpg

Deze massage olie van Weleda met Arnica is mijn grootste vriend de afgelopen dagen. Als je geen man hebt om je te masseren, dan moet je het zelf maar doen, toch?

Ik sluit de avond af met de film ‘Win a date with Tad Hamilton’ een van de laatste chickflicks uit de begin jaren 2000 die ik niet gezien heb. Hij is onder andere met Kate Bosworth, Ginnifer Goodwin, Josh Duhamel en Topher Grace, allemaal acteurs die hierna best wel een grote naam hebben gekregen. En de soundtrack is heerlijk early 2000’s. Van het verhaal zelf heb ik niet heel veel meegekregen, want het kon me niet ontzettend boeien, maar ja het was een leuke maandagavond besteding.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Tessa
  oktober 4, 2016 / 16:00

  OMG Coldplay! Heb vriendlief al geappt dat ik naar Brussel wil ;-)
  Chicago komt nu echt zo dichtbij! Vind het echt onwijs spannend voor je. Kunnen we je ook weer volgen via een app net als vorig jaar in Berlijn?

 2. oktober 5, 2016 / 06:47

  Leuke foto’s!

 3. oktober 5, 2016 / 10:44

  Haha ik kan het eerlijk gezegd goed waarderen dat je geen gebruik gemaakt hebt van die clickbait. Zag net ergens inderdaad die concertaankondigingen van Coldplay ook alweer voorbij komen, nice dat ze gewoon nog een keer gaan touren! En super spannend dat de marathon zo dichtbij komt ondertussen.

 4. Ilse
  oktober 6, 2016 / 21:30

  Ja Coldplay! Ik heb mijn moeder al ge-appt! En leuk zeg die Nike store tegenover je hotel!