TUNE TUESDAY: November

 photo IMG_9443.jpg

Is het écht al november? Ik ben net een langspeelplaat die vast hangt want ik zeg dit iedere maand, maar mijn god waar blijft de tijd. Ik kan me 1 januari nog zo goed herinneren, vandaag precies 10 maanden geleden, ik ging om half tien naar buiten om 20 kilometer hard te lopen en ik had het nummer Bouncybob van Martin Garrix (dat een dag ervoor was uitgekomen) op repeat. En nu is het dus alweer november en is het over 2 maanden alweer 1 januari. DAMN. Tijd, wat doe je?

Deze maand in de afspeellijst? Een nummer van een van mijn favoriete ‘nieuwe’ acts van 2016, The Chainsmokers. Ze zijn natuurlijk helemaal niet nieuw, maar 2016 is wel het jaar waarin ik ze ‘ontdekt’ heb. Ontdekt tussen haakjes ja, want de hele wereld heeft ze dit jaar ontdekt en er was lastig aan ontkomen.

Verrassing van de maand vond ik de eerste solo single van Niall Horan. Ik wist helemaal niet dat hij zo leuk kon zingen. In One Direction heeft hij volgens mij niet heel veel solo’s gehad, ik kan me alleen de stem van Harry en Zayn herinneren, maar hij kan dus écht wel zingen (getuigen ook de vele live optredens in TV shows die hij afgelopen maand deed).

Ook fijn: het nieuwe album van OneRepublic dat deed ze maand uit kwam en de zeven nummers die Martin Garrix uitbracht. Van beiden staat een van de nummers in de lijst. Maar ik had ook makkelijk alle nummers in de lijst kunnen zetten, want die heb ik dus veelvuldig geluisterd. Zeker een aanrader om daar nog even naar op zoek te gaan op Spotify.

OK, genoeg gepraat, laat de muziek nu maar voor zichzelf spreken (ach wat een heerlijke smerige cliché hahaha)

Wat waren jouw favoriete nummers van afgelopen maand?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Sarah
  november 1, 2016 / 17:54

  toffe trui!! hint vanwaar hij komt?

  • Annemerel
   Auteur
   november 3, 2016 / 10:33

   Het is een jurkje van ZARA ;-) wel al uit 2014!

 2. november 1, 2016 / 18:53

  Ik blijf grote fan van Beyoncé! Haar nieuwe album vind ik dan ook super en dagelijks speel ik er een paar nummers van. Alsook vind ik can’t stop THE feeling van Justin Timberlake de maks en Drake speel ik ook vaak…
  ik moet bekennen dat ik vroeger niet echt een Justin Bieber fan was maar z’n nummer Sorry word hier ook vaak beluisterd. :)

  Fijne avond aan allen!

  Groetjes,
  Charlotte

 3. november 2, 2016 / 09:41

  Bij mij blijft het lekker voorspelbaar en blijft Papa Roach gewoon op repeat staan :-)

 4. Ilse
  november 2, 2016 / 11:45

  Zitten leuke nummers tussen! :)