SNAPSHOT DIARY: 4/10

 photo Recently Updated259.jpg

 photo Desktop3050.jpg

Goedemorgen! Een na laatste dagje voor Chicago, laatste echte dagje thuis, want morgen (vandaag dus) ga ik naar Antwerpen voor Justin Bieber met Roos. Super veel zin in, maar betekent nu ook dat ik iets harder door moet werken. Na dit ontbijtje ben ik snel naar de fysio vertrokken die mijn laatste ‘pijntjes’ behandelde, was zo gehaast dat ik geen foto’s maakte.

Maar toen ik terug kwam…. had ik eindelijk tijd om het weer in Chicago voor komend weekend te checken. Mijn god… donderdag 27 graden, zondag 15 graden met een minimum van 5. Oeps, ik loop al om half acht en het shirtje dat ik voor de marathon heb is alles behalve warm.

 photo Desktop3051.jpg

Vandaag ga ik in hardloopkleding door het leven, ik ‘moet’ namelijk hardlopen vandaag en als ik die kleding alvast aantrek is het makkelijker om straks daadwerkelijk te gaan. Maar voordat het zover is moet ik eerst nog mijn koffer verder inpakken van mezelf.

Schiet al best wel op he? Als in: hij raakt al aardig vol. Dat is goed, hoe voller mijn koffer hoe minder ik op de terugweg mee kan nemen, hoe minder geld ik uit kan geven.

 photo Desktop3052.jpg

Jaaaaa mijn shirt voor de marathon is er! TUI / Holland Runner heeft (mijn favoriete) shirt van Nike geregeld met daarop het logo van TUI (natuurlijk) maar ook mijn eigen hashtag #annemerelrunschicago en @annemerelcom. Ik hoop zo dat het warm genoeg is om hem te dragen.

 photo Desktop3053.jpg

Mijn lunch is een beetje karig, maar goed ik heb net ook al een halve zak kruidnoten gegeten dus ik doe het er maar me.

De nieuwe Jogha collectie is weer zo mooi!!! Ik mag van Aranka een mooi setje uitzoeken en ik kan gewoon niet kiezen. Ik ben uiteindelijk voor de bordeaux collectie gegaan en heb een legging, sport beha, jasje en longsleeve gekozen. Heel benieuwd hoe het zal staan. Zo trots ook op Aranka, die in nog geen twee jaar vier collecties uitbracht. Als Jogha-klant krijg je er waarschijnlijk niet heel veel van mee, maar bij het hebben van een collectie komt veel meer kijken dan het ontwerpen en verkopen. Droomde ik vroeger nog wel eens over een eigen (sport)lijn, die droom heb ik inmiddels wel laten varen. Denk niet dat mijn hart dat overleeft.

 photo Desktop3054.jpg

Eindelijk tijd om hard te lopen. Het gaat best lekker, ook al gaat het de afgelopen weken niet zo lekker in mijn trainingen. Maar goed, dat hoort allemaal bij de taper-periode. Ik loop nooit fantastisch de weken voor een marathon. Vind dit nieuwe rode shirt van Adidas heel fijn, ook al is het nu nog een beetje te warm, hou van deze kleur.

 photo Desktop3055.jpg

Na mijn looptraining doe ik nog even wat oefeningen. Nu niet allemaal een koor ‘oooh wat goed ik wilde dat ik wat meer van jou discipline had’, want eh… dit heb ik dus al weken niet gedaan en ik baal hier stiekem wel een beetje van. Ik denk dat ik mezelf een hoop ellende had kunnen besparen als ik wat meer aan mijn lijf gedacht had de afgelopen weken. Ik nam veel rust, at relatief gezond, maar deed daarnaast ook geen spierversterkende oefeningen. Niet zo slim.

 photo Desktop3056.jpg

Eindelijk is het zover, carb-loading season! Na het hardlopen liep ik langs mijn favoriete pizzeria (op de Valeriusstraat in Den Haag) en ik dacht… OH daar heb ik zin in. Dus bestelde ik vanavond een heerlijke pizza met ham en champignons.

En ik keek weer eens een fijne film, in het kader van ‘rust en ontspanning’.

 photo Desktop3057.jpg

Dit keer was het de beurt aan Bridget Jones The Edge of Reason. Afgelopen week zag ik twee keer Bridget Jones’s Baby, ik zag de eerste Bridget Jones film en nu vond ik het tijd voor de tweede film. Ik denk dat dit mijn minst favoriete BJ-film is, maar een minst-favoriete-BJ-film is altijd nog beter dan HEEL veel andere films.

En toen de film afgelopen was besloot ik alvast een kijkje te nemen op de website van Tiffany’s. Na de marathon is het – als het goed is – weer zover, dan mag ik een sieraad bij Tiffany’s als aandenken uitzoeken. Ik twijfel nu alleen nog een beetje tussen een armband en een ketting. Ik denk dat het een armband gaat worden…

En met Tiffany’s in mijn hoofd sluit ik mijn laptop en mijn ogen. Slaap lekker!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Krista
  oktober 5, 2016 / 12:04

  Misschien een tip voor Chicago, armstukken? Ik liep vorig jaar in Eindhoven ook in kort broekje en hemdje, bij de start was het net boven het vriespunt maar vond het wel heel lekker dat ik niet teveel aanhad uiteindelijk. Die armstukken kun je altijd naar beneden schuiven als het te warm wordt.

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 7, 2016 / 11:47

   Ja ik ben niet zo bang voor mijn armen, meer voor de kou op mijn borst (kou slaat vaak op mijn longen) maar we gaan het zien.

 2. nettelie
  oktober 5, 2016 / 12:07

  Oooohhh, ik vind de tweede Bridget Jones juist wel supergrappig en -leuk! (Maar ik vind ze alle drie echt geweldig.) Als ze die zwangerschapstest gaat kopen… tranen van het lachen, elke keer weer.

  Ik wou dat ik een excuus had voor carb-loading season. Ik eet me nl. ook suf aan pasta en pizza, maar ik loop overmorgen helaas geen marathon :’) Alvast heel veel succes! En groetjes aan de Biebs!

 3. oktober 5, 2016 / 12:31

  Oh zo spannend! Ik volg je trouw maar de komende dagen nog iets trouwer (of zoiets hahaha).

  Enjoy erna toe leven is ook superleuk!

 4. Stephanie
  oktober 5, 2016 / 13:34

  Waarom mag je als het goed is een nieuw sieraad van tiffanys uitzoeken? Wil je daarvoor een bepaalde prestatie neerzetten? Of krijg je hem als cadeau? Ze hebben hele mooie armbanden ook met een open hartje

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 7, 2016 / 11:45

   Nou als ik helemaal niet blij ben met het resultaat heb ik zoiets van… moet dat dan beloond worden?

 5. Vera
  oktober 5, 2016 / 13:39

  Slapen met Tiffany’s in je hoofd, altijd goed! Ik ben erg benieuwd welk sieraad je uitkiest :)

 6. Lianda
  oktober 5, 2016 / 13:57

  Ah echt jouw foto’s altijd. <3
  Hihi.

 7. oktober 5, 2016 / 20:57

  Alvast heel veel succes in Chicago!

 8. Ilse
  oktober 6, 2016 / 21:47

  Ben benieuwd wat je kiest!

 9. oktober 7, 2016 / 06:48

  Leuke foto’s!