SNAPSHOT DIARY: 4/5

 photo Recently Updated32.jpg


 photo Recently Updated32.jpg

Goooooood morning! Ok… mijn uitgroei is nu toch wel écht een beetje zichtbaar. Kapper?

Banana pancakes, is er een beter ontbijt? Ik denk het niet. Dus eet ik het iedere ochtend. Waarom niet?

 photo Recently Updated32.jpg

Ik probeer een afspraak bij Rob Peetoom te maken, maar er is geen plek voor vandaag of morgen, ik weet niet of ik andere dagen deze week tijd heb, dus ik maak uiteindelijk geen afspraak.

Het is weer zover, ik heb een wondje op mijn gezicht open gekrabd. Sukkel dat ik ben.

 photo Recently Updated32.jpg

FaceTime met de leukste! (mijn zusje dus). Ze is niet zo klaar voor haar close-up, dus richt ze haar scherm naar het plafond. En bedankt.

Half elf, time to run! Ik heb al drie blogjes geschreven, dus mag nu even buitenspelen. Ik heb mijn Nike Lunar Tempo’s aan, perfect for speedwork, helaas gaat het vandaag niet zo heel erg snel.

 photo Recently Updated32.jpg

Smileeeee!

Na een rondje van 8 kilometer is het tijd om nog even te planken. Twee minuten normale plank, dan 4x een halve minuut side-plank (2x rechts, 2x links). Zie je al dat heerlijke zweet over mijn gezicht druppelen. Ze zeggen toch dat ‘sweat fat crying’ is?

 photo Recently Updated32.jpg

Na een douche is het tijd voor mijn make-up. Eerst breng ik wat concealer aan…

Dan smeer ik de concealer uit en breng ik wat BB Cream aan voor een healthy glow.

 photo Recently Updated32.jpg

Wat mascara en poeder in mijn wenkbrauwen en I’m ready to rumble!

Lunch! Rijstwafels met avocado en zalm, what else?

 photo Recently Updated32.jpg

Ice Tea is my favourite!

Ik was mijn pinpas een soort van kwijt, maar ik was ook niet aan het zoeken. Mijn zusje zei ‘Annemerel, in vredesnaam, ZOEK die pinpas of blokkeer hem!!!!!’ Ok Roos, wat jij wilt… In mijn studio lag hij echt niet, dus ik besloot mijn laatste transactie te bekijken. Ok… 1,70 bij een benzinestation… misschien even mijn auto checken? Nee… Of… Ahhh, op mijn achterbank! Logisch….

 photo Recently Updated32.jpg

Ik ga op de fiets naar het centrum, ik heb al een tijdje de ZARA niet van binnen gezien en ben wel benieuwd.

Met zes stuk ga ik het pashokje in. Ik loop met twee naar de kassa (maar bij nader inzien wordt er toch ook weer één terug gebracht!).

 photo Recently Updated32.jpg

Ik wil deze koperen pot met marmeren deksel van Pols Potten (gespot bij de Bijenkorf). Wat ik er mee moet weet ik alleen nog niet.

Met mijn aankopen van ZARA en een Espresso Frappuccino van Starbucks fiets ik weer naar huis.

 photo Recently Updated32.jpg

Ik heb mijn zusje gevraagd om mijn interview dat ik een paar weken geleden in Monaco had uit te typen. Zelf kan ik mijn eigen stem niet aanhoren. Het waren slechts twaalf minuten, maar ze heeft er drie A4’tjes van gemaakt. WOW! Alles is super netjes en duidelijk uitgetypt. Mijn vragen, de antwoorden van de persoon die ik heb geïnterviewd netjes aangegeven. Als Roos iets doet, dan doet ze het goed.

Ik besluit naar het huis van mijn ouders te rijden, die op vakantie zijn, en samen met mijn zusje te eten. Omdat mijn zusje zo lief het interview heeft uitgetikt, doe ik boodschappen.

 photo Recently Updated32.jpg

Het is half zes en ik heb HONGER! Helaas wil Roos nog niet eten, dus doe ik het eerst maar met een kop uiensoep.

Tijd om het interview uit te werken, even genieten van de laatste zon in de tuin van mijn ouders.

 photo Recently Updated32.jpg

Ons diner? Een kippenpoot en een salade. De koolhydraten had ik voor het avondeten al op, in de vorm van een bak chips. Is toch bijna hetzelfde als gebakken aardappelen?

 photo Recently Updated32.jpg

Mijn excuus voor het glas wijn op maandagavond? Kijk.. die fles stond open en er zat nog heel veel in. Mijn ouders zijn op vakantie en tegen de tijd dat ze terug zijn, is die wijn al lang niet goed meer. Het is ZONDE om die heerlijke Chardonnay kapot te laten gaan in de koelkast. Het is gewoon NOODZAAK dat ik er nu een glas van drink.

Tien uur, nog steeds bezig met het interview. Ik laat me af en toe een klein beetje afleiden als ik niet weet hoe ik verder moet. Maar het komt goed, het komt af.

En het kwam af… Inmiddels is het half twaalf en heb ik niet alleen het interview uitgewerkt, ik heb ook deze snapshot diary geschreven. Denk dat het nu wel tijd is om mijn make-up eraf te halen en het bed van mijn ouders in te duiken. Ik heb geen zin om naar huis te rijden en waarom zou ik? Er staat hier ook een bed. Kan ik morgen gezellig ontbijten met mijn zusje. Ik heb haar ook een soort van beloofd dat ik bananenpannenkoeken zou gaan bakken, omdat zij vandaag dus anderhalf uur is bezig geweest met het uittikken van mijn interview. Ik denk dat ik nog wel wat goed te maken heb. In de vorm van daden, want geld neemt ze niet van me aan. Shit.

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. mei 5, 2015 / 12:07

  Haha elke dag bananenpqnnekoeken, echt niets voor mij. Die rijstwafels met avocado en zalm daarentegen ?

 2. mei 5, 2015 / 12:22

  Liefde voor jouw plogs. Oh en jouw hardloopoutfits!

 3. mei 5, 2015 / 12:46

  Superleuke hardloopoutfit weer! En die kippenpoot ziet er héérlijk uit! Oven of bbq?

 4. Roekiye
  mei 5, 2015 / 12:49

  Wat leuk dat je familie zo nu en dan ook in the picture komt :) Heb je al een idee waarom je de laatste tijd weer zoveel puistjes heb?

  • Hedwig
   mei 6, 2015 / 11:55

   Huh, haar huid ziet er toch juist supergoed uit de laatste tijd?

 5. mei 5, 2015 / 12:58

  Oehh Het interview van Monaco! Spannend. Ik heb nog steeds geen idee wie het is.

 6. mei 5, 2015 / 13:09

  Wat fijn om zo’n lief zusje te hebben!

 7. mei 5, 2015 / 13:23

  Leuke plog! Ik ben zó benieuwd met wie het interview in Monaco was! Lief dat je zusje het voor je heeft uitgetypt.

 8. mei 5, 2015 / 13:36

  Het is echt leuk dat jij en je zusje allebei nog zo vaak bij jullie ouders over de vloer komen. Lijkt me in ieder geval erg gezellig :) De koperen pot bij de Bijenkorf is echt leuk!!!

 9. Elvira
  mei 5, 2015 / 14:07

  Ik ben benieuwd wat je volgende ontbijt-“hype” wordt ;-) kan me herinneren dat je een tijd geleden altijd een ei bakte of havermout nam. Ik heb momenteel al zeker een jaar lang een schaal yoghurt met fruit. Dat is eigenlijk altijd een banaan of een beetje bosbessen!

 10. mei 5, 2015 / 14:32

  Drukke dag! Hopelijk heb je met een klein roesje goed uitgerust ;)

 11. mei 5, 2015 / 14:47

  Ah heerlijke plog weer Annemerel! Zo lief dat je zusje het interview heeft uitgetypt voor je. Nu lekker je best doen :D

 12. mei 5, 2015 / 15:02

  Jammer hè, als je zo’n mooie koperen pot ziet… maar niet weet wat je er mee moet. Dat heb ik nou ook altijd, haha.

 13. Femke
  mei 5, 2015 / 15:24

  Aah, lief van je zusje! Nu moet je het wel goedmaken met je pannenkoeken ja ;-)

 14. mei 5, 2015 / 15:24

  Haha, ook wel eens fijn, gewoon nog bij je ouders thuis blijven slapen!

 15. Ilse
  mei 5, 2015 / 17:57

  Echt leuke plogs altijd en leuke foto’s, samen met de summer readings en de carrousel met de quizzen!

 16. Suuz
  mei 5, 2015 / 18:53

  Wat ontzettend lie van je zusje zeg! wauw! goud waard :-)

 17. mei 5, 2015 / 19:24

  Ik vind je excuus om een glas wijn te nemen prima hoor, zonde om een goede wijn te laten verpieteren!

 18. mei 5, 2015 / 21:44

  Die bananen pannenkoeken lijken me zo lekker! Ga gauw eens een recept opzoeken om het te proberen :)

 19. mei 6, 2015 / 08:43

  Leuke snapshot diary weer! Wat lief dat je zusje het interview voor je heeft uitgetypt!

 20. Liserre
  mei 6, 2015 / 13:13

  Ik wilde even zeggen dat ik je blog al jaren elke dag met veel plezier volg (omg ik voel me echt een stalker nu). Voor mij is annemerel.com elke dag een half uurtje ontspanning, ik pak er een lekker kopje thee bij en lees met veel plezier je snapshot diaries of andere verhalen, so KEEP UP THE GOOD WORK!

 21. Lisette
  mei 6, 2015 / 13:14

  oke ik heet geen Liserre, maar dat doet er niet echt toe haha

 22. machteldb
  mei 6, 2015 / 17:07

  oooo hier moet ik niet met honger naar kijken

 23. mei 6, 2015 / 22:25

  Hmm! Bananenpannenkoekjes zijn ook ontzettend lekker!! Wat heb je toch een leuke band met je zusje!

 24. mei 7, 2015 / 19:34

  Leuke gezellige plog weer!