TUNE TUESDAY: May

 photo playlistmei.png
“Sinds wanneer luister jij naar Wiz Khalifa An?“, mijn zusje, als ze ziet dat ik wel heel vaak naar een bepaald nummer geluisterd heb. Wiz Khalifa’s ‘See You Again’ voor de soundtrack van Furious 7 heeft geruime tijd bij mij op repeat gestaan. Wiz Khalifa’s ‘ge-rap’ was dan misschien niet helemaal aan mij besteed, de melodie en Charlie Puth’s stukjes vond (en vind) ik prachtig.

Maar dit is niet het enige fijne nummer van de playlist voor deze maand, natuurlijk! Krewella’s ‘Somewhere to run’ en Jess Glyne’s ‘Hold My Hand’ zijn heerlijke hardloopnummers. Evenals ‘Another You’ van Armin van Buuren en Lost Frequencies’ ‘Are You With Me’. Brandon Flowers’ Lonely Town maakt me nog enthousiaster voor zijn nieuwe album dat deze maand verschijnt en Elle King’s ‘Catch Us If You Can’ is een heerlijke powersong die het zowel tijdens het hardlopen als in de auto héél goed doet.

In september vorig jaar begon ik met het maken van maandelijkse playlists en ik moet zeggen, dat was een héél goed idee. Ik vind het heerlijk om al mijn oude playlists van tijd tot tijd nog een keer te beluisteren en op het moment dat ik die playlist van september 2014 luister, word ik echt weer even terug genomen naar die maand. Ik vind het super leuk dat jullie je allemaal abonneren op mijn Spotify playlists (ik word op dit moment al door meer dan 1500 mensen gevolgd op Spotify) maar als ik je één tip mag geven, maak zelf ook afspeellijsten, het is ZO leuk! Een goede playlist maakt het hele leven leuker. Echt!

Welke nummers stonden afgelopen maand bij jou op repeat?

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Marleen
  mei 5, 2015 / 17:29

  Ik volg ook bijna elke maand je maandelijkse playlists. We hebben niet helemaal dezelfde smaak (behalve Coldplay, I loveeeee Coldplay), maar zo ontdek ik nog eens wat nieuws!

 2. mei 5, 2015 / 17:38

  Ik ben sinds kort ook begonnen met het samenstellen van playlists maar dat gesorteerd op “mood” en heb laatst op mijn blog een Sunday Morning playlist gedeeld! Ik vind het zo’n fijne manier van je muziek organised houden!

  Liefs,
  Yara

 3. mei 5, 2015 / 18:07

  Misschien moet ik Spotify nog een kans geven, de app kwam en ging snel weer weg want ik snapte het niet. Old skool iTunes hier ;-)

 4. mei 5, 2015 / 18:34

  Playlisten maken is inderdaad zo leuk! Ik vergeet het vaak te doen, maar ik heb wel een afspeellijst die ‘relaxation & studying’ heet, waar ik alle nummers ingooi waar ik óf chill bij kan studeren óf fijn op mijn bed kan hangen. Veel nummers uit deze playlist kende ik nog niet, dus dat is altijd leuk :D

 5. Lotte
  mei 5, 2015 / 19:12

  Nu ga ik je ook volgen :p

 6. mei 5, 2015 / 19:21

  Ik vind maandelijkse afspeellijsten ook heel erg fijn, of juist lijsten van een bepaald genre! Super easy! Leuk om te horen van wat voor muziek je houdt!!

 7. mei 5, 2015 / 20:02

  Leuke lijst! Ik ga binnenkort ook weer eens een poging wagen om een leuke lijst te maken. Ik neem er nooit de tijd voor maar het is inderdaad leuk om af en toe terug te luisteren.

 8. mei 5, 2015 / 20:29

  Leuke liedjes weer :)

 9. mei 5, 2015 / 20:59

  Ik had stiekem je lijstje al zitten beluisteren afgelopen maand hihi. Vond het nummer van Lena (Stardust) ook wel een verrassing, normaal niet mijn type muziek maar erg leuk. Zo stap ik weer een keer uit mijn comfort zone dus thanks ;-)

 10. mei 6, 2015 / 08:42

  Ik ben je playlist gaan volgen! Ik ben ook zooo benieuwd naar het nieuwe album van Brandon Flowers, can’t wait!

 11. mei 6, 2015 / 11:12

  Leuke playlist. Ik hou van muziek

 12. Ilse
  mei 6, 2015 / 12:25

  See you again is zo’n mooi nummer, die staat bij mij nog steeds op repeat!
  En misschien toch maar eens beginnen met zelf playlisten maken.