SHOPPING INSPIRATION: Forever Young

 photo mei-inspiratie.jpg

Ik kan zo genieten van een middag lang struinen over het internet. Ik gooi mijn mandje vol bij ZARA, maar als ik wil afrekenen en het bedrag zie (500 euro) klik ik toch maar weg. Bij de Bijenkorf vind ik prachtige geurkaarsen van Tom Dixon, met 30% korting.. die zijn leuk voor mijn verjaardagverlanglijst. Als ik Gigi Hadid in haar Calvin Klein ondergoed zie, raak ik geïnspireerd om toch net iets gezonder te leven, haar glow en perfecte buikje zijn voor mij de perfecte inspiratie. En als ik in de webshop van Garance Doré snuffel, vraag ik me keer op keer af waarom ik geen teken-talent heb…

Ik koop lang zo veel niet meer als een paar jaar geleden, maar kijken doe ik nog steeds graag. Dit voorjaar is mijn smaak nog meer ‘clean’ dan normaal. Wit is mijn favoriete ‘kleur’ en alles moet zo min mogelijk tierelantijntjes hebben. Back to basics. Ik hou van basics. Ik ben misschien zelfs wel een beetje basic, maar hé, I’ll take it.

Top + Broek – ZARA | Liquid Soap – Marie Stella Maris | Geurkaarsen – Tom Dixon (via Bijenkorf) | Boyfriend Jeans + Top – ZARA | Forever Young Print – Garance Dore Goods | Jurkje – ZARA | Witte sneakers – Adidas Superstar (via Sarenza) | Gigi Hadid in MyCalvins

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

11 Reacties

 1. mei 6, 2015 / 12:19

  Gigi Hadid ziet er echt flawless uit eh! Fit en strak maar toch ook met mooie vrouwelijke vormen.

 2. mei 6, 2015 / 12:29

  Mooie boyfriend jeans en ik wil ook nog graag MyCalvins!

 3. Leonie
  mei 6, 2015 / 12:32

  Leuke spullen! Heb je ook een link van de gestreepte top van de Zara? Vind hem superleuk maar kan hem nergens vinden op de site..

 4. Ilse
  mei 6, 2015 / 12:54

  Aawh, wat zitten hier leuke dingen tussen. Voor mij is het ook lang geleden dat ik kleding geshopt heb.

 5. Marijn
  mei 6, 2015 / 13:16

  Wow ik dacht dat jij het was Annemerel! Pas toen je over Gigi Hadid begon had ik door dat zij het was haha :)

 6. mei 6, 2015 / 13:33

  Ik dacht dat jij het was! Ja echt! Maar die Gigi wow, wat een lichaam.

  Clean, fresh en wit, heerlijke combinatie.

 7. mei 6, 2015 / 13:34

  Wauw, zitten prachtige items tussen!
  Liefs Iep

 8. mei 6, 2015 / 13:49

  Love basics! En Gigi, wauw.

 9. mei 6, 2015 / 13:56

  Coole Jeans zeg!

 10. mei 6, 2015 / 19:06

  Basics ruleee! <3

 11. mei 6, 2015 / 21:38

  Online window shopping is toch super fijn!? Prachtig lijstje. En basics zijn de bom. Het nieuwe luxe als je het mij vraagt :).
  – X Marloes