RUN WITH ME: Details!

 photo Recently Updated113.jpg

Lekker eensgezind zijn jullie zeg… 20 stemmen voor zaterdag, 24 stemmen voor zondag… Dat verschil vond ik zo klein dat ik besloten heb om zowel zaterdag ALS zondag met jullie te gaan lopen! Is dat goed nieuws of is dat goed nieuws? Zo kan ik niet alleen zoveel mogelijk meiden zien, hierdoor wordt de groep ook iets kleiner zodat we nog een beetje met elkaar kunnen praten en elkaar kunnen leren kennen. Want dat vind ik het belangrijkste aan deze runs. We gaan hier geen PR’s verbeteren, we gaan genieten van de omgeving en lekker met elkaar kletsen.

Ok, nu willen jullie details natuurlijk! Ik heb vanmorgen een route uitgestippeld in Google Maps en ben vervolgens deze route gaan lopen. Het was nog niet heel makkelijk, omdat ik twee routes met elkaar wilde combineren, maar tegelijkertijd toch een route van onder de tien kilometer wilde hebben. Ik denk dat ik er wel in geslaagd ben, de route is precies 9 kilometer en komt langs de plekken waar ik normaal ook loop. En omdat ik nu twee routes combineer kwam ik vandaag ook op een plek waar ik zelf nog nooit gelopen had, de haven van Scheveningen! Dat zag er zo met die strakblauwe lucht en dat zonnetje nog best exotisch uit. Duimen jullie mee dat het dit weekend ook een beetje lekker weer wordt?

Shit… nu hebben jullie nog steeds geen echte details. 

Aanvang: zaterdag 7 november om 10.45 verzamelen – om 11.00u weg / zondag 8 november 11.45 verzamelen – om 12.00u weg.
Startplek: Tramhalte World Forum, hier komt alleen tram 1. Deze tram komt zowel langs Den Haag Holland Spoor als Den Haag Centraal.
Wat te doen met je spullen: Ik zet mijn auto bij de startplek neer, als je spullen hebt die je graag even kwijt wil, kun je deze op eigen risico in mijn auto bewaren.

Loop je een (of meerdere! mag ook!) dagen mee? Meld je dan even aan voor het evenement op Facebook, zo weet ik precies op wie ik wel en niet moet wachten en ik houd jou via deze eventpagina’s op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. Ik ben groot fan van last-minute-veranderingen, dus hou de pagina GOED in de gaten!!! Wellicht kunnen jullie ook via deze pagina afspreken om samen te reizen voor eventuele korting met het OV? Klik hier voor de eventpagina van zaterdag en klik hier voor de eventpagina van zondag.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, ik hoop jullie ook. Het wordt gewoon kleinschalig en gezellig. Verwacht geen vuurwerk, maar wel een hele enthousiaste Annemerel!

Wie zie ik dit weekend?

Liefs,
Annemerel

 

 

Delen:

23 Reacties

 1. Amber
  november 2, 2015 / 17:02

  Is het ook mogelijk om zelf met de auto te komen en daar te parkeren?

  • Annemerel
   Auteur
   november 2, 2015 / 17:07

   Yes! Volgens mij is het overal in de buurt gratis parkeren!

 2. november 2, 2015 / 17:06

  ik ben er zaterdag bij!! :D:D

 3. november 2, 2015 / 17:08

  Super leuk! Ik kan er helaas niet bij zijn, maar ik wens jullie alvast heel veel plezier :D

 4. Ansofie
  november 2, 2015 / 17:35

  Ah super leuk! Kan er zelf ook niet bij zijn maar vind het echt een SUPER initiatief van je!
  Veel plezier gewenst allemaal!

 5. november 2, 2015 / 18:01

  Helaas ben ik helemaal niet uit de streek, maar ik denk dat je hier met een paar mensen echt een leuk moment van gaat maken. Tof idee en veel loopplezier! :)

 6. november 2, 2015 / 18:28

  Super leuk dit! Ik ben er niet bij, maar vind het idee alleen al leuk!

 7. Charlotte
  november 2, 2015 / 18:30

  Wauw superleuk! Is een beetje te ver voor mij, maar veel plezier allemaal! De route ziet er alvast prachtig uit!

 8. xAmber
  november 2, 2015 / 18:50

  Super leuk Annemerel! Ik hoop bij een volgende keer aanwezig te kunnen zijn. Lijkt me erg leuk om te doen. Helaas kan ik er dus niet bij zijn deze keer

 9. Ilona
  november 2, 2015 / 19:12

  Super leuk! Ik ben er bij zondag, heb er zin in!

 10. Kora
  november 2, 2015 / 19:56

  Superleuk!

 11. Marijke
  november 2, 2015 / 21:14

  Super leuk bedacht! Helaas ben ik er niet dit weekend anders had ik er wel een tripje vanuit Groningen voor over :)

 12. Karin
  november 2, 2015 / 21:53

  Heel leuk! Ik woon in de buurt dus het is een thuiswedstrijd voor mij. Op zondag ben ik erbij!

 13. Rianka
  november 2, 2015 / 22:19

  Ik ben er bij Zaterdag! Ik heb er zin in!

 14. Amber
  november 2, 2015 / 22:49

  Zeer waarschijnlijk er zaterdag bij! Ligt er even aan hoe moe ik ben na deze week :)

 15. Elvira
  november 2, 2015 / 23:08

  Super leuk dat je dit doet, als ik nou nog een beetje zou kunnen hardlopen was ik defo gekomen!

 16. november 3, 2015 / 07:25

  Wat leuk zeg! Helaas is 9 km voor mij nog net iets teveel van het goede haha.

 17. Tessa
  november 3, 2015 / 07:38

  Ik ben verhinderd.. Ga nu wel in een hoekje huilen haha! Maar heel veel plezier komend weekend An! Ontzettend leuk dat je dit doet :)

 18. november 3, 2015 / 10:05

  Helaas moet ik werken, maar veel plezier! :)

 19. november 3, 2015 / 11:47

  Wat leuk!! Ik kan helaas niet komen, maar ik ben ook niet goed in rennen, dus dat is sowieso geen strak plan!

 20. Anneroos
  november 3, 2015 / 23:42

  Super leuk dat je dit doet! Ik kan er helaas niet bij zijn en kan ook nog niet 9 kilometer hardlopen, maar wens iedereen veel plezier :)

 21. Ilse
  november 6, 2015 / 14:01

  Echt een leuk idee, ik twijfel nog een beetje over zondag..